|
Odoslaný - 29 august 2011 : 06:26:32
|
http://www.youtube.com/watch?v=bD1aLtAJdeY ja som tu novy ,asi tato tema patri niekde inde,tu mi to hodilo. je to o cloveku ktorý hlasa evanielium po celom svete,ako je mozne vidieť na videu.Myslite že je to protibiblické? Priviedol miliony ludi k živému bohu.Bohu Abrahama,bohu Izaka ,bohu Jakoba,tomu istemu bohu,ktory stvoril tento svet,a ktory pride sudit tento svet,tomu bohu ,ktorý obetoval svojho syna Ježiša.
|
Krajina: Czech Republic ~
Počet príspevkov: 221 ~
Člen od: 26 august 2011 ~
Posledná návšteva: 09 apríl 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 august 2011 : 15:24:56
|
Takze toto je Vas vodca? |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 august 2011 : 15:45:49
|
Reinhard Bonke sa narodil v rodine protestantského pastora vo vtedy ešte pruskom meste Konisberg(dnešný Kaliningrad).Mal som o ňom knižku,myslím si,že jeho zápal pre ohlasovanie evanjelia je obdivuhodný a aj nasledovaniahodný.Druhá vec je,že mnohé tvrdenia aj z jeho úst aj z rád jeho obdivovateľov,že zasiahol Afriku evanjeliom a videl,že počas jeho účinkovania bol tento kontinent obliaty Kristovou krvou sú od skutočnosti značne odlišné.Evanjelium v Afrike sa hlása a hlásalo už dávno.Ani Bonkeho činnosť nezabránila divokým vojnám afrických kmeňov,ktoré sú schopné na jeho evanjelizačných misiách nadšene mávať rukami a vypisovať lístočky o odovzdaní života Kristovi,no o pár mesiacov si režú mačetami hlavy.A zúfalé rozdelenie do rozličných protestantských sektičiek týchto kmeňov tiež nie je znakom jednoty,ktorú chcel Kristus a o ktorú prosil pri poslednej večeri. Tiež sa mi nepáčilo,že sa porovnával s apoštolom Pavlom,tvrdiac,že tento bol povolaný do žne s kosákom ale on Bonke,je vraj konbajn.Sebavedomie mu teda nechýba.
|
Prichádzajte k Nemu,k živému kameňu,ktori ľudia síce zavrhli,ale pred Bohom je vyvolený a vzácny,a dajte sa vbudovať aj vy ako živé kamene do duchovného domu,do svätého kňazstva,aby ste prinášali duchovné obety,príjemné Bohu skrze Ježiša Krista. 1.Pt 2,4-5 |
Počet príspevkov: 1345 ~
Člen od: 30 november 2009 ~
Posledná návšteva: 26 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 august 2011 : 17:53:19
|
citácia: Reinhard Bonke sa narodil v rodine protestantského pastora vo vtedy ešte pruskom meste Konisberg(dnešný Kaliningrad).Mal som o ňom knižku,myslím si,že jeho zápal pre ohlasovanie evanjelia je obdivuhodný a aj nasledovaniahodný.Druhá vec je,že mnohé tvrdenia aj z jeho úst aj z rád jeho obdivovateľov,že zasiahol Afriku evanjeliom a videl,že počas jeho účinkovania bol tento kontinent obliaty Kristovou krvou sú od skutočnosti značne odlišné.Evanjelium v Afrike sa hlása a hlásalo už dávno.Ani Bonkeho činnosť nezabránila divokým vojnám afrických kmeňov,ktoré sú schopné na jeho evanjelizačných misiách nadšene mávať rukami a vypisovať lístočky o odovzdaní života Kristovi,no o pár mesiacov si režú mačetami hlavy.A zúfalé rozdelenie do rozličných protestantských sektičiek týchto kmeňov tiež nie je znakom jednoty,ktorú chcel Kristus a o ktorú prosil pri poslednej večeri. Tiež sa mi nepáčilo,že sa porovnával s apoštolom Pavlom,tvrdiac,že tento bol povolaný do žne s kosákom ale on Bonke,je vraj konbajn.Sebavedomie mu teda nechýba. boh zosiela dažd na všetkých,nevytrhavajme plevel,aby sme nezničili úrodu Pôvodne zaslal Zachariáš - 29 august 2011 : 15:45:49 |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 august 2011 : 23:35:40
|
citácia: Takze toto je Vas vodca? Pôvodne zaslal Mato - 29 august 2011 : 15:24:56
no katolik to urcite nie je.ktovie asi prečo.priviedol ku bohu miliony ludí. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 august 2011 : 23:51:41
|
citácia: no katolik to urcite nie je.ktovie asi prečo.priviedol ku bohu miliony ludí. Chcela by som ta upozornit aby si tu neurazal katolikov takymito narazkami.A co sa tyka poctu ludi privedenych panom Bonkom k Bohu, takto isto sa za posledny roky vyjadrilo o sebe mnozstvo pastorov. |
Počet príspevkov: 1564 ~
Člen od: 25 november 2007 ~
Posledná návšteva: 14 február 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 00:01:05
|
citácia: citácia: no katolik to urcite nie je.ktovie asi prečo.priviedol ku bohu miliony ludí. ...A co sa tyka poctu ludi privedenych panom Bonkom k Bohu, takto isto sa za posledny roky vyjadrilo o sebe mnozstvo pastorov. Pôvodne zaslal radar - 30 august 2011 : 23:51:41
A pritom ich priviedli len k nejakému vymyslenému bohu a určite nie k pravému Bohu, stvoriteľovi neba i zeme a nášmu Pánovi. |
GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS |
Počet príspevkov: 1877 ~
Člen od: 16 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 27 november 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 00:09:56
|
Áno, Boh je verný svojim zasľúbeniam: "ja som s vami po všetky dni až do skončenia sveta" (Mt 28, 20) "A ja poprosím Otca a on vám dá iného Tešiteľa, aby zostal s vami naveky - Ducha pravdy" (Jn 14, 16-17) "Ale Tešiteľ, Duch Svätý, ktorého pošle Otec v mojom mene, naučí vás všetko a pripomenie vám všetko, čo som vám povedal." (Jn 14, 26) "A ja ti hovorím: Ty si Peter a na tejto skale postavím svoju Cirkev a pekelné brány ju nepremôžu" (Mt 16, 18)
A preto verím, že odvtedy Pán svoju Cirkev nikdy neopustil, nech boli hriechy jej predstaviteľov akokoľvek veľké, ale stál pri nej a ochraňoval ju, aby zvestovala neporušenú vieru všetkým národom a generáciám. Kde boli protestanti v 3. storočí? Kde boli v 7./8./9. etc. storočí? Bola tu ale Katolícka cirkev (od ktorej sa protestanti odtrhli), ktorá uchovávala VŠETKO, čo Pán hlásal, pretože to prisľúbil. A vy sám tvrdíte, že Boh je verný svojim zasľúbeniam, no nie? |
Počet príspevkov: 721 ~
Člen od: 25 marec 2011 ~
Posledná návšteva: 30 január 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 00:11:52
|
citácia: citácia: citácia: no katolik to urcite nie je.ktovie asi prečo.priviedol ku bohu miliony ludí. ...A co sa tyka poctu ludi privedenych panom Bonkom k Bohu, takto isto sa za posledny roky vyjadrilo o sebe mnozstvo pastorov. Pôvodne zaslal radar - 30 august 2011 : 23:51:41 A pritom ich priviedli len k nejakému vymyslenému bohu a určite nie k pravému Bohu, stvoriteľovi neba i zeme a nášmu Pánovi. Pôvodne zaslal Reconquistador - 31 august 2011 : 00:01:05
ale ano je to k zivemu bohu bohu abrahama ,izaka,atd. mozete si to overit na roznych strankach,v co vlastne verí ten clovek. preco vsetko spochybnujete? poviem vam preco.lebo si zakladate na neomylnosti!!!!,ktoru dal sam boh papežovi!!!!!dokedy budete tak zaslepení?viem vy za to nemozete ani ste to nevymysleli,ale mate predsa rozum!!! ved aj moslimovia si myslia ze su neomylní,a su schopni v duchu svojej neomylnosti,opasat sa vybusninou,a zabit seba aj inych okolo!!!!! toto je ovocie neomylnosti!!!!! vsetky veci ktore sa diali boli toho vysledkom.neomylnosťi.BOZE ODPUST IM NEVEDIA CO CINIA. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 00:17:12
|
citácia: Áno, Boh je verný svojim zasľúbeniam: "ja som s vami <span id='hl' style='background-color: yellow'>po všetky dni až do skončenia sveta[/hl]" (Mt 28, 20) "A ja poprosím Otca a on vám dá iného <span id='hl' style='background-color: yellow'>Tešiteľa, aby zostal s vami naveky[/hl] - Ducha pravdy" (Jn 14, 16-17) "Ale Tešiteľ, Duch Svätý, ktorého pošle Otec v mojom mene, <span id='hl' style='background-color: yellow'>naučí vás všetko a pripomenie vám všetko[/hl], čo som vám povedal." (Jn 14, 26) "A ja ti hovorím: Ty si Peter a na tejto skale postavím svoju Cirkev a <span id='hl' style='background-color: yellow'>pekelné brány ju nepremôžu[/hl]." (Mt 16, 18) A preto verím, že odvtedy Pán svoju Cirkev nikdy neopustil, nech boli hriechy jej predstaviteľov akokoľvek veľké, ale stál pri nej a ochraňoval ju, aby zvestovala neporušenú vieru všetkým národom a generáciám. Kde boli protestanti v 3. storočí? Kde boli v 7./8./9. etc. storočí? Bola tu ale Katolícka cirkev (od ktorej sa protestanti odtrhli), ktorá uchovávala VŠETKO, čo Pán hlásal, pretože to prisľúbil. A vy sám tvrdíte, že Boh je verný svojim zasľúbeniam, no nie? Pôvodne zaslal maaajo - 31 august 2011 : 00:09:56
vobec sa nezamyslate preco sa protestanti odtrhli!je vo vas proste neomylnosť!! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 00:20:38
|
Silas, prisľúbil Pán Ježiš, že zostane so svojimi po všetky dni až do konca sveta? Prisľúbil, že im dá Ducha pravdy, ktorý im pripomenie všetko? Prisľúbil, že jeho Cirkev nikdy nepremôžu brány pekelné? Prisľúbil to či nie? Tak prečo potom z neho robíte klamára, keď tvrdíte, že po storočia sa Cirkev mýlila, hlásala bludy, neplnila jeho vôľu? Buď sa mýlil Pán alebo vy. |
Počet príspevkov: 721 ~
Člen od: 25 marec 2011 ~
Posledná návšteva: 30 január 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 02:35:48
|
citácia: Silas, prisľúbil Pán Ježiš, že zostane so svojimi po všetky dni až do konca sveta? Prisľúbil, že im dá Ducha pravdy, ktorý im pripomenie všetko? Prisľúbil, že jeho Cirkev nikdy nepremôžu brány pekelné? Prisľúbil to či nie? Tak prečo potom z neho robíte klamára, keď tvrdíte, že po storočia sa Cirkev mýlila, hlásala bludy, neplnila jeho vôľu? Buď sa mýlil Pán alebo vy. Pôvodne zaslal maaajo - 31 august 2011 : 00:20:38
dokazete vobec pripustit že existuje prava a falosna cirkev? alebo pravý a falosny kristus? kde mate tu sialenu istotu v papezovi?ja netvrdim ze neverite v jezisa syna bozieho,ale vdaka niektorym rozhodnutiam,predstavenstva/samozrejme neomylneho,bola zmarena cinnost DS,ktory sa zarmucuje. eucharistia,marianske kulty,toto je vysledok neomylnosti!!! Jedine kristus je prostrednik!!!verte maria to nie je! mozno sa to zda ako nepodstatné,ale prave to mari cinnost a vanutie ducha,ktory sa zarmucuje.a odpoved katolika?nemozne!!!ved paez sa nemoze myliť!!!neviem presne podrobnosti ako k tomu doslo ale myslim si ze papez jan pavol dost dlho vahal a nakoniec odklepol fatimu. eucharistia.absolutne nepocopené!!!samozrejme pre katolika nemozne,ved sa nemoze myliť. preco by som to pisal?aby som vas dostal do zatratenia?urcite nie! jezis je mesiaš,mam bazen pred bohom,a nemienim travit vo vecnosti v zatrateni!!! vdaka rozhodnutiam,nedochadza ku znovuzrodeniu a O TO IDE!!! znovuzrodenie je tu ciste chapane len teoreticky,ze to nie je vidiet ale ze k tomu doslo automaticky.verte je to vidieť!je to skutocné!!! asi tak ako nove DNA.proste novy zivot.ak sa to stane LEN VTEDY straca satan nad clovekom moc!! pokusat bude ale pochopi ze je roztrhany upis. kazdy je zodpovedny sam za seba,kde bude stravit vecnost.Deti samozrejme idu do bozieho kralovtva. nenadarmo sa pise.veru,veru hovorim vam,kto sa znova nenarodí NEMOZE!!!! vojst do kralovstva bozieho. myslite ze moslimovia dokazu pochopit ze sa mylia?tiez maju svojho boha, v ktoreho veria ovela horlivejsie ako krestania toho svojho.naozaj katolici su takí najmenej zapalení.myslim to celkove./samozrejme su aj zapalení,ale to su vlastne vynimky.ospravedlnujem sa za preklepy,predpokladam,ze vas zaujima podstata,a nie forma./netvrdim že nie je dolezitá.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 07:10:00
|
citácia:
dokazete vobec pripustit že existuje prava a falosna cirkev?
A Vy? V jednej sa nachadzate a chcete do nej strhnut dalsich...
citácia: eucharistia.absolutne nepocopené!!!samozrejme pre katolika nemozne,ved sa nemoze myliť.
Presne tak. Zato Vy ste sa pomylili riadne, podobne ako uz prvi ucenici, ked im o eucharistii Jezis prvy krat povedal. "Tvrdá je to reč! Kto to môže počúvať?!“ A viac s nim nechodili. Presne ako Vasa sekta.
citácia: preco by som to pisal?aby som vas dostal do zatratenia?urcite nie!
No ja by som to az tak kategoricky netvrdil.
|
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 09:58:46
|
citácia: ale ano je to k zivemu bohu bohu abrahama ,izaka,atd. mozete si to overit na roznych strankach,v co vlastne verí ten clovek. preco vsetko spochybnujete? poviem vam preco.lebo si zakladate na neomylnosti!!!!,ktoru dal sam boh papežovi!!!!!dokedy budete tak zaslepení?viem vy za to nemozete ani ste to nevymysleli,ale mate predsa rozum!!! ved aj moslimovia si myslia ze su neomylní,a su schopni v duchu svojej neomylnosti,opasat sa vybusninou,a zabit seba aj inych okolo!!!!! toto je ovocie neomylnosti!!!!! vsetky veci ktore sa diali boli toho vysledkom.neomylnosťi.BOZE ODPUST IM NEVEDIA CO CINIA. Pôvodne zaslal silas - 31 august 2011 : 00:11:52
upokoj sa Silas,veď aj ty si presvedčený,že neomylne správne veríš a tí v blude sme my-katolíci etc. A protrestanti tiež vo svojej "neomylnosti" zabíjali-preštuduj si dejiny reformácie(inkvizičné procesy v Ženeve,vyvraždenie indiánov v Amerike bielymi protestantami,vojnny medzi protestantami a katolíkmi...)Všetci máme "za ušami",je to však ľudské zlyhanie,Boh z nás radosť nemá.
|
Prichádzajte k Nemu,k živému kameňu,ktori ľudia síce zavrhli,ale pred Bohom je vyvolený a vzácny,a dajte sa vbudovať aj vy ako živé kamene do duchovného domu,do svätého kňazstva,aby ste prinášali duchovné obety,príjemné Bohu skrze Ježiša Krista. 1.Pt 2,4-5 |
Počet príspevkov: 1345 ~
Člen od: 30 november 2009 ~
Posledná návšteva: 26 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 19:28:33
|
citácia: citácia: ale ano je to k zivemu bohu bohu abrahama ,izaka,atd. mozete si to overit na roznych strankach,v co vlastne verí ten clovek. preco vsetko spochybnujete? poviem vam preco.lebo si zakladate na neomylnosti!!!!,ktoru dal sam boh papežovi!!!!!dokedy budete tak zaslepení?viem vy za to nemozete ani ste to nevymysleli,ale mate predsa rozum!!! ved aj moslimovia si myslia ze su neomylní,a su schopni v duchu svojej neomylnosti,opasat sa vybusninou,a zabit seba aj inych okolo!!!!! toto je ovocie neomylnosti!!!!! vsetky veci ktore sa diali boli toho vysledkom.neomylnosťi.BOZE ODPUST IM NEVEDIA CO CINIA. Pôvodne zaslal silas - 31 august 2011 : 00:11:52 upokoj sa Silas,veď aj ty si presvedčený,že neomylne správne veríš a tí v blude sme my-katolíci etc. A protrestanti tiež vo svojej "neomylnosti" zabíjali-preštuduj si dejiny reformácie(inkvizičné procesy v Ženeve,vyvraždenie indiánov v Amerike bielymi protestantami,vojnny medzi protestantami a katolíkmi...)Všetci máme "za ušami",je to však ľudské zlyhanie,Boh z nás radosť nemá. Pôvodne zaslal Zachariáš - 31 august 2011 : 09:58:46
nechapem ako potom moze byt postavena cirkev na neomylnosti,a keby len to, ludia su tak zaslepení že veria že papež je neomylný!!! preco tomu veríš aj ty?kazdy može zlyhat presne tak ako si napisal ,ale slovo bozie ostava to sa nemení!!!staci ho poslúchať.to je tak tažke pochopiť? Snad papež je viac ako božie slovo?Ved to je absurdne!!!aj Peter zlyhal tri krat zaprel ani sa nenazdal. ty si ta skala ,moze platit pre kazdeho z nás!vsimnite si kedy to povedal jezis Petrovi.hned po tom ako vyznal Ty si kristus Syn ziveho boha. Peter ty si skala/maly kamen/a na tej skale/kristus myslel samozrejme na seba /postavim svoju cirkev.cirkev je vlastne stavbou poskladanou z takychto malych skal,vernych kristovi,vyznavajucich ze kristus je syn bozi.takuto cirkev nepremozu ani brany pekelne,keby aj ktorakolvek skala /maly kamen/ z tejto stavby zlyhala.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 20:55:55
|
Silas nie je potrebné tu riešiť to, ako je to či nie je v katolíckej cirkvi. Skús žiť aspoň 10-15 rokov vo svojom spoločenstve a uvidíš, že budete mať dosť aj svojich vlastných problémov a otázok.
Dobré je hľadať radšej to, čo nás spája, čo vzdeláva, čo povzbudzuje, čo posilňuje do každodenného svedeckého života. |
Počet príspevkov: 87 ~
Člen od: 29 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 05 máj 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 31 august 2011 : 21:05:56
|
citácia: Silas nie je potrebné tu riešiť to, ako je to či nie je v katolíckej cirkvi. Skús žiť aspoň 10-15 rokov vo svojom spoločenstve a uvidíš, že budete mať dosť aj svojich vlastných problémov a otázok. Dobré je hľadať radšej to, čo nás spája, čo vzdeláva, čo povzbudzuje, čo posilňuje do každodenného svedeckého života. Pôvodne zaslal rastos - 31 august 2011 : 20:55:55
vobec som to nemal v plane ale zistil som ako slepo veria papezovi,ale to by mi nevadilo,ale ich tvrdenia o bludaroch.to je smutne.nechcel by som mat klapky na ociach plne predsudkov. ok mas pravdu je potrebne hladat to čo nas spaja .suhlasís s tým tvrdenim o skale?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2011 : 08:38:25
|
Tvrdenie o skale je dalsim ucelovym bludom, vysvetlovane to bolo aj na tomto fore niekolkokrat, kto chce pochopi, kto nie, je to jeho (velky) problem. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2011 : 17:50:41
|
citácia: Tvrdenie o skale je dalsim ucelovym bludom, vysvetlovane to bolo aj na tomto fore niekolkokrat, kto chce pochopi, kto nie, je to jeho (velky) problem. Pôvodne zaslal Mato - 01 september 2011 : 08:38:25
ano je rozdiel sa snazit chapat veci- pomocou ducha,ako prijat uz pochopene,a tym sa ucelovo sa vyhnut ucelovym bludom |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 september 2011 : 18:23:47
|
citácia: nechapem ako potom moze byt postavena cirkev na neomylnosti,a keby len to, ludia su tak zaslepení že veria že papež je neomylný!!! preco tomu veríš aj ty?kazdy može zlyhat presne tak ako si napisal ,ale slovo bozie ostava to sa nemení!!!staci ho poslúchať.to je tak tažke pochopiť? Pôvodne zaslal silas - 31 august 2011 : 19:28:33 Nechápem, ako môžu byť protestantské sekty postavené na neomylnosti biblie. Kde zobrali tú istotu?
citácia: kazdy je zodpovedny sam za seba,kde bude stravit vecnost.Deti samozrejme idu do bozieho kralovtva. nenadarmo sa pise.veru,veru hovorim vam,kto sa znova nenarodí NEMOZE!!!! vojst do kralovstva bozieho. Pôvodne zaslal silas - 31 august 2011 : 19:28:33 A to o tých deťoch ste kde vo vašej biblii našli? V katolíckom Písme nič také nie je. |
Počet príspevkov: 968 ~
Člen od: 11 august 2011 ~
Posledná návšteva: 30 december 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 12:52:51
|
Robel to snad nemyslite vazne.kde berieme istotu v biblii?
no predsa v nej,ved je to inspirovane bozie slovo!!!!nemoze sa mylit. AK ZOBERIEME BOHU TO CO NAM NEDAL/ aj neomylnost/TAK DIABOL NAM ZOBERIE TO CO NAM DAL BOH!!! |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 12:58:04
|
Odkial viete, ze to je inspirovane slovo Bozie? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 13:22:48
|
citácia: Odkial viete, ze to je inspirovane slovo Bozie? Pôvodne zaslal Mato - 02 september 2011 : 12:58:04 verim tomu |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 13:32:41
|
Na zaklade coho tomu verite? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 13:37:17
|
citácia: [quote]Odkial viete, ze to je inspirovane slovo Bozie? Pôvodne zaslal Mato - 02 september 2011 : 12:58:04 verim tomu Pôvodne zaslal silas - 02 september 2011 : 13:22:48
ludia co pisali bibliu boli inspirovani DS,je to slovo bozie.ludia ho nevedia vyvratit ,hladaju v nom slabiny,a cuduj sa svete je to najcitanejsia kniha na svete.vy to ale viete,a svojimi otazkami smerujete k tomu aby som pochopil ze aj papez je neomylny.tomu neverim ,ziadny clovek nemoze byt neomylny.niekedy citaju bibliu 100 krat a potom to pride.ZJAVENIE,REMA.s sucastnosti ked poznam situaciu aj v zboroch,a pred tym v kostole a vidim ten rozdiel,tak este viac som o tom presvedceny.to sa da porovnat len vtedy ak poznate obidva smery.inac to sa ani neda.duchovne dary su toho vysledkom.verte v katolickej nie su a ked tak zalostne malo.ja zacinam chapat preco. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 september 2011 : 13:40:04
|
Ja od vas nechcem nic pocut o papezovi. Chcem len vediet, na zaklade coho verite tomu, ze ludia co pisali bibliu boli inspirovani Duchom svatym a ze v biblii su tie spravne knihy, ze tam nejake nechybaju, ci nie su navyse.
citácia: ziadny clovek nemoze byt neomylny Ako potom mohol sv. Pavol pisat neomylne listy? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|