|
Odoslaný - 02 marec 2005 : 20:08:30
|
Už se mi tu několikrát stalo, že jsem napsal někam odpověď, ale reakce se nedočkám. Nejdřív zmizí můj příspěvek, pak zmizí celé téma. Přitom neužívám vulgárních slov, ani nikoho z účastníků přímo neurážím. Vlastní témata skoro nemám - to, co je pod mým jménem, je obvykle useknutej kus z nějaké jiné diskuse. Takže já nevím, zda jsem v té odpovědi šlápnul někomu na kuří oko, nebo jsem odpověděl (případně se zeptal) nedovoleným způsobem, nebo jsem neřekl správnou vstupní modlitbu nebo jsem zapomněl nějaké zaklínadlo... Tohle se mi na žádném jiném fóru nestává - je to pro mě novinka.
Ale je možné, že pro katolické diskuse je takový přístup zcela běžný a normální.
|
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2005 : 20:26:27
|
Takže já nevím, zda jsem v té odpovědi šlápnul někomu na kuří oko, nebo jsem odpověděl (případně se zeptal) nedovoleným způsobem, nebo jsem neřekl správnou vstupní modlitbu nebo jsem zapomněl nějaké zaklínadlo...
Ale je možné, že pro katolické diskuse je takový přístup zcela běžný a normální. Musim ta poopravit, Korrak. Bohuzial sa potvrdzuje jedno pravidlo, ze hoci su katolici extremisti v bigotizme, 'protestanti' si to kompenzuju vo fanatickom purizme. Obsedentny cenzor v tomto pripade totiz nie je katolik, ale clen cirkevnych zborov - PavelBA, ktory po tom, co mu admin Mato dal pravo moderovat spolu s katolikom veritasom sekciu Hadky, polemika atd..., stupla tato moc nejako moc do hlavy, ze ju vyuziva a maze vsetko, co sa mu nepaci. Pravda, okrem prispevkov tykajucich sa kritiky papeza a jeho aktualneho zdravotneho stavu.
A to katolicky admin Mato so mnou dokonca v niekolkych temach nezmyselne sa blaznil! |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2005 : 20:44:34
|
quote: GMK : Obsedentny cenzor v tomto pripade totiz nie je katolik, ale clen cirkevnych zborov - PavelBA,
Jenže dneska se mi to stalo zrovna v rubrikách, které PAVELBA neobsluhuje. |
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2005 : 20:49:52
|
quote: Pôvodne poslal Korrak
quote: GMK : Obsedentny cenzor v tomto pripade totiz nie je katolik, ale clen cirkevnych zborov - PavelBA,
Jenže dneska se mi to stalo zrovna v rubrikách, které PAVELBA neobsluhuje.
PavelBA obsluhuje celu sekciu Hadky a polemika. Podobne aj veritas.
Mato moze adminovat cele forum. Neviem teda. |
GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ |
Krajina: Antigua and Barbuda ~
Počet príspevkov: 10311 ~
Člen od: 15 máj 2004 ~
Posledná návšteva: 05 marec 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 marec 2005 : 21:15:55
|
Tak to asi vymazává Mato. |
|
|
|
Odoslaný - 07 marec 2005 : 17:53:03
|
Fakt nevím, komu na tomto fóru mohl vadit příspěvek o papežových spolupracovnících. Možný je, že už současného papeže odepsal, a tak psát o něm něco považuje za kmenové tabu. |
|
|
|
Odoslaný - 07 marec 2005 : 23:13:45
|
Citas svoje maily, alebo si ho pouzil jednorazovo na registraciu a nie je to Tvoj skutocny mail? Ak si este pamats svoje heslo, tak si ho precitaj, usetris si 10 zbytocnych prispevkov. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|