Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Pokec z temy Blahoslavenie predtym a dnes II.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Rozlucka Téma Next Topic: Radsej smrt ako znasilnenie  

mortinia

Stav: offline

Odoslaný - 01 august 2011 :  22:31:35  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
Vynate z temy http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=3111

citácia:

Rarach predsa cituje zo svojich obľúbených predkoncilových dokumentov. Ide o Kódex z r. 1917.
Tak v starom ako i v novom kódexe ide o disciplinárne nariadenia, ktoré môže pápež zmeniť.

Pôvodne zaslal rudy - 01 august 2011 :  22:21:13

woooow - tak toto nespálil?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora 

mortinia

Odoslaný - 01 august 2011 :  22:33:43  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:

Kukol som do CIC a otázky a kultom svätých sa zaoberajú kánony 1186 ažv 1190.Osobitne je to kánon 1187.

Pôvodne zaslal Zachariáš - 01 august 2011 :  22:25:36

hej - tam presne som teraz aj ja - práve čítam, že posvätné relikvie sa nesmú predávať ale ďalej ustanovenia o procese blahorečenia nejak nemôžem nájsť.. hm

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Zachariáš

Odoslaný - 01 august 2011 :  22:35:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Zachariáš  Pridať Zachariáš do zoznamu priateľov
Pre postup pri beatifikácii vydala zrejme dokument Kongregácia pre kauzy svätých.Na našej slovenskej stránke KBS uvedený nie je.

Prichádzajte k Nemu,k živému kameňu,ktori ľudia síce zavrhli,ale pred Bohom je vyvolený a vzácny,a dajte sa vbudovať aj vy ako živé kamene do duchovného domu,do svätého kňazstva,aby ste prinášali duchovné obety,príjemné Bohu skrze Ježiša Krista.
1.Pt 2,4-5

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1345  ~  Člen od: 30 november 2009  ~  Posledná návšteva: 26 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mortinia

Odoslaný - 01 august 2011 :  22:37:01  Zobraziť profil  Pridať mortinia do zoznamu priateľov
citácia:
Pre postup pri beatifikácii vydala zrejme dokument Kongregácia pre kauzy svätých.Na našej slovenskej stránke KBS uvedený nie je.

Pôvodne zaslal Zachariáš - 01 august 2011 :  22:35:15

noo - presne - aj tam som kukala - na KBS.. hm.. idem ešte popozerať, či niečo na nete nenájdem..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 997  ~  Člen od: 07 júl 2011  ~  Posledná návšteva: 13 máj 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Zachariáš

Odoslaný - 01 august 2011 :  22:38:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Zachariáš  Pridať Zachariáš do zoznamu priateľov
ó,ja už radšej zamierim "do hajan"
Požehnanú noc všetkým.

Prichádzajte k Nemu,k živému kameňu,ktori ľudia síce zavrhli,ale pred Bohom je vyvolený a vzácny,a dajte sa vbudovať aj vy ako živé kamene do duchovného domu,do svätého kňazstva,aby ste prinášali duchovné obety,príjemné Bohu skrze Ježiša Krista.
1.Pt 2,4-5

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1345  ~  Člen od: 30 november 2009  ~  Posledná návšteva: 26 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Rozlucka Téma Next Topic: Radsej smrt ako znasilnenie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06