Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 boh je verný svojím zasľúbeniam
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Štúdia o celibáte Téma Next Topic: Omsa na nevysvetenom mieste
Strana: z 4

silas

Stav: offline

Odoslaný - 10 september 2011 :  15:19:36  Zobraziť profil  Pridať silas do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
citácia:
[

ano je smutne ,ze som si vsimol niektore veci.na cloveka ako ja ,ktory bibliu zacinam studovat, /priznavam , ze po urcitom zazitku/je to az podozrive,nemyslite?

Pôvodne zaslal silas - 05 september 2011 :  21:21:25

neviem preco by to malo byt podozrive, ked mate rozum, podozrive by to bolo, keby ho nemate
kazdy clovek, veriaci ci neveriaci ho ma neustale pouzivat, neuspokojit sa sam so sebou, s tym co uz vie...

Pôvodne zaslal janka - 06 september 2011 :  19:40:42

mate pravdu.
Linka, odkazujuca na materialy v rozpore s pravidlami odstranena. Admin

Pôvodne zaslal silas - 10 september 2011 :  10:16:51

tak toto mi pripomina stare dobre casy totality.ludia boli krmení jednou ideologiou.preco ste to stiahli?ved ste mali perfektnu prilezitost poukazat ako rozmyslaju tí co sa dostali do bludu! je pravda ,ze som nepostrehol ten blud,a vy by ste mi mali to vysvetlit ako spravny krestan!jedine žeby ste nepostrehli ziaden blud ani vy!!
Vy ste to radsej stiahli.Dakujem bohu že nepatrim do takejto cirkvy.
takze?stiahnete aj tento prispevok?.Inac si tieto veci kopirujem,a velmi dobre vidiet co ste stiahli.

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 221  ~  Člen od: 26 august 2011  ~  Posledná návšteva: 09 apríl 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 4 Previous Topic: Štúdia o celibáte Téma Next Topic: Omsa na nevysvetenom mieste  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06