|
Odoslaný - 24 október 2011 : 17:55:12
|
Pochválený buď Ježiš Kristus! Pri modlitbe sa mi v poslednej dobe deje zvláštna vec. Keď sa modlím, cítim sexuálne vzrušenie. Samozrejme že sa mi to páči , je to úžasný pocit, ale mám strach, že by to mohol byť hriech. Preto vás prosím o radu. Má niekto podobne skúsenosti alebo nejaké informácie o niečom podobnom?
|
Keby som hovoril ľudskými jazykmi aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som ako cvendžiaci kov a zuniaci cimbal. A keby som mal dar proroctva a poznal všetky tajomstvá a všetku vedu a keby som mal takú silnú vieru, že by som vrchy prenášal, a lásky by som nemal, ničím by som nebol. A keby som rozdal celý svoj majetok ako almužnu a keby som obetoval svoje telo, aby som bol slávny, a lásky by som nemal, nič by mi to neosožilo. (Pavol Korinťanom) |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 66 ~
Člen od: 20 október 2011 ~
Posledná návšteva: 15 január 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 18:14:32
|
Ešte som nikdy nepočul o tom, že by sexuálne vzrušenie malo byť súčasťou modlitby. |
Počet príspevkov: 721 ~
Člen od: 25 marec 2011 ~
Posledná návšteva: 30 január 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 18:38:54
|
vyjadrim sa neskor. Viem o com hovoris. Da sa ti napisat Pm? |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 19:06:01
|
Môžeš mi napísať na mail: s.simoniak@gmail.com alebo na icq: 386326131 alebo mi môžeš poslať súkromnú správu tu na fóre. PS: Vďaka za podanú pomocnú ruku. |
Keby som hovoril ľudskými jazykmi aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som ako cvendžiaci kov a zuniaci cimbal. A keby som mal dar proroctva a poznal všetky tajomstvá a všetku vedu a keby som mal takú silnú vieru, že by som vrchy prenášal, a lásky by som nemal, ničím by som nebol. A keby som rozdal celý svoj majetok ako almužnu a keby som obetoval svoje telo, aby som bol slávny, a lásky by som nemal, nič by mi to neosožilo. (Pavol Korinťanom) |
Počet príspevkov: 66 ~
Člen od: 20 október 2011 ~
Posledná návšteva: 15 január 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 19:36:17
|
Studena sprcha by nepomohla, ci ? |
Počet príspevkov: 1472 ~
Člen od: 22 december 2009 ~
Posledná návšteva: 14 júl 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 20:23:42
|
myslim si že ee |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 21:22:37
|
Simon, v pokuseni (hocijakom) hovorte: Pane Jezisu zachran ma! Jezisu tichy a pokorny srdcom, sprav srdce moje podla srdca svojho!
takisto majte v ucte Pannu Mariu, modlite sa k nej, nezabudajte na prezehnanie ci uz v pokuseni alebo na zaciatku a konci kazdej modlitby! v necistych myslienkach nenachadzajte potesenie, odhanajte ich, bojujte proti nim...prostriedky na to su |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 21:45:39
|
Simon, ak sa prestanete zaoberet pochybnymi svedectvami a pofidernymi "prorokmi", ak sa zrieknete bludov ( vid vasa tema : "Naliehavé posolstvo"), tak som presvedcena, ze vase problemy zmiznu...v opacnom pripade sa zahravate s ohnom a koledujete si o pruser. |
Počet príspevkov: 1472 ~
Člen od: 22 december 2009 ~
Posledná návšteva: 14 júl 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2011 : 22:36:54
|
Protestanti sú zvláštni. Majú k dispozícii ferari ktoré oni rozobrali a si myslia že bez kolies a bez motora niekam dôjdu. A ked im auto zrazu nefunguje tak sú este prekvapení. Janka oni sa zriekli všetkých prostriedkov ktoré im Boh poskytuje. Oni sa vlastne zriekli aj Boha. Keby sa modlil k Bohu tak Boh by mu aj hneď s tým pomohol. Alebo ako myslíš riešili takéto problémy svätci? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|