|
Odoslaný - 20 marec 2014 : 03:06:25
|
spolahni sa !
ale potom nenadavaj !
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 20 marec 2014 : 10:41:48
|
Alebo zakruzkuj obidvoch |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
Počet príspevkov: 1456 ~
Člen od: 18 august 2012 ~
Posledná návšteva: 19 jún 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2014 : 15:47:37
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2014 : 16:28:07
|
zase ?
takze ak to vyhra Fico, bude to OK?, tak chcel on ?
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2014 : 18:07:19
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2014 : 18:34:35
|
Koki, tak si to dokladne prestuduj prosim tych kandidatov a vyber si niekoho.
Vol len 1 a ak by si sa aj nadalej nemohol rozhodnut, kludne zvol oboch alebo sa s niekym dohodni, ak to nebude mozne, ze ty zakruzkujes jedneho a on toho druheho a tym odovzdas hlas obom a ten clovek by mohol byt taky, ktory by povodne na volby nechcel ist ale prisiel by - kvoli tebe a odovzdal by hlas 1 z tych 2 tvojich kandidatov popremyslaj o tom, prosim.
Ja budem volit Andreja Kisku, lebo spinit na neho zacali az vtedy, ak zacal ohrozovat Fica a navyse som sa dozvedel, ze udajne Fico tajne podporuje Kiskovych ociernovatelov a ze si ich najal ci co a ze este na neho vytahuje veci z manzelstva jeho predosleho ci z coho a on na to odpovedal, ze to s tym nema nic spolocne, lebo rodina je rodina a volby su volby a ze ten utok je neopodstatneny ci jak to povedal.
Ak je pravda to, co vsetko urobil Fico, tak ma pred Bohom poriadny problem. |
Proste a dostanete; hľadajte a nájdete; klopte a bude vám otvorené; 10 lebo každý, kto prosí, dostane, a kto hľadá, nájde; a kto klope, tomu bude otvorené. † |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 marec 2014 : 23:11:24
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 08:32:32
|
ale ale, niekto sa nam tu zacal bat . (Fico)
Pozri, Fico je veriaci a ako sa sprava? Ako clovek, ktoremu na nas nezalezi.
Raz som videl taky obrazkovy vtip, ze Fico isiel k lekarovi, ze ho boli zadok, a ze mu z neho vytiahol cele Slovensko a mu povedal, ze mali ste tam cele Slovensko.
Takze asi tak.
Takze ak Fico vytahuje to, co vytahuje na Kisku, tak je pokrytec, lebo on sam o sebe hovori, ze je z veriacej rodiny, a nie len tak hocijakej - ma dokonca birmovku a neviem co vsetko a na zaver dodal, ze teraz neviem, ci mi to pomoze alebo uskodi.. a potom jeho minulost - ze bol v KSČ s potvrdenim, ze je prisny ateista. O sebe nechce povedat, kto je a od druhych to vyzaduje.
Takze pozrite sa na Fica - je veriaci, pochadza zo silno veriacej rodiny a pozrite sa na jeho skutky.
Teraz sa pozrite na Kisku - aj ked by bol neviem aky zly, to nevadi, viete preco? Lebo Fico - a spol - ktori ho nenavidia, budu na neho na kazdom 1 kroku striehnut a dohliadat na neho ako taky revuci lev a budu cakat na chvilu, kedy ho budu moct zozrat a => pan Kiska aj ak by mal nejake zle umysly, nevyjde mu to, lebo striehnutie jeho nepriatelov.
A co taky Fico? Ak by sa dostal k moci on - nikto by ho nekontroloval a vsetko by bolo zas uplne v pohodicke a v najlepsom poriadku.
Tak vidite - vyber je len na vas vsetkych - co si zvolime - ci Fica, ktoreho nikto nebude kontrolovat a znova bude mat cele Slovensko v (_!_) alebo hocikoho ineho, len nie Fica, ktori budu pod neustalym dozorom vsetkych, a to je velmi velke plus, konecne tu bude dobro, a ak nie dobro, tak aspon mensie zlo, a to je hlavne a vzdy lepsie, ako niekto, ktoreho nikto nemoze kontrolovat - Roberta Fica.
Takze to je moj nazor. Je len na vas, ci sa z toho poucite alebo nie, ale ak nepojdete volit alebo ak budete volit Fica, tak sa, prosim, aspon nestazujte, vsetkym tym nasledkom, lebo jedina vec, ktora je potrebna pre triumf zla je to, aby dobri ludia nic nerobili a zaroven aby ti, ktori su na strane zla, konali.
Takze ak nebudete nic robit a dalsia skupina ak bude podporovat zlo, tak vyhra zlo, ale ak budete konat, podporite dobro a ak nei dobro, tak aspon mensie zlo a to je hlavne, aby to tu nebolo az v takom dezolatnom stave cele Slovensko a nielen to - cely nas svet.
Vyber je len a len na kazdom 1 z nas a ako si to my ludia zariadime, take to budeme mat, lebo Boh respektuje nasu slobodnu volu a naozaj, kazdy, kto si co zvoli, to aj dostane, aby to bolo spravodlive.
LOL, a toto ma dostalo z toho videa: Najprv o sebe tvrdi, cim vsetkym si presiel ze je veriaci a tak dalej a potom vzapäti o sebe Fico povedal, ze je tvrdy ateista a potm priamo pred kamerami povedal, ze chce vediet, kto je to Kiska - ci ateista, ci zid ci kto, pritom ON SAM ODMIETOL POVEDAT, KTO TO VLASTNE JE ten Fico. Cisty psychopat...
POVEDZTE MI, LUDIA, AKO NIEKTO MOZE OD NIEKOHO ZIADAT, ABY POVEDAL, KYM JE, AK ON SAM NIE JE OCHOTNY PRED ROVNAKYM POCTOM LUDI POVEDAT, KTO JE TO VLASTNE ON?!
,,je tam kandidat, ktory ma velmi blizko k sekte, ktora chce ovladnut cely svet" - LOL.
To je ale strach. Nebojacny Fico sa prvykrat boji, ale ale..
,,je tu velmi velka blizkost k sekte s scientologiou, co je velmi nebezpecne"
a to, ze Fico ma cele Slovensko v ******* je ake? Vyborne?! Vynikajuce?!!!??
No a teraz sa vratme k tomuto:
POVEDZTE MI, LUDIA, AKO NIEKTO MOZE OD NIEKOHO ZIADAT, ABY POVEDAL, KYM JE, AK ON SAM NIE JE OCHOTNY PRED ROVNAKYM POCTOM LUDI POVEDAT, KTO JE TO VLASTNE ON?!
,,Pan Fico, ked sme pri Vas, aj Vy Ste verejnosti priblizili svoje detstvo pocas tejto volebnej kampane, - povedali Ste: Presiel som si svätym krstom (Fico prikyvol), svätym prijimanim (Fico znovu prikyvol) aj birmovkou (dokyvaval), v roku 1 986 Ste sa stali clenom KSČ s vlastnym potvrdenim, ze Ste prisny ateista. Dovolte otazku, Ste teda ateista alebo krestan-katolik?" opytala sa redaktorka
Fico na to odpovedal v tom videu takto: ,,Ak dovolite, pokial ide o otazku viery, to povazujem za sukromnu vec a ja sa nebudem spovedat pred nikym ci verim v Boha alebo neverim v Boha"
LOL, toto ma fakt dostalo. To je ale blazon.. ked o sebe nechce povedat, kto to vlastne je, preco potom to vyzaduje od druhych, ak on sam to o sebe nechce povedat? Cisty pokrytec..
Ak by uz aj Kiska bol takym, co sa o nom prevalilo - no a co - a preco? Lebo jeho nepriatelia - budu na neho ustavicne striehnut a sliedit na neho a neustale ho kontrolovat a bude to v poriadku, konecne to bude vlada, ktoru bude mozne kontrolovat a mat na uzde, konecne to nebude vlada Roberta Fica, v ktorej nikto nic nevie, co sa deje, v ktorej nikto nic nekontroluje a navyse ludia si sami pred tymito zlocinmi zatvaraju svoje naivne blaznive oci a je to vsetko podla nich uplne v pohodicke a v najlepsom poriadku, dokonca v takom poriadku, ze lepsie to uz ani byt nemoze.
Takze neviem ako vy, ale ja budem volit Andreja Kisku.
Okrem toho v tom Ficovom videu - on tam hovori, ze pochadza z veriacej rodiny a tak, a tusim tam o sebe aj povedal, ze je veriaci alebo ako to tam povedal a potom ked mu to iste redaktorka povedala a pridala k tomu aj to, ze potom vstupil do KSČ s potvrdenim, ze je prisny ateista, ze sa ho potom oyptala, ze ci je veriaci krestan-.katolik alebo ateista a na tak lahku a banalnu otazku Fico odmietol odpovedat, ale ak to uz odmietol, preco potom od druhych chce, aby o sebe povedali, kto vlastne su - ci zidia, moslimovia, budshisti a neviem kto este, ak sam o sebe takyto clovek odmeitol povedat, kto to vlastne je? Zjavne preto, lebo by mu to moc do karat nehralo, lebo by sa tym zhovadil a usvedcil a neviem co vsetko, pritom si neuvedomil, ze tymto svojim skutkom to tak jasne dal najavo, ze jasnejsie to uz fakt ani neslo. Tym o sebe Fico priznal pravdu, co je to za psychopata.
Takze neviem ako vy, ale ja Fica nebudem volit ani omylom. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 08:59:36
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 09:04:29
|
Koki, ale ked sa tak nad tym zamyslis, tak:
co je lepsie?
Vlada Roberta Fica, v ktorej ho nikto nebude kontrolovat a bude si robit, co sa mu len zachce a ludia o tom nebudu vediet, lebo vsetko bude pod vladou Fica
alebo
vlada ostatnych ludi okrem Fica, v ktorej kazdy bude vediet, co urobili, lebo budu pod dohladom Fica a dalsich ludi? Potom si uz takito ludia budu musiet dat velmi velky pozor a budu pod dozorom Fica a dalsich.
Neviem ako podla teba, ale podla mna je omnoho lepsie a vyhodnejsie zvolit ostatnych ludi, len nie Fica.
Lebo ak bude pri moci Fico, bude si robit, co sa mu len zachce a nikto ho nebude kontrolovat a podla ludi to navyse bude svetko v poriadku a nikto proti tomu nebude moct nic urobit
a ak bude pri moci hocikto iny z tych ludi, len nie Fico, tak ten, ktory tam bude, bude pod prisnym dohladom a dozorom Fica a ostatnych a nebude moct urobit tolko toho zla, nez ake by urobil Fico.
Takze neviem ako ty, ale ja Fica volit nebudem ani omylom.
Vol koho chces, len nie, prosim ta, Fica.
A ak by si chcel zvolit Fica a nikoho ineho, tak radsej nechod na volby, podporis tym dobro, Koki. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 11:55:31
|
citácia: A nevidel si niekde odpoveď A. Kisku na otázku o svojom vierovyznaní? V tom videu na toto už nedošlo. Pôvodne zaslal Koki - 22 marec 2014 : 08:59:36 Tu to je: citácia: aj ked by to bola pravda, co sa hovori o Kiskovi, tak Fico na neho dohliadne a aj dalsi a budu to riesit, takze aj ked by chcel Kiska nieco urobit, tak bude neustale pod dozorom.
A ak bude pri moci Fico, nikto ho nebude kontrolovat a bude si robit, co sa mu len zachce.
Takze neviem ako podla vas vsetkych, ale podla mna je lepsia vlada, ktora bude kontrolovana druhymi ludmi nez vlada, ktora kontrolovana druhymi ludmi nebude.
Koki, dam ti a aj ostatnym taku radu:
Vol si z tych kandidatov koho chces okrem Fica.
Ak by si chcel zvolit Fica a naozaj nikoho ineho, len jeho, tak radsej na volby ani nechod - tym podporis dobro.
A ti, ktori nechcu ist na volby a ak by volili, tak vsetkych tych kandidatov, len nie Fica, tak takito ludia podporia zlo, lebo svojim hlasom mohli odovzdat hlas 1 z tych kandidatov, len nie Ficovi a tym mohli prispiet k tomu, aby tu bola vlada, ktora bude kontrolovana druhymi ludmi, ale takto, ze by svoj hlas neodovzdali niekomu okrem Fica, by podporili vladu, ktora nebude kontrolovana, teda Fica.
Takze vyber je len na nas a naozaj kazdy, kto si co zvoli, to bude aj mat. Tu ide o ten princip.
Ked sa tak nad tym zamyslime, tak naozaj neviem ako vam, ale mne to vychadza tak, ze ak bude pri moci Fico, nikto ho nebude kontrolovat a bude si robit, co sa mu len zachce a ak bude pri moci niekto iny z tych kandidatov okrem Fica, tak takeho cloveka budu kontrolovat zo vsetkych moznych aj nemoznych stran a budu ho mat neustale pod dozorom a budu ho kontrolovat a nebude si robit, co sa mu len zachce, lebo ti druhi mu to nedovolia. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 15:25:42
|
|
|
Odoslaný - 22 marec 2014 : 20:31:58
|
Tak ked chces, este si nieco nastuduj o kandidatoch, ale ak by si nakoniec chcel zvolit len Fica a nikoho ineho, tak na volby radsej ani nechod.
A ak by si predsalen niekoho chcel zvolit a nebude to Fico, tak nevahaj a vol.
To je moje odporucanie. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2014 : 15:45:27
|
Ja volím dúfam, že menšie zlo, čiže pána Kisku .
Dať Ficovi hlas je nemysliteľné, babky treba doma zamknúť . |
Počet príspevkov: 29 ~
Člen od: 22 marec 2014 ~
Posledná návšteva: 12 október 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2014 : 19:00:11
|
citácia: Prečo by som mal voliť politika ktorý nedokáže prezradiť ani svoje vierovyznanie? A o tom druhom nemám zatiaľ nijakú predstavu, takže stále neviem... Uvidíme, samozrejme by som chcel to lepšie. Pôvodne zaslal Koki - 22 marec 2014 : 15:25:42 Myslím, že ak človek nevie, je lepšie nevoliť. Najlepšie ísť a vhodiť prázdnu obálku, aby bolo jasné, že nie je koho...... |
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2014 : 19:49:34
|
Dnes som cital 1 koment z nejakeho spravodajskeho portalu, a v nom bola reakcia na toto:
ze kazdy, kto nepride volit, podpori Fica.
a on na to zareagoval tak hrubo a tak utocne, on na to napisal, ze ked by nikto neprisiel na volby, ze to by potom videl, co by bolo. 0 hlasov.
Akokeby sa tym nieco vyriesilo.
Pritom si ten clovek neuvedomil, ze ak nikto nepride na volby, ajtak vyhra Fico, lebo jeho ludia.
Takze tak.
Okrem toho nie je mozne, aby celkovy pocet hlasov u vsetkych bol 0, lebo samotni kandidati a ich ludia.
Takze znova tak.
=> treba prist volit, ale len vtedy, ak by sme chceli zvolit 1 z tych kandidatov okrem Fica.
Ten, kto by chcel volit len Fica a nikoho ineho, tak jedine takyto clovek svojim nezucastnenim sa na volbach skutocne podpori dobro, nijakym inym sposobom to nie je mozne podporit, co sa tyka nezucastnenia volieb, iba takymto - ze volit nepride iba ten, kto by chcel podporit len Fica a nikoho ineho, kto by len jemu chcel dat hlas a nikomu inemu, tak ano, naozaj, iba takyto clovek svojim nezucastnenim sa na volbach moze podporit dobro - co sa tyka tej skupiny, co sa nezucastnia volieb.
Pre nas ostatnych plati: Volit treba dobro a ked nie dobro, tak aspon mensie zlo, aby to tu nebolo az v takom dezolatnom stave. Ved tu ziju aj ti druhi a nie my, a aj my sme zodpovedni za to, co vsetko sa stane tym druhym svojim postojom k volbam.
Zaver:
Nebudeme Bohom sudeni len z toho, co sme urobili, ale aj z toho, co sme neurobili, takze pozor na to. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2014 : 22:09:11
|
citácia: Dnes som cital 1 koment z nejakeho spravodajskeho portalu, a v nom bola reakcia na toto: ze kazdy, kto nepride volit, podpori Fica. a on na to zareagoval tak hrubo a tak utocne, on na to napisal, ze ked by nikto neprisiel na volby, ze to by potom videl, co by bolo. 0 hlasov. Akokeby sa tym nieco vyriesilo. Pritom si ten clovek neuvedomil, ze ak nikto nepride na volby, ajtak vyhra Fico, lebo jeho ludia. Takze tak. Okrem toho nie je mozne, aby celkovy pocet hlasov u vsetkych bol 0, lebo samotni kandidati a ich ludia. Takze znova tak. => treba prist volit, ale len vtedy, ak by sme chceli zvolit 1 z tych kandidatov okrem Fica. Ten, kto by chcel volit len Fica a nikoho ineho, tak jedine takyto clovek svojim nezucastnenim sa na volbach skutocne podpori dobro, nijakym inym sposobom to nie je mozne podporit, co sa tyka nezucastnenia volieb, iba takymto - ze volit nepride iba ten, kto by chcel podporit len Fica a nikoho ineho, kto by len jemu chcel dat hlas a nikomu inemu, tak ano, naozaj, iba takyto clovek svojim nezucastnenim sa na volbach moze podporit dobro - co sa tyka tej skupiny, co sa nezucastnia volieb. Pre nas ostatnych plati: Volit treba dobro a ked nie dobro, tak aspon mensie zlo, aby to tu nebolo az v takom dezolatnom stave. Ved tu ziju aj ti druhi a nie my, a aj my sme zodpovedni za to, co vsetko sa stane tym druhym svojim postojom k volbam. Zaver:Nebudeme Bohom sudeni len z toho, co sme urobili, ale aj z toho, co sme neurobili, takze pozor na to. Pôvodne zaslal sinceretly - 24 marec 2014 : 19:49:34 Ty si si naozaj istý, že voliť toho druhého je dobré? A čo ak sa mýliš? Máš ešte veľmi málo skúseností. Napr. všade nám P. Mária hovorí (alebo by sme to aj sami mali vediež), že slobodomurárstvo je najväčšie zlo. Rozmýšľaj....... Mimochodom, ja tu nepodporujem ani jedného z tých dvoch. Neviem - poctivo sa priznám. Ty vieš???? Ak by to aj tak bolo a bol by si neomylný, nemáš právo tu ustavične niekoho dotláčať niekam, kam nechce, kto nerobí žiadne zlo, len prosto NEVIE. V tom prípade sa aj tak má právo rozhodnúť. Neviem -nejdem. Alebo ísť voliť Kisku, lebo Ty si to tak myslíš???? |
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 marec 2014 : 23:29:44
|
Podľa toho čo je o KIskovi známe, ak by to bol čestný človek a prezident by taký mal byť, odstupil by zo svojej kandidatúry v druhom kole, čím by vytvoril priestor pre ďalšieho kandidáta Procházku, ktorý by bol prijateľnejší ako súčasní dvaja a mohol by sa stať prezidentom. No myslím si, že ani jeden zosúčasných kandidátov nemá taký charakter, aby to urobil. |
Počet príspevkov: 288 ~
Člen od: 10 august 2010 ~
Posledná návšteva: 15 máj 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 01:53:55
|
citácia: citácia: Prečo by som mal voliť politika ktorý nedokáže prezradiť ani svoje vierovyznanie? A o tom druhom nemám zatiaľ nijakú predstavu, takže stále neviem... Uvidíme, samozrejme by som chcel to lepšie. Pôvodne zaslal Koki - 22 marec 2014 : 15:25:42 Myslím, že ak človek nevie, je lepšie nevoliť. Najlepšie ísť a vhodiť prázdnu obálku, aby bolo jasné, že nie je koho..... . Pôvodne zaslal slovenka - 24 marec 2014 : 19:00:11 Kvôli vhodeniu obálky sa tam určite nebudem unúvať a registrovať sa ako volič. Je mi ľúto, no kandidátov nepoznám natoľko aby som niekoho mohol voliť podľa svojho svedomia. Poručeno Pánu Bohu... |
http://3.bp.blogspot.com/-MS5eDahIO_I/UmP7f9TWfgI/AAAAAAAABlI/0zivFGVFL1c/s1600/fanoa%25C3%25B1odelafe_cl.jpg |
Počet príspevkov: 1460 ~
Člen od: 14 september 2013 ~
Posledná návšteva: 25 marec 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 02:57:16
|
mozno ti pomoze toto
(skopcene od areopagu)
Smieme voliť zlo, hoc len "menšie"?
Toto je vec, ktorú si tu niektorí pletú. Áno, my nemôžeme priamo robiť zlo, bez ohľadu na to, či je malé, alebo veľké. Lenže voľby nie sú takým prípadom, že si teraz na každom nájdeme nejakú chybu a nepôjdeme voliť. To by bolo absurdné prakticky aj teoreticky z nasledovných dôvodov:
Prakticky preto, lebo nikto nie je dokonalý, a teda na každom by sa dala nájsť nejaká chybička, a teda by sme potom nikdy nemohli voliť nikoho. Lenže čo by sme tým dosiahli? Že pri Kiskovi si budeme hľadať aj najmenšie zámienky k jeho nevoleniu, no vďaka takémuto precieďaniu komára prehltneme ťavu, lebo nečinne necháme Fica, aby sa stal prezidentom on?!!!
Ak sa chce niekto "vyzliesť zo zodpovednosti", tak to sa nedá urobiť tým, že voliť nepôjdeme. Lebo stále to bude znamenať, že sme mohli zabrániť Ficovi, ale neurobili sme to. Z tejto zodpovednosti sa nedá takto vyvliesť, či sa nám to už páči, alebo nie.
Naproti tomu, to, že prejde Kiska, ak aj on má nejaké svoje nedokonalosti, to už teraz v druhom kole nie je našou vinou, že nikto lepší nie je. To, že jeden z nich sa stane prezident, tomu už my teraz nezabránime ani neúčasťou vo voľbách!!! Preto voľbou v 2. kole nie je na našej zodpovednosti to, že tam bude nedokonalý kandidát, keďze iná možnosť už nie je! Ale jediné, čo môžeme ovplyvniť, je tá POZITÍVNA ZMENA, aby tam nebol Fico, ale Kiska.
A ten rozdiel medzi Ficom a Kiskom je obrovský. Fico nesiaha Kiskovi ani po členky, čo sa týka charakteru. Fico sa chce len vyvliesť zo zodpovednosti za zlé rozhodnutia, ktoré robí ako premiér, a zároveň si zabezpečiť, že ich strana bude mať znova obsadenú aj funkciu prezidenta, ktorý bude robiť len to, čo chce strana - ako doteraz robil Gašparovič.
A toto vari chceme Ficovi dovoliť ?!!! Lebo neúčasťou vo voľbách by sme mu práve toto dovolili !!!
Preto poďme voliť a nebuďme ako tí, ktorí by precieďaním komára prehlti ťavu... Opakujem: my nevolíme to, aby sa prezidentom stal nedokonalý človek, lebo to je už vopred dané a to už nevieme ovplyvniť, preto za to nie sme ani zodpovedný: môžeme však rozhodnúť o tom, či sa prezidentom stane Fico, alebo nie. To je jediné, o čom môžeme rozhodnúť, a ak to neurobíme, tak za to už budeme zodpovedný, že sme Ficovi nezabránili. Lebo opäť len tomu môžeme zabrániť. Ničomu inému už nevieme zabrániť, totiž že by sme zabránili tomu, aby sa žiaden z nich nestal prezidentom, tomu my v tejto chvíli zabrániť už naozaj nevieme. Jedine Ficovi ešte môžeme zabrániť. To je jediné, o čom môžeme rozhodnúť, tak rozhodnime!
A ani sa nemusíme báť, že by boli naše hlasy dezinterpretované, lebo to všetci - aj Fico, aj Kiska - vieme, že hlas Kiskovi neznamená konštatovanie, že Kiska je dokonalý, ale len, že je to lepšia alternatíva než Fico. Čo naozaj je, lebo vláda jednej strany, a ešte komunistickej, drzej, arogantnej, zlodejskej... naproti čomu stojí, netvrdím, že dokonalý, lebo to nie je nikto, no aspoň filantrop, a opozícia ku SMERu... tak to nie je nad čím váhať!!!
Ak však naopak voliť nepôjdeme, tak tým len necháme, aby sa Fico prezidentom stal, a ešte viac sa nám smial do tváre, akí sme hlúpi, že sme ho nechali, aby bol zvolený ešte aj za prezidenta...
Vari to ešte stále niekto nechápe?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 11:32:24
|
Ja som cital, ze Kiska v porovnani s Ficom je ucenec - co sa tyka zlodejiny.
A ak uz ohovaraju Kiskovho otca, ze bol komunista a neviem aku ma este minulost, tak to je smiesne, lebo to iste sedi aj na Ficovho otca. (to vtedy niekto tak komentoval na tom spravodajskom portali a dalsi na to, ze on nepojde volit Kiskovho otca, ale Andreja Kisku)
Aspon vieme, ze ti, ktori ohovaraju Kisku zamerne, su spojeni s Ficom.
A aj ked by Kiska chcel nieco urobit, bude pod kontrolou Fica a dalsich, takze aj ked by si chcel nieco dovolit, tak behom chvilky sa moze stat, ze pride o ten post prezidenta.
Takze neviem ako vy, ale ja budem volit Andreja Kisku. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 18:52:05
|
Ak sa mám rozhodovať medzi Kiskom a Ficom dám hlas Ficovi, s ohľadom na jeho väčšie politické medzinárodné skúsenosti a menšie nezhody na domácej politickej pôde. Som proti boju medzi vládou, parlamentom a prezidentom. |
Počet príspevkov: 288 ~
Člen od: 10 august 2010 ~
Posledná návšteva: 15 máj 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 20:35:14
|
Len sa potom nestazuj, ak sa stane, co sa stane, vsetky tie zla..
Potom sa aspon vsade okolo seba nestazuj, kde to Slovensko dospelo a preco sa deje to, co sa deje.
Potom mlc, ak by si sa chcel vyhovarat a spinit na seba.
Vsetko to, co by si chcel urobit druhym, urob v prvom rade sebe potom, aby to bolo spravodlive. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 marec 2014 : 21:19:23
|