Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 admin loves edith
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Oznam fora o tom, kto moze prispievat Téma Next Topic: Prihlasovanie a odhlasovanie.  

Rafael

Stav: offline

Odoslaný - 01 november 2010 :  15:45:10  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Súkromné správy užívateľov prijaté a odoslané za posledných 24 hodín: 147.

Ked si kliknete na statistiku Vy, mozno bude to cislo uz vacsie.
Edith Kuma sa cini.

P.S. uz je 168, kto ma viac?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora 

Maeror

Odoslaný - 01 november 2010 :  15:47:06  Zobraziť profil  Pridať Maeror do zoznamu priateľov
Mně to taky přišlo.

Dobrý deň, milí.
Má drahá, ako sa máš, volám sa Edith Kuma videl som váš profil dnes v (www.kredo.sk) a milujem ho, myslím, že môžeme vybudovať dobrý vzťah od tam, tak prosím, napíšte mi cez môj e-mailovú adresu ( *** )
čakám na Tvoje krásne
odpoveď čoskoro.
Edith.

Môj drahý, prosím kontaktujte ma s touto e-mailovú tak, že aj vám môžu posielať svoje fotografie vďaka vám drahý ( edithkuma10@hotmail.com )

Spam

Křesťan

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 79  ~  Člen od: 15 september 2010  ~  Posledná návšteva: 29 november 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 01 november 2010 :  16:12:25  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Yes, až z Ameriky sa zaujímajú.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Rafael

Odoslaný - 01 november 2010 :  19:21:29  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Súkromné správy užívateľov prijaté a odoslané za posledných 24 hodín: 679.

len pre zaujimavost, ako sa mohol robot zaregistrovat?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 01 november 2010 :  19:44:36  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Rarach, vraj takúto registráciu môžu vykonávať aj určité vírusy skenujúce stránky.
Treba napísať na: spamcop.net, kde sa zaregistruješ a vyplníš údaje, potom do 24 hodín sa to spamovanie zastaví.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 01 november 2010 :  20:19:17  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
tiez tu krastne vidno ze to bolo prekladane automaticky cez nejaky prekladac,

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 01 november 2010 :  20:19:49  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Súkromné správy užívateľov prijaté a odoslané za posledných 24 hodín: 147.

Ked si kliknete na statistiku Vy, mozno bude to cislo uz vacsie.
Edith Kuma sa cini.

P.S. uz je 168, kto ma viac?

Pôvodne zaslal Rarach - 01 november 2010 :  15:45:10

1 zatial, tak som ju ani neotvaral, rovno vysmaril

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 01 november 2010 :  21:31:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Tiež som dostal túto súkromnú správu.
Niekto má vážny záujem získať kontakty zo slovenska.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 02 november 2010 :  08:18:00  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No registracia pre robota nie je ziaden problem, pokial je ten robot specificky naprogramovany pre tento typ fora.
V kazdom pripade spammer je zo senegalu (podla IP).

Uz je zablokovany. Forum ma ochranu pred spamovanim e-mailami, ale zda sa, ze musim oprasit stare vedomosti a doprogramovat podobnu ochranu aj pre privatne spravy.

Dajte mi kusok casu a uz sa to nebude opakovat.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ela

Odoslaný - 02 november 2010 :  20:04:51  Zobraziť profil  Pridať Ela do zoznamu priateľov
°aj ja som tu spravu dostala a rovno vymazala ela

Počet príspevkov: 745  ~  Člen od: 13 november 2003  ~  Posledná návšteva: 21 november 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

slovenka

Odoslaný - 03 november 2010 :  09:08:20  Zobraziť profil  Pridať slovenka do zoznamu priateľov
Aj ja som to dostala a veľmi sa zľakla, že kto čo o mne vie. Aký profil? Veď tam nemám o sebe nič. Veľmi nerozumiem týmto veciam, čo je to vlastne spam, môže mi to niekto vysvetliť?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 346  ~  Člen od: 07 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 03 november 2010 :  13:19:53  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Spam bol zjedodusene povedane nevyziadany mail v ktorom sa nam ponuka rozny tovar, ci sluzby. V dnesnej dobe sa na taketo nevyziadane zasielanie vyuziva vsetko mozne, dokonca aj sukromne spravy vo forach.
Vo vacsine pripadov ide iba o nevyziadanu reklamu, moze vsak ist aj o snahu nadviazat osobny kontakt za ucelom ziskania napr. viz, ci o pokus ziskat nejake peniaze, ci pristupu priamo k uctu toho kto odpovie.

Existuje este aj pojem hoax a to je zamerne sirena nepravdiva poplasna sprava typu - nikdy nevolajte na cislo xyz, lebo Vam naklonuju SIM kartu, ci nejedzte pangasius...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

slovenka

Odoslaný - 03 november 2010 :  15:48:55  Zobraziť profil  Pridať slovenka do zoznamu priateľov
Vďaka za vysvetlenie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 346  ~  Člen od: 07 máj 2010  ~  Posledná návšteva: 25 máj 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 03 november 2010 :  19:16:09  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:

Existuje este aj pojem hoax a to je zamerne sirena nepravdiva poplasna sprava typu - nikdy nevolajte na cislo xyz, lebo Vam naklonuju SIM kartu, ci nejedzte pangasius...

Pôvodne zaslal Mato - 03 november 2010 :  13:19:53

alebo Vypalování kostelů v Indii budhistickými extremisty, preberane i tu, plne krestanskych webstranok , tiez dobry priklad

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 03 november 2010 :  19:22:01  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
nemala by sa uz tema uzavriet? myslim ze uz je to vyriesene,

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 03 november 2010 :  19:25:56  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
nemala by sa uz tema uzavriet? myslim ze uz je to vyriesene,

Pôvodne zaslal timylee - 03 november 2010 :  19:22:01

a ked zostane otvorena, co sa stane ? ako vidiet, niekto sa radsej spyta tu, akoby mal poziadat uja Google co je to spam, preco im branit ?

Previous Topic: Oznam fora o tom, kto moze prispievat Téma Next Topic: Prihlasovanie a odhlasovanie.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06