Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 Manželstvo, rodina
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: warez   - kradez alebo nie ? Téma Next Topic: Nová schéma prispievania
Strana: z 2

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 29 marec 2005 :  01:08:19  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Nehnevaj sa, ale nebudem reagovať.
Hnevam sa a mam ti to za zle. Napriek tomu som vsak necakal nic ine. Ty totiz podliehas istym pocitom, ktore ti vyhovuju, su ti uspokojenim a poslednou vecou, co chces, je ich stratit.

Len mala poznamka: Nechod na mna s Bozim planoom pri produkcii deti. Ty si bol, ked si sulozil so zalemou za ucelom splodenia synov, este nie krestan. Teba viedli ine pohnutky, nez krestanstvo a Bozi plan. Mozno by si mi prezradil, ktore to boli?

Podľa mňa to ani nemá zmysel.
Pre koho to nema aky zmysel?

Sorry.
Neprepacim ti to, hoci tvoje 'sorry' bolo skor recnickou otazkou.

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 29 marec 2005 :  15:52:58  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
GMK, ty tvrdis ze veris v Boha, ale realita je ina. Slovo, ktore je pouzite v greckom originali sa da prelozit dvojako, je to VIERA a aj DOVERA, takze ak niekto veri v Boha, tak to nie je nieco ako "vsak nieco inteligentne nad tym vsetkym musi existovat". Clovek veri v Boha ked mu doveruje, to je zmysel toho slova v grectine aj hebrejcine, zial, nas jazyk vie byt aj dvojzmyselny. Ty GMK Bohu nedoverujes, takze nenaplnas ten vyznam slova, ktory je pouzivany v Pisme... prosim nevyhlasuje o sebe ze veris, pretoze tym akurat maties ludi okolo seba.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 29 marec 2005 :  16:05:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK, ty tvrdis ze veris v Boha, ale realita je ina. Slovo, ktore je pouzite v greckom originali sa da prelozit dvojako, je to VIERA a aj DOVERA, takze ak niekto veri v Boha, tak to nie je nieco ako "vsak nieco inteligentne nad tym vsetkym musi existovat".
Zopakujem svoje slova: Verim v Boha (jeho existenciu) ale nedoverujem mu (nateraz moju doveru stratil).

Clovek veri v Boha ked mu doveruje, to je zmysel toho slova v grectine aj hebrejcine, zial, nas jazyk vie byt aj dvojzmyselny. Ty GMK Bohu nedoverujes, takze nenaplnas ten vyznam slova, ktory je pouzivany v Pisme... prosim nevyhlasuje o sebe ze veris, pretoze tym akurat maties ludi okolo seba.
Co je samozrejme hlupost, nakolko som sa uz niekolko krat jasne a explicitne vyjadril, ze v Boha verim ale mu nedoverujem.

Poznamka: Za nedokonalosti vyrazovych prostriedkov slovenskeho jazyka GMK ozaj nemoze.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Lajos

Odoslaný - 30 marec 2005 :  07:31:00  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
ako mozes verit niekomu, komu nedoverujes

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2570  ~  Člen od: 29 február 2004  ~  Posledná návšteva: 16 február 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 marec 2005 :  08:08:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Zadubenemu este raz:
Verim v Boha (jeho existenciu, posobenie atd.) ale nedoverujem mu (nateraz moju doveru stratil).

sasulnik

Odoslaný - 30 marec 2005 :  08:59:01  Zobraziť profil  Pridať sasulnik do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

Zadubenemu este raz:
Verim v Boha (jeho existenciu, posobenie atd.) ale nedoverujem mu (nateraz moju doveru stratil).

No krestan by mal Bohu doverovat, lebo ho miluje. Ved hlavne prikazanie je miluj Boha z celeho srdca, mysle, sily a duse. A druhe, miluj blizneho svojho ako seba sameho. GMK, si krestan?

Počet príspevkov: 1677  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 06 marec 2015 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 marec 2005 :  09:17:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
No krestan by mal Bohu doverovat, lebo ho miluje.
Mal. No aj Boh by mal milovat GMK. Laska je totiz vztah obojstranny. GMK nema zaujem o vztah jednostranny.

Nech Boh ukaze GMKovi zaujem o tento vztah. Teraz je na nom spravit krok.

mirecnr

Odoslaný - 30 marec 2005 :  10:27:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

No krestan by mal Bohu doverovat, lebo ho miluje.
Mal. No aj Boh by mal milovat GMK. Laska je totiz vztah obojstranny. GMK nema zaujem o vztah jednostranny.

Nech Boh ukaze GMKovi zaujem o tento vztah. Teraz je na nom spravit krok.

A preco doteraz stale dupes a trvas na tom, aby Boh Teba miloval, toleroval Ti Tvoje prehresky voci nemu...ale zato, ze Ty to necitis, Jeho Lasku, tak Ty Jeho jednostranne milovat nebudes? Tak kto je tu potom dokelu sebec a egoista? Ak Teba niekto urazi, pohani, poskvrni Tvoje meno, budes mu i nadalej ponukat pomocnu ruku? aj ked Ti po nej znova da palicou a napluje Ti do tvare, nestiahnes svoju ruku a neposles ho niekam? Boh Ti sancu stale dava, co robis Ty???

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 marec 2005 :  10:34:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
A preco doteraz stale dupes a trvas na tom, aby Boh Teba miloval, toleroval Ti Tvoje prehresky voci nemu...
Lebo to chcem a potrebujem.

Ale zato, ze Ty to necitis, Jeho Lasku, tak Ty Jeho jednostranne milovat nebudes?
Presne tak. Ja mam zaujem iba na obojstrannych vztahoch.

Tak kto je tu potom dokelu sebec a egoista?
GMK i Boh.

Ak Teba niekto urazi, pohani, poskvrni Tvoje meno, budes mu i nadalej ponukat pomocnu ruku?
Ano. Aj ked chapem, ze ty nie.

Aj ked Ti po nej znova da palicou a napluje Ti do tvare, nestiahnes svoju ruku a neposles ho niekam?
Nie. Aj ked chapem, ze ty ano.

Boh Ti sancu stale dava, co robis Ty???
Ja davam sancu Bohu.

mirecnr

Odoslaný - 30 marec 2005 :  10:37:51  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
GMK:Presne tak. Ja mam zaujem iba na obojstrannych vztahoch.

Tak si uvedom, ze tou brzdou do vzniku dobreho vztahu si Ty!

K ostatnym Tvojim vyjadreniam nemam komentar.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 30 marec 2005 :  10:43:56  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Tak si uvedom, ze tou brzdou do vzniku dobreho vztahu si Ty!
Vztah vytvaraju dve strany. Obe su rovnako zodpovedne za vztah, ktory vytvaraju. Obe idu s istymi ocakavaiami a prispevkom.

K ostatnym Tvojim vyjadreniam nemam komentar.
Nic ine som ani necakal.

Lajos

Odoslaný - 31 marec 2005 :  07:41:48  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Lajos  Pridať Lajos do zoznamu priateľov
GMK, nie som zadubeny, len ti hovorim, ze na zaklade tvojich prispevkov si dovolim konstatovat, ze nemas ani paru, co je to viera.. Tym koncim, nemienim to rozpitvavat donekonecna, zamysli sa.

Marcelllooo

Odoslaný - 31 marec 2005 :  09:29:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK, nie som zadubeny, len ti hovorim, ze na zaklade tvojich prispevkov si dovolim konstatovat, ze nemas ani paru, co je to viera.
Musim ta poopravit. Nemozes konstatovat, ale len vyslovit svoj nazor.

A mylis sa. Poznas len odvratenu tvar GMK (nakolko sem prisiel az v case osobnej krizy).

Tym koncim, nemienim to rozpitvavat donekonecna, zamysli sa.
Ved ty si ani nikdy nezacal. GMK sa vsak zamysla neustale. Robi to aj Lajos?

Ales

Odoslaný - 03 november 2011 :  05:53:33  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
No krestan by mal Bohu
doverovat, lebo ho
miluje.

a nemal by platit aj opak? Teda ze clovek by mal Boha milovat ak mu doveruje?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 2 Previous Topic: warez   - kradez alebo nie ? Téma Next Topic: Nová schéma prispievania  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06