Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Co takto quiz?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Avatar Téma Next Topic: Návrhy na ban  

hadec

Stav: offline

Odoslaný - 22 december 2011 :  01:10:17  Zobraziť profil  Pridať hadec do zoznamu priateľov
Neviem ci ste sa tu uz o niecom takom bavili. Som tak rozmyslal, ze by to mohla byt sprijemnena forma ucenia nauky kat. cirkvi. Vedel by som si predstavit quiz z urcitej oblasti, aby to malo neaky system a postupnost.Tiez by to nemusel byt ten klasicky quiz ,ktory je zavisly na rychlosti a spravnosti odpovedi. Napriklad by sa urcil okruh, z ktoreho budu otazky pochadzat a neznali problematiky by mali moznost sa trosku pripravit. Sebaisty by mohli ist naostro?? Clovek je vacsinou tvor lenivy ,ale po malych krokoch, by sa mnohi mohli dostat na vyrazne lepsiu uroven, vratane mna samozrejme. Nemam vsak predstavu o narocnosti realizacie ,to by bola skor otazka pre tvorcov tohto fora???? Mozno by to zvysilo aj navstevnost fora... Mnohi by vedeli ponuknut vhodne otazky a odpovede si myslim. O odpovediach by sa tiez mohlo diskutovat.Neviem bolo by dobre vyjadrenie tvorcov fora, pripadne anketa pre aktivnych clenov.????? Inak mne osobnme sa toto forum paci ,aj ked tu je dost rusivych elementov ,ktory maju potrebu pisat odveci alebo niekoho napadatKazdy sme vsak neaky, no v kazdom pripade by som nebol rad keby ten quiz mal kvalite fora ublizit.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 196  ~  Člen od: 06 február 2010  ~  Posledná návšteva: 07 november 2024 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 22 december 2011 :  12:51:43  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Quizov tu uz bolo niekolko, bez vacsieho zaujmu katolikov. Pre zaciato, si mozete skusit napr. tento http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=3156

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 22 december 2011 :  21:10:57  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
naozaj taketo testiky skor vzbudzuju odpor u katolikov, kedze my vsetko vieme, nic sa nemusime ucit...hlavne z tej zakladnej nauky...
ale mate odvahu, ze ste nieco taketo navrhli, mne by sa to tiez pacilo

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

tornero

Odoslaný - 22 december 2011 :  23:05:41  Zobraziť profil  Pridať tornero do zoznamu priateľov
citácia:
naozaj taketo testiky skor vzbudzuju odpor u katolikov, kedze my vsetko vieme, nic sa nemusime ucit...hlavne z tej zakladnej nauky...
ale mate odvahu, ze ste nieco taketo navrhli, mne by sa to tiez pacilo

Pôvodne zaslal janka - 22 december 2011 :  21:10:57

a potom nas tu niekto napadne ze sa tu predvadzame...
ked sa chcete tu predvadzat tak do toho.... Ja si myslim ze ten co chce studovat studuje, vzdelava sa. ked je niekto lenivy nepomozu mu ani taketo akoze zlachcovanie studia.

Aufer a nobis, quaésumus ,Domine, iniquitátes nostras; ut ad sancta sanctórum puris mereámur méntibus introíre. Amen

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 408  ~  Člen od: 13 október 2009  ~  Posledná návšteva: 15 október 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

hadec

Odoslaný - 23 december 2011 :  03:21:09  Zobraziť profil  Pridať hadec do zoznamu priateľov
citácia:
ked sa chcete tu predvadzat tak do toho.... Ja si myslim ze ten co chce studovat studuje, vzdelava sa. ked je niekto lenivy nepomozu mu ani taketo akoze zlachcovanie studia.

Pôvodne zaslal tornero - 22 december 2011 :  23:05:41

Tiez jeden z nazorov.Myslim ,ze ste nepochopili co mam na mysli, rozhodne tu nejde o ziadne predvadzanie sa, dost ludi na tomto fore travi cas vypisovanim hluposti , ktore nemaju s temou nic spolocne. Ja netvrdim ,ze je nieco zle na tom ked niekto v ramci temy zazartuje. Mna osobne aj toto forum posunulo dalej v poznani , ale obcas je skutocne velmi tazke filtrovat kopu sprostosti ,ktore ma niekto potrebu produkovat.

pre Mata
Ano presne nieco take ,ako dal Rarach som mal na mysli, ale chcel som tomu dat vyssiu uroven, ako len dokazovanie niekomu , ze neovlada nieco co by uz davno ovladat mal. No co uz, asi to nebol najlepsi napad .Ako moj kamarat zvykne hovorit :mackal som planu gombicku

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 196  ~  Člen od: 06 február 2010  ~  Posledná návšteva: 07 november 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 23 december 2011 :  10:52:14  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ale vobec nie, celkom som sa nad tym zamyslel a ked je problem len v predvadzani, tak mam v zalohe novorocny darcek - anonymny kviz.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 23 december 2011 :  12:22:10  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal tornero - 22 december 2011 :  23:05:41

predvadzame?...vsak sa da na prstoch jednej ruky(ak vobec), spocitat pocet tych, co aj spravne odpovedali na vsetky otazky zo zakladneho katechizmu...skor tie testy dokazali, aka je to bieda s nasimi vedomostami a ze na skutocne studium zakladnej nauky KC sa zvysoka kasle...

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

hadec

Odoslaný - 24 december 2011 :  01:00:55  Zobraziť profil  Pridať hadec do zoznamu priateľov
citácia:
Ale vobec nie, celkom som sa nad tym zamyslel a ked je problem len v predvadzani, tak mam v zalohe novorocny darcek - anonymny kviz.

Pôvodne zaslal Mato - 23 december 2011 :  10:52:14

A kedze to bol moj skromny napad, tak mi isto v PM prezradis z akeho okruhu vierouky bude. Vies nerad by som dopadol ako Trotl

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 196  ~  Člen od: 06 február 2010  ~  Posledná návšteva: 07 november 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Avatar Téma Next Topic: Návrhy na ban  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06