Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 Co som Bohu nepovedal v modlitbe
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Modlitba Téma Next Topic: Ako vytvorit modlitbu?
Strana: z 3

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 28 jún 2005 :  12:40:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
otvorit, ale ako? ked clovek navonok ovlada svoje konanie, ale to svoje vnutro len tak nezmeni.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 jún 2005 :  13:14:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
proste a dostanete, hladajte a najdete, klopte...a bude vam otvorene.
Vsetko chce svoj cas, priatelia. Boh vidi v nas aj to, o com my ledva tusime...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 28 jún 2005 :  14:35:53  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
jasne, len teraz som dostal riadne zaucho. respektive zazil podobenstvo, kde Pan Jezis hovori, ze nesadajte si na prve miesta na svadbe, lebo pride... keby som len viac pocuval...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 29 jún 2005 :  05:40:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
alesko, clovek sa uci stale a nepoznam takeho, ktory by nechybil. Aj Peter sa potkol, aj Pavol prenasledoval..., nevzdavaj sa vopred a maj oci otvorene. Pan Ta miluje takeho, aky si, aj s chybami ktore mas, takeho Ta predsa stvoril...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 29 jún 2005 :  08:25:33  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
tiez si myslim, ze so svojich preslapov netreba robit prilis vedu...staci tak akurat...a to kazdy pozna sam na sebe...kto sa obzera dozadu nie je ma hoden...nie?...vsak ked Peter zaprel Pana Jezisa, urcite to poriadne vo svojom srdci olutoval...a Jezis nesiel za nim s vycitkou...ty si ma zradil!!!...ale s otazkou: Peter milujes ma?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 30 jún 2005 :  12:37:20  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
len obcas tych prelspov je akosi moc...

janka

Odoslaný - 30 jún 2005 :  14:07:33  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
neva, preslapy su nato, aby sme sa na nich ucili...ale preslap, ze sa nedokazem poucit na preslapoch...ten sa mi uz zda na zamyslenie...vazne

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 30 jún 2005 :  14:32:22  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
jasne. len z jedneho vybehnem, vletim do dalsieho. ale mnohe veci sa dnes vyriesili, mna kleplo uplne a uz sa citm v pohode. ani by clovek neveril, ako dokaze pomoct plac. ALe chvala Ti a slava Boze, ze nas tak prenesmierne milujes!

Vlkodlak

Odoslaný - 30 jún 2005 :  14:38:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Alesko, len mrtvi nerobia preslapy.
Neboj, raz budes urcite dokonaly ...
A kazdym dnom sa to blizi ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  12:30:57  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Moj prispevok z 12 Oct 2005 : 07:57:45
--------------------------------------------------------------------------------

mam pocit, ze aj ked som fyzicky sam, pride mnoho myslienok a sam uz nie som. tak ich zahanam hudbou, pocitacom, knihou(uz dlho som necital, lebo nemam odkial cerpat a ine ako zivotopisy nechcem).

Kedze vader rozprudil debatu, dal som to radsej inde. Uz nechcem fnukat, uz chcem hladat riesenie.

amerika1

Odoslaný - 13 október 2005 :  12:41:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Bingo !!!

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  12:58:57  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no tak odpovedaj.

amerika1

Odoslaný - 13 október 2005 :  13:20:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Ty si sa nieco pytal ?

Milovaní, veľmi som sa usiloval napísať vám o našej spoločnej spáse; a pokladám za nevyhnutné písať vám a napomenúť vás, aby ste zápasili za vieru, raz navždy odovzdanú svätým. Jud 1,3

Počet príspevkov: 8817  ~  Člen od: 15 február 2005  ~  Posledná návšteva: 24 december 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  13:22:19  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
hups

islo o tu debatu predtym. radil si samotu. napisal som ze ako mozem byt sam. tak reku ze ci vies povedat nieco na to.

amerika1

Odoslaný - 13 október 2005 :  13:26:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: amerika1  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: amerika1  Pridať amerika1 do zoznamu priateľov
Neradil som ti samotu , ale byt sam s Panom ! To je rozdiel Ale len ako sukromnu poboznost Inak vsetko s Cirkvou a v Cirkvi
To byt sam s Panom mozes byt hocikde aj v lese , alebo na luke proste si predstav Pana a pocuvaj co zacne hovorit

Ales

Odoslaný - 13 október 2005 :  14:09:01  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
zle som to formuloval. islo o radu k svatostanku. samozrejme aj mne ide byt o to byt sam s Panom. Pred Panom sa neda skryt. To uz ma naucil minuly tyzden. Ani utiect. Ale odbocujem od temy.

alg1

Odoslaný - 10 november 2005 :  11:06:29  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Co som Bohu nepovedal v modlitbe?
Ak existujes tak sa do mna nestaraj. Respektuj laskavo moje sukromie. Akym pravom ma chces po smrti sudit? Nie som vec ani predmet, po tom co si ma stvoril, som ziva bytost. A tak aj ku mne pristupuj, ako k rovnocennemu a nie ako k majetku. Takze ak odmietnem sa zucastnit posledneho sudu, tak to respektuj. Nie som tvoj podriadeny.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 10 november 2005 :  11:14:02  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
vsak si mu to uz povedal...teraz

alg1

Odoslaný - 10 november 2005 :  11:24:33  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Ale nie v modlitbe.

Počet príspevkov: 281  ~  Člen od: 14 september 2005  ~  Posledná návšteva: 19 november 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 november 2005 :  13:40:31  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1
Ak existujes tak sa do mna nestaraj. Respektuj laskavo moje sukromie. Akym pravom ma chces po smrti sudit?

Tymto myslim uzivatel poro alias alg1 jasne vyjadril svoje umysly - nie je krestan a ani Boha nehlada, dalo by sa dedukovat, ze ho priamo odmieta.

Mne to znie, ako ze porusuje prve dva zakladne principy tohto fora, ked sa sem zaregistroval s plnym vedomim, ze toto forum pre neho nie je urcene.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 10 november 2005 :  16:43:49  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1

Co som Bohu nepovedal v modlitbe?
Ak existujes tak sa do mna nestaraj. Respektuj laskavo moje sukromie. Akym pravom ma chces po smrti sudit? Nie som vec ani predmet, po tom co si ma stvoril, som ziva bytost. A tak aj ku mne pristupuj, ako k rovnocennemu a nie ako k majetku. Takze ak odmietnem sa zucastnit posledneho sudu, tak to respektuj. Nie som tvoj podriadeny.

poviem ti jednu vec. mnoho veci nechapes. potom by si vedel ze Boh ta miluje. a laska dava slobodu. Boh neziada smrt,(neprisiel som svet sudit ale spasit). a pristupuje k tebe ako rovnocennemu, hoci ty s nim nie si rovnocenny. a odmietam posledneho sudu odmietas Boha. Vies, peklo nie je miestom kde ta mucia, za zle skutky, peklo je status, je miestom kde niet Boha.

alg1

Odoslaný - 10 november 2005 :  18:13:58  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
Mne peklo nevadi (ani nebo). Mne vadi ten vztah Ja som Boh a ty ma posluchaj. Ja Ta budem sudit a ty cakaj na rozsudok. To nie je rovnocenny vztah, to je vztah nadriadeneho a podriadeneho.

Ales

Odoslaný - 11 november 2005 :  06:59:06  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
chces teda povedat, ze si rovnocenny s Bohom, dokonca ze ty si tiez Bohom. Precitaj si Jezisove slova, v com spociva sud. Ci ten sud nekonas ty sam nad sebou.

janka

Odoslaný - 11 november 2005 :  11:13:28  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alg1

Mne peklo nevadi (ani nebo). Mne vadi ten vztah Ja som Boh a ty ma posluchaj. Ja Ta budem sudit a ty cakaj na rozsudok. To nie je rovnocenny vztah, to je vztah nadriadeneho a podriadeneho.

ako vies, ze je to takto,ked ho nepoznas?

alg1

Odoslaný - 11 november 2005 :  12:22:20  Zobraziť profil  Pridať alg1 do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal alesko

chces teda povedat, ze si rovnocenny s Bohom, dokonca ze ty si tiez Bohom. Precitaj si Jezisove slova, v com spociva sud. Ci ten sud nekonas ty sam nad sebou.

Pripomenulo mi to cast Inkvizitor z Cerveneho Trpaslika (Red Dwarf). Tam tiez hrdinovia konali sud sami nad sebou, a nedopadlo to slavne.

Strana: z 3 Previous Topic: Modlitba Téma Next Topic: Ako vytvorit modlitbu?  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06