|
Odoslaný - 22 január 2011 : 20:33:43
|
Chcem sa opytat na vas nazor na takzvany projekt 7 vrchov ( 7 mountains)
Je to konferencia kt. sa uskutocni v RK zanedlho.Je to o tom ako vraj pred 30 rokmi dal Pan Boh akoby jednemu cloveku poznat to co chce aby robil vo svete, aby ziskal tzv. 7 ''vrchov'' vo svete ktore ovplyvnuju ludi, a aby sa v nich hlasala viera v Boha, dobro..a podobne. viac tu :
http://martindom.sk/informacie.php?sub=69
http://www.reclaim7mountains.com/
Chcem pocut vase nazory, ci vam to nepripada mozno sektarske, alebo co vam na tom nesedi, popripade sedi..neake osobne skusenosti. dakujem
+
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 159 ~
Člen od: 15 november 2009 ~
Posledná návšteva: 23 marec 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 január 2011 : 22:58:13
|
mne to pride sektarske, aj ked by bolo mozno zaujimave ist sa tam pozriet, ale len pre toho, co ma svoj nazor utvoreny, nie pre takeho, co hlada a preco mi to pride sektarske?...sama neviem, taky pocit... |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 22 január 2011 : 23:19:40
|
mne to strasne pripomenulo protokoly sionskych mudrcov, nieco ako zidovskych sedem vrchov, bolo to velmi podobne, nesuhlasim s tym, ludia maju zit, a nasledovat ucenie krista, ucenie krista nema vladnut svetu skrze obchodnikov |
Počet príspevkov: 656 ~
Člen od: 21 január 2010 ~
Posledná návšteva: 09 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 január 2011 : 18:02:51
|
Ja o tom tiez dost pochybujem, lebo je to take cudne, ze vraj ziskat 7 vrchov... pride mi to take ako ked citam apokalypsu a tam sa spominaju tych 7 vrchov tak, ktovie ci to nemoze mat neaku suvislost. Ale bolo bi zauimave sa tam ist pozriet, a az potom to neako hodnotit.. hmmm tak uvidim este |
Počet príspevkov: 159 ~
Člen od: 15 november 2009 ~
Posledná návšteva: 23 marec 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|