|
Odoslaný - 10 február 2012 : 21:17:40
|
KDH, KDS, alebo Matoviča?
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 február 2012 : 21:59:19
|
Keby voľby mohli niečo zmeniť tak by ich už dávno zakázali. |
Počet príspevkov: 123 ~
Člen od: 21 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 20 december 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 február 2012 : 22:59:45
|
Pokiaľ Slovensko nemá 150 volebných obvodov a ľudia si nevolia SVOJHO konkrétneho kandidáta, je úplne jedno,koho volíme. |
Počet príspevkov: 521 ~
Člen od: 26 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 16 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 04:59:27
|
zase mensie zlo ? |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 07:10:36
|
KDH, podla mna momentalne pre krestana na slovensku neni inej alternativy, a ked uz nie KDH tak je lepsie nevolit, co je tiez volba |
Aufer a nobis, quaésumus ,Domine, iniquitátes nostras; ut ad sancta sanctórum puris mereámur méntibus introíre. Amen |
Počet príspevkov: 408 ~
Člen od: 13 október 2009 ~
Posledná návšteva: 15 október 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 08:37:08
|
citácia: KDH, podla mna momentalne pre krestana na slovensku neni inej alternativy, a ked uz nie KDH tak je lepsie nevolit, co je tiez volba Pôvodne zaslal tornero - 11 február 2012 : 07:10:36
KDH nie je stranou ktorá zastupuje záujmy kresťanov. |
Počet príspevkov: 521 ~
Člen od: 26 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 16 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 08:49:19
|
nevolit nikoho, ale zucastnit sa volieb - odovzdat neplatny harok |
povodny GUEST635
He will learn... no king rules forever... |
Počet príspevkov: 2291 ~
Člen od: 16 november 2010 ~
Posledná návšteva: 04 február 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 10:40:12
|
Presne tak - odovzdat neplatny listok.
Ina alternativa momentalne nie je. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 11:46:04
|
citácia: Keby voľby mohli niečo zmeniť tak by ich už dávno zakázali. Pôvodne zaslal vultus - 10 február 2012 : 21:59:19 asi tak |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 12:43:37
|
veru tak, jedine prazdny harok, aby nasi politici videli, ze , pouzijem slova jednej pesnicky, ktoru za hlbokej totality spievali v jednom svojom programe Noga a Skrucany "...osmijanko, osmijanko, preco klames deticky, nie sme hlupi, nie sme hlupi, my sme iba malicki..." Vtedy sme pochopili vsetci, o com sa v tej pesnicke spievalo, no a nasim terajsim "osmijankom - politikom" mozme dokazat, ze aj ked sme malicki, naozaj nie sme hlupi. Takze prazdne harky - nas obciansky odkaz. Tot moj nazor! ela |
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 13:45:04
|
slovenka: Členovia KDS odstúpili z kandidátky |
"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1 |
Počet príspevkov: 122 ~
Člen od: 01 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 23 september 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 14:35:24
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 14:51:54
|
co skusit zakruzkovat kandidatov zo spodnych postov ? |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 15:18:26
|
Výstrel na slepo |
Počet príspevkov: 123 ~
Člen od: 21 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 20 december 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2012 : 16:04:06
|
Keby som pozeral vasou optikou tak urcite by som nikoho nevolil v minulosti a ani nikoho nebudem volit do konca zivota. Neni naco cakat. A ak zacnete cakat, tak to mate tak na cely zivot.
Ked sa niekedy rozhodnete dat niekomu hlas, dajte vediet... snad sa toho dozijem(e).
|
Aufer a nobis, quaésumus ,Domine, iniquitátes nostras; ut ad sancta sanctórum puris mereámur méntibus introíre. Amen |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 13:03:26
|
Zeby zas prihrievanie polievocky pred volbami??? Smerujuce ku KDH? VDV c.14 som este nestihol precitat, takze tazko povedat... Vid linky tuna, kde su aj odpovede na dotaznik od jednotlivych clenov stran, ktore maju sancu dostat sa do parlamentu (9 stran vybratych podla vydavatela/autora): http://www.donbosco.sk/tovar/krestan-a-volby-edicia-vdv
Na stranke su pod linkami detailne odpovede prieskumu od clenov jednotlivych stran-ako odpovedali. Skoda len, ze za SNS odpovedal iba jeden clovek, z madarov, SAS, Smeru a 99% sa nevyjadril nikto... SMK kvoli objektivnosti. Ignorancia, alebo ako to nazvat? |
"Litera zabija, duch ozivuje." "Aby vo vsetkom bol oslaveny Boh...! |
Počet príspevkov: 58 ~
Člen od: 21 júl 2010 ~
Posledná návšteva: 20 február 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 14:54:41
|
citácia: Presne tak - odovzdat neplatny listok. Ina alternativa momentalne nie je. Pôvodne zaslal Mato - 11 február 2012 : 10:40:12 Nemyslím si, že odovzdať neplatný lístok je to najsprávnejšie riešenie. Keď odovzdám neplatný lístok, z môjho neplatného hlasu rovnomerne vyťažia všetky strany, ktoré sa do parlamentu dostanú. Lepšie je zvoliť to najmenšie zlo z toho, čo sa ponúka. Inak, nič nové pod slnkom. Veď je jasné, že nik nie je bez hriechu, nik nie je dokonalý. Zvoliť treba stranu, kde je koncentrácia toho zla najmenšia. |
Počet príspevkov: 286 ~
Člen od: 15 február 2010 ~
Posledná návšteva: 17 apríl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 16:02:31
|
rudy: Ale koho? Z tých, čo navrhla Slovenka - KDH je propotratové (hoci oficiálne presne naopak), Matovič to isté a KDS sú zrejme nasiaknutý slobodomurármi... Už z princípu nemôžem voliť nikoho z nich... |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 17:26:41
|
Možno má rudy pravdu.. ale relevantná je aj námietka recona.. hm No ostávajú ešte také menšie strany, napr. Strana zelených, Právo a spravodlivosť, Strana Nory M (), 99% (!), Pospolitosť - (tak sa to volá?) no potom ešte KSS (), Strana rómskej únie ( )..
Nie som presvedčená o tom, že na SK nájdeme jediného politika, čo by nemal maslo na hlave, čo by nebol uplatiteľný, Nie som presvedčená, že nájdeme politika čestného (toto slovné spojenie je až komické).. Nenájdeme takého, čo by nemyslel len na to, ako si čo najviac zaplniť vlastné vrecká na úkor ľudí.. (minule som rak rozmýšlala a ešte stále som neprisla na to, načo niekomu 30 mil. EUR.. šak to by som za 2 životy nestihla minúť.. ) Neviem.. Ak mi niekto poradíte dobrú stranu, čo urobí poriadky na SK (doslova), tak tú pojdem voliť.. Lebo ja som čítala programy a čítala a furt mi niečo nesedelo... Ja už vlastne ani neverím v spravodlivé voľby - na tých posledných som zakrúžkovala a ostatné papiere som potrahala - tak sa na mna vyrútilo pol komisie...
Možno by to chcelo kompletnú generačnú výmenu, hm.. to si ešte počkáme
|
Počet príspevkov: 997 ~
Člen od: 07 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 13 máj 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 17:49:55
|
no, krestanske Slovensko ako vysite ....... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 19:04:35
|
Reconquistador: Keď už ste začali tými potratmi, položte si otázku, poslanci ktorej strany najvac zaručujú (aspoň relatívne) právo nenarodeného na život? Dôležité je položiť si aj ďalšie otázky: Aká je reálna šanca, že potraty budú novým parlamentom zakázané? Aká je reálna šanca, že potratový zákon bude aspoň sprísnený?
Samozrejme, sú aj ďaľšie otázky. Zdravotníctvo, školstvo, justícia, polícia, verejný dlh...
Mortinia: U menších strán je zodpovedné položiť si otázku, akú majú reálnu šancu dosiahnuť 5%, inak škoda ísť do volebnej miestnosti. |
Počet príspevkov: 286 ~
Člen od: 15 február 2010 ~
Posledná návšteva: 17 apríl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 21:01:51
|
Nie moc dozadu som aj ja takto rozmýšľal. Problém je v tom, že u KDH sa jedná len o reči. Reálny záujem o zrušenie potratov neexistuje (aspoň nie na úrovni celej strany). Tesne pred poslednými voľbami som sa na to pýtal aj Figeľa a vraj nemajú vôbec v pláne sa o niečo pokúsiť, no a do strany zobrali aj ľudí, čo sa s propotratovými názormi netaja. O ich poklonkovaní EU škoda hovoriť... |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 február 2012 : 21:21:55
|
citácia: Možno má rudy pravdu.. ale relevantná je aj námietka recona.. hm No ostávajú ešte také menšie strany, napr. Strana zelených, Právo a spravodlivosť, Strana Nory M ( ), 99% (!), Pospolitosť - (tak sa to volá?) no potom ešte KSS ( ), Strana rómskej únie ( ).. Nie som presvedčená o tom, že na SK nájdeme jediného politika, čo by nemal maslo na hlave, čo by nebol uplatiteľný, Nie som presvedčená, že nájdeme politika čestného (toto slovné spojenie je až komické).. Nenájdeme takého, čo by nemyslel len na to, ako si čo najviac zaplniť vlastné vrecká na úkor ľudí.. (minule som rak rozmýšlala a ešte stále som neprisla na to, načo niekomu 30 mil. EUR.. šak to by som za 2 životy nestihla minúť.. ) Neviem.. Ak mi niekto poradíte dobrú stranu, čo urobí poriadky na SK (doslova), tak tú pojdem voliť.. Lebo ja som čítala programy a čítala a furt mi niečo nesedelo... Ja už vlastne ani neverím v spravodlivé voľby - na tých posledných som zakrúžkovala a ostatné papiere som potrahala - tak sa na mna vyrútilo pol komisie... Možno by to chcelo kompletnú generačnú výmenu, hm.. to si ešte počkáme Pôvodne zaslal mortinia - 13 február 2012 : 17:26:41 A co si myslis ze ked pride generacna vymena tak sa nieco v politike zmeni? :)
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 február 2012 : 10:34:18
|
Súčasné voľby predstavujú pre voliča výber politickej strany - personálnej agentúry, nie človeka ktorý by ma mal zastupovať. A v podstate niet si v čom vybrať. Doterajší politici sa mi javia ako díleri zahraničných kapitalistických firiem, zahraničného kapitálu, očakavajúci najväčší zisk pre SEBA. |
Počet príspevkov: 288 ~
Člen od: 10 august 2010 ~
Posledná návšteva: 15 máj 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 február 2012 : 12:35:16
|
citácia: Takze prazdne harky - nas obciansky odkaz.
"náš občiansky odkaz" im môže byť ukradnutý. |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 február 2012 : 13:07:11