Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Modlitba
 prosím
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Rozjímanie o smrti Téma Next Topic: Ako a kde môžem Boha počuť?  

samolik

Stav: offline

Odoslaný - 07 august 2011 :  18:37:21  Zobraziť profil  Pridať samolik do zoznamu priateľov
prosím o modlidbu zomierami otecko prosím.

uz tu ostanem sam

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12  ~  Člen od: 02 február 2010  ~  Posledná návšteva: 16 október 2023 Upozorniť moderátora 

mortinia

Odoslaný - 07 august 2011 :  19:37:54  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Samolik nebojte sa, iba verte!!!
ak veríte, nikdy tu neostanete sám!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

radar

Odoslaný - 08 august 2011 :  10:06:27  Zobraziť profil  Pridať radar do zoznamu priateľov
Samolik, chapem vas, nebojte sa, je to len docasne, v nebi sa zase stretnete a uz budete spolu naveky.A tu na zemi Vas bude Boh posilnovat.Obratte sa k nemu.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1564  ~  Člen od: 25 november 2007  ~  Posledná návšteva: 14 február 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

MartinQo

Odoslaný - 08 august 2011 :  10:11:42  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
samolik, ked sa mozem spitat, tak ako sa vola, a co mu konkretne je?
aby sme vedeli blizsie za co sa mame modlit.alebo aspon to napis to PM.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

samolik

Odoslaný - 08 august 2011 :  13:21:17  Zobraziť profil  Pridať samolik do zoznamu priateľov
Dakujem za vsetky modlidby. Už je dufam v neby 7.8. 2011 o 20:15 zomrel na zlyhanie srdca a oblyciek. Dakujem vam!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12  ~  Člen od: 02 február 2010  ~  Posledná návšteva: 16 október 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 08 august 2011 :  20:14:46  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
Odpocinutie vecne daj mu Pane a svetlo vecne nech mu svieti, nech odpociva v pokoji!

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rafael

Odoslaný - 08 august 2011 :  20:37:57  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
samolikov otecko
R.I.P.

cimz sa pripajam k modlitbe Janky.

to, co tu ostatne damy popisali, su prazdne sentimentalne profanne (nekrestanske) kecy, ktore mozno trochu prvoplanovo utesia, ale nijako nepomozu.

Podobne marne su modlitby v certovych spolkoch a la Koinoia,
opravdivy katolik nepotrebuje vediet meno ani konkretne detaily,
a zorientovany katolik aj vie, ze preco ich nepotrebuje vediet.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 08 august 2011 :  22:41:51  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
úprimnú sústrasť..

Odpočinutie večné daj mu Pane..

(pán R., Váš príspevok vzhľadom na okolnosti nie je vhodný k tejto téme)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Bykovec

Odoslaný - 08 august 2011 :  23:16:44  Zobraziť profil  Pridať Bykovec do zoznamu priateľov
citácia:
úprimnú sústrasť..

Odpočinutie večné daj mu Pane..

Pôvodne zaslal mortinia - 08 august 2011 :  22:41:51

Nebeský Otče, prichádzam k Tebe ako tvoje dieťa, pretože Ťa veľmi potrebujem. Potrebujem ťa v oblasti fyzického zdravia, emócií, duchovnej oblasti a v oblasti medziľudských vzťahov. Mnohé z mojich problémov boli spôsobené mojimi vlastnými chybami a hriechmi, ktoré teraz v pokore pred Tebou vyznávam a prosím o odpustenie. Ale tiež Ťa prosím, aby si odpustil aj mojim predkom ich hriechy a chyby, ktoré zanechali stopy na mojom tele, mysli a duchu. Pane, uzdrav ma zo všetkých týchto ťažkostí.
S Tvojou pomocou úprimne každému odpúšťam, zvlášť živým alebo mŕtvym členom mojej rodiny, ktorí priamo akýmkoľvek spôsobom urazili mňa alebo mojich najbližších. Tiež odpúšťam všetkým, ktorých hriechy vyústili do nášho súčasného utrpenia a problémov.
V mene tvojho Syna Ježiša a v moci Ducha Svätého Ťa Otče prosím, vysloboď mňa a celú moju rodinu z pod vplyvu zlého. Osloboď všetkých živých i mŕtvych zo všetkých zväzujúcich pút. Nebeský Otče, prosím Ťa, aby si svojou láskou a krvou Tvojho Syna, rozšíril svoje požehnanie na mňa a všetkých mojich živých i zosnulých príbuzných. Uzdrav všetky negatívne dôsledky, ktoré sa preniesli z predchádzajúcich generácií a zabráň tomu, aby sa preniesli do nasledujúcich generácií mojej rodiny.
Symbolicky umiestňujem Ježišov kríž nad hlavu každého člena mojej rodiny a medzi každú generáciu. Prosím Ťa, aby Ježišova krv očistila pokrvné zväzky v mojej rodine. Prikáž svojim anjelom - ochrancom, aby sa utáborili okolo nás. Daj, aby archanjel Rafael, patrón uzdravenia, sprostredkoval Tvoju božskú uzdravujúcu moc pre nás v oblastiach, v ktorých to každý jeden z nás potrebuje. Nech Tvoja uzdravujúca sila sa v tejto chvíli uvoľní a nech pokračuje až tam, kam to Ty dovolíš.
Pane, zameň všetky zviazanosti v našej rodine za sväté spojenie v rodinnej láske. Daj, aby sme mali ešte hlbšie spojenie s Tebou, Pane, a s Tvojím Synom v Duchu Svätom. Daj, aby rodina Svätej Trojice prenikla našu rodinu svojou nežnou a vrúcnou prítomnosťou, aby si naša rodina uvedomovala túto lásku a prejavovala ju v našich vzťahoch. Všetky naše potreby, o ktorých nevieme Ti v tejto modlitbe predkladám a modlím sa vo vzácnom mene Ježiš. Amen

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 7  ~  Člen od: 02 apríl 2010  ~  Posledná návšteva: 08 august 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 09 august 2011 :  12:02:39  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal mortinia - 08 august 2011 :  22:41:51

Oprava: Váš príspevok začínajúci štvrtým riadkom "to, čo tu ostatné dámy popísali..." nie je vhodný...
Ak mi chcete niečo povedať, kľudne môžete, ale prosím - v inej téme.
Ďakujem.

Previous Topic: Rozjímanie o smrti Téma Next Topic: Ako a kde môžem Boha počuť?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06