|
Odoslaný - 15 november 2011 : 18:06:16
|
Kredo - krestanska domena
tak znel nadpis temy, ktoru tu pred chvilou zavesila radar, aby ju vzapati zmazala.
Zacinala vetickou takou nejakou ze, jej svedomie kaze temu napisat a varovat hostov rimskych katolikov pred rarachom (ja sa pisem s velkym eR, takze o mne to nebolo)
Tato zenska ma tak labilne svedomie, ako aj jej nazory a hnutia vole, nezakotvena, prelietava sta vcielka Maja - ona sama je zivym dokazom, pred kym v skutocnosti treba varovat "rimskych katolikov". Nielen tych na Krede.
Vsak kazdy sa nejako snazime, hadam zostane daka dobra brazda vyryta do srdc, dusi a mysli openmind citatelov, prinasajucich buduce hojne dobre ovocie, aj po mojich snahach tuna. Mame vselico dobre a silne a velke, co mozeme davat. Len sa netreba bat nacierat a pytat sa/si.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 19:54:48
|
citácia: Kredo - krestanska domena tak znel nadpis temy, ktoru tu pred chvilou zavesila radar, aby ju vzapati zmazala. Zacinala vetickou takou nejakou ze, jej svedomie kaze temu napisat a varovat hostov rimskych katolikov pred rarachom (ja sa pisem s velkym eR, takze o mne to nebolo) Tato zenska ma tak labilne svedomie, ako aj jej nazory a hnutia vole, nezakotvena, prelietava sta vcielka Maja - ona sama je zivym dokazom, pred kym v skutocnosti treba varovat "rimskych katolikov". Nielen tych na Krede. Vsak kazdy sa nejako snazime, hadam zostane daka dobra brazda vyryta do srdc, dusi a mysli openmind citatelov, prinasajucich buduce hojne dobre ovocie, aj po mojich snahach tuna. Mame vselico dobre a silne a velke, co mozeme davat. Len sa netreba bat nacierat a pytat sa/si. Pôvodne zaslal Rarach - 15 november 2011 : 18:06:16
Po tvojich snahách žial ostane len sklamanie, nechuť a smútok. Tvojasnaha je totiž útočiť na Katolícku cirkev, pápeža a kňazov. Žial sú tu j takí ktorých sa ti podarilo zblbnúť. |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 19:58:56
|
Tak ono každému by snáď stačil výber jej "najlepších" príspevkov, aby pochopil, že nie je práve najbystrejšia. |
"Blázon si v srdci hovorí: „Boha niet.“ Skazení sú a ohavnosti páchajú. Nikto z nich nerobí dobre." - Žalmy 14:1 |
Počet príspevkov: 122 ~
Člen od: 01 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 23 september 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 21:08:04
|
citácia: Tvojasnaha je totiž útočiť na Katolícku cirkev, pápeža a kňazov. Pôvodne zaslal mak - 15 november 2011 : 19:54:48
No z Vašich úst moderného katolíka to znie skôr ako pochvala, než ako urážka.
Nemáš pravdu. Snahou tradičného katolíka nie je útok na Cirkev, pápeža a kňazov. Práveže každý Tradijec, či už sedevakantista alebo lefebrvista je za Cirkev, pápeža i kňazov. Ale nemožno uznať za pápeža niekoho, kto sa nespráva ani ako pápež, a ani ako katolík. A to je jedno, počnúc Jánom XXIII až po Benedikta XVI. Pokiaľ bude na trone pravý katolícky pápež a nie modloslužobník ako bol JPII, tak potom možno hovoriť skôr o poslušnosti. |
Medzi svetlom a tieňom nemôže dôjsť ku kompromisu. |
Počet príspevkov: 34 ~
Člen od: 11 november 2011 ~
Posledná návšteva: 29 január 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 21:24:07
|
Scipius,
a Vy ste nam sem odkial spadli?
Ja som si myslel, ze uz poznam vsetkych (takych ako Vy), a ajhla mylil som sa zrejme..
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 21:38:25
|
ja nie som dôležitý. Dôležité je, aby sa na Petrov stolec dostal pravý katolícky pápež, ktorý tresne päsťou o stôl a zmetie všetky tie bludy zo stola. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 21:45:25
|
To sa uz nestane, takeho tam uz nezvolia, nemaju z koho, vdaka Montiniho zaskodnictvu ohladom zlikvidovania kardinalskej opozicie po 70-tke- dufam viete o com hovorim (abbe Nantes potom so svojou Liber accusationis vosiel do analov samotneho Bugniniho La riforma liturgica)
Nevadi.
Z Bozieho dopustenia, Cirkev prezila ine krizy, prezije aj tuto - nepotrebuje k tomu svateho dobreho papeza. Takto sa aspon lahsie a lepsie roztvaraju noznice a tribi psenica od kukola. Uz aby tu bolo krvave prenasledovanie, to bude opravdive Jaro cirkvi, nie satansky koncil 1962_1965.. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 november 2011 : 22:39:05
|
Dovolím si Vás mierne poopraviť. Podľa mojich informácii išlo o kardinálov po 80-tke.
abbe Nantes napisal tri knihy obvinení, prvú proti pápežovi Pavlovi VI., v druhej kritizoval ekumenizmus, náboženskú slobodu a ľudské práva a tretiu proti "autorovi" KKC. Myslím si že abbe Nantes kritizoval P VI aj za kauzu "Tondi". Rozsiahlu kritiku napísal o. Villa proti P VI., Abbe Nantes toto urobil voči JPII. Aký má súvis Bugnini(magnus architectus novae liturgia) a Nantes netuším, nakoľko La riforma liturgica je dielom Bugniniho o Novum ordo.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2011 : 00:00:29
|
Dakujem za opravu, rad sa ospravedlnim za nespravne cislo, predsa len najskor pozriem do prislusnych materialov v archive, ked sa k nim dostanem. Na podstate veci - odstrihnutie schopnych kandidatov uz vtedy, nieto teraz - to vsak nic nemeni, na tom sa iste zhodneme.
Arciknieza antikatolikov A. BUgnini vo svojom "slavnom" diele La riforma liturgica ma kapitolu, v ktorej spomina rozne formy odporu proti zavadzanym liturgickym novotam - a specialne sa tam venuje Nantesovi. Je to velke vyznamenanie, ak tento clericus/cloacus magnus venoval tolku pozornost niekomu, kto v porovnani s inymi, ktori nestali za zmienku (alebo len za zmienku), vydrazdili Bugniniho k fokusovaniu. Pre vnimaveho katolika je to signal: ops, Nantes trafil klinec po hlave, to treba preskumat blizsie! A veru, poviem Vam, ak ste LA citali...sak ho potom Vatikan riesil este par rokov, vo svelijakych tych svojich esejistoch v Ephemeridae liturgicae a Notitiae a inside news.
Nantesova dalsia tvorba uz bola nedolezita, lebo stihla byt ucinne zdiskreditovana antinantesovskou kampanou. Predsa len, nemoze to byt svaty otec aj s jeho teologickou prirucnou svorkou besov, ktori sa mylia, no nie? Tak zostal Cierny Peter Nantesovi, hoci jeho dalsie diela vobec nie su zle, ba mozno aj lepsie ako ta prva antimontiniovska obzaloba.
Je v tom kus trpkeho poznania, lebo aj tento pripad iba ukazal, ze organizovany odpor mal dlhu a velmi detailnu pripravu, nahode a nepredvidanym okolnostiam nic nebolo ponechane. Predstava vrcholoveho manazmentu cirkvi ako nositelovi pravej viery je naivna a romanticky nedosledna - vid Martinezovej odhalenia, ktore na prve precitanie nestravi ani inak otrly konzervativny katolik.
Ale toto su veci, ktore mozeme riesit inde, ak chcete, radar si nezasluzi tolko podpultovych fajnoviniek v jej in memoriam teme.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2011 : 08:56:37
|
ak už teraz katolíci nepochopia že Rarach a Scipius sú škodná v tomto fóre, vlci v ovčom rúchu a čo na to súhlasí s nimi? ved potom toto nie je nijaké katolícke fórum, ale hlásna trúba odpadlíkov. |
Počet príspevkov: 606 ~
Člen od: 28 október 2011 ~
Posledná návšteva: 05 apríl 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 16 november 2011 : 15:14:45
|
citácia: Ale toto su veci, ktore mozeme riesit inde, ak chcete, radar si nezasluzi tolko podpultovych fajnoviniek v jej in memoriam teme. Pôvodne zaslal Rarach - 16 november 2011 : 00:00:29
ChvalaBohu... dúfam, že ste si už vymenili telefónne čísla..
ono buď je to tak, že R. si tu našiel kamaráta - čo by bolo prelomové, alebo si R píše sám so sebou.. |
Počet príspevkov: 997 ~
Člen od: 07 júl 2011 ~
Posledná návšteva: 13 máj 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 november 2011 : 10:00:48
|
citácia: Tak ono každému by snáď stačil výber jej "najlepších" príspevkov, aby pochopil, že nie je práve najbystrejšia. Pôvodne zaslal Godwin - 15 november 2011 : 19:58:56 najbystrejsi z bystrych prudko inteligentny. |
Počet príspevkov: 373 ~
Člen od: 29 august 2011 ~
Posledná návšteva: 24 október 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 november 2011 : 19:13:14
|
citácia: citácia: Tak ono každému by snáď stačil výber jej "najlepších" príspevkov, aby pochopil, že nie je práve najbystrejšia. Pôvodne zaslal Godwin - 15 november 2011 : 19:58:56 najbystrejsi z bystrych prudko inteligentny. Pôvodne zaslal Greta - 17 november 2011 : 10:00:48
rendu som si omylila s radar. A Nantesa a podobne mena si vyhladam a precitam co bude. |
Počet príspevkov: 373 ~
Člen od: 29 august 2011 ~
Posledná návšteva: 24 október 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 november 2011 : 19:01:58
|
Pre scipia: ano, Montini postavil prekazku zvolitelnosti vhodnym kandidatom starsim ako 80 rokov.
Avsak nechze sme v teme:
radar, bu-bu-bu (odkazte makovi a podobnym komplainatorom, ze vyvodzuju nezmysly), nielen cislo 5 zije!
(tipujem, ze nepochopi)
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 december 2011 : 10:45:06
|
citácia: Uz aby tu bolo krvave prenasledovanie, to bude opravdive Jaro cirkvi, nie satansky koncil 1962_1965.. Pôvodne zaslal Rarach - 15 november 2011 : 21:45:25
Od 90-tich rokov som stale pocuval ze Cirkev preziva novu jar ale realita bola ina. Takze ono to este len pride. Neostava ine len sa na to patricne pripravit. |
Pokoj a dobro medzi nami. |
Počet príspevkov: 178 ~
Člen od: 18 apríl 2011 ~
Posledná návšteva: 10 apríl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 17 december 2011 : 06:57:04
|
hm. cirkev ju preziva aj teraz. bujaro sa bujari. |
morituri te salutant |
Počet príspevkov: 337 ~
Člen od: 15 december 2011 ~
Posledná návšteva: 30 marec 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 11:54:18
|
Priznám sa, že ja radar chápem. Nechápem ako môže síce človek nerozmýšľať, lebo ja som tu svojho času práve našiel témy na rozmýšľanie, ale stále sa môže vyhovárať, že všetky chyby sú len preto, že niekto neplní predpisy, nariadenia atď. a my sa musíme modliť, obetúvať... toto mi vydržalo tiež celkom dlho, až kým som nepochopil, že ten rozklad a rozpad čo vidím, nie je dôsledok chýb a chybného chápanie niečoho, ale opačne je priamym dôsledkom toho ako systematicky sa tento rozklad riadi a chyby sa systematicky implementujú do organizmu Cirkvi. Nemôžem poprieť, že prekážkou môžu byť aj dobré vzťahy a kňazmi či duchovnými (utvrdenými v modernizme) a tam potom funguje aj akási psychologická bariéra. Musím oceniť úprimnú snahu radar brániť Cirkev, ale bude treba aj úprimná snaha pochopiť prečo je to dnes také zlé. Podnetov na tomto fóre je dosť. |
Počet príspevkov: 4422 ~
Člen od: 27 november 2011 ~
Posledná návšteva: 22 február 2015
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 13:59:00
|
Len, aby ti , co volaju po prenasledovani, dokonca krvavom, v tom prenasledovani aj obstali
Lebo z dejin je dostatok prikladov, ako takito doprs buchaci dopadli Odpadli ako prvi |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 14:13:37
|
Ked trinastrocne deti dostavali kardinalske klobuky s pravom volit papeza, take volby uz uznavate za platne? |
Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3 |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 16:15:19
|
? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 16:32:28
|
? |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 17:06:45
|
takže trollovanie začalo, obsesia zas zmáha, treba byť pripravený na to, že budú padať otázky, ktoré z témou nesúvisia, a odpovede ktoré nikto sa nepýtal... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 17:22:13
|
Reakcia na vas nebola nemozem za to , ze tu otvarate temy zapadnute prachom Ale ok beriem nenapadlo ma , ze vy tu budete vytahovat storocne temy Budem davat vacsi pozor |
|
|
|
Odoslaný - 07 október 2012 : 18:39:26
|
|