Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 sv.Michal archanjel
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Bratska a krestanska laska z praxe... Téma Next Topic: Môže byť kresťan hercom?  

rmvn

Stav: offline

Odoslaný - 29 september 2010 :  01:02:31  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
Drahi bratia a sestry .. Pokoj s Vami

Dnes slavime sviatok svatych archanjelov: Michal, Gabriel, Rafael ...Nasiel som taku stranku, kde nieco napisali o sv.Michalovi archanjelovi, ale nepovazujem to za pravdive. Zaujimalo by ma, co si o tom myslite, co povazujete za falosne a preco. http://instantheal.alteon.sk/viewtopic.php?t=774&sid=c248ae625c05e9dd7bba9fcb2b996a48

Dakujem za uprimnu odpoved a nieco zaujimave najdete aj tu : http://www.modlitba.sk/htm/poboznosti/noveny/michal-archaniel.htm

Nech nam Boh zehna a pomaha rozlisovat pravdu od zleho, na prihovor Panny Marie +

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora 

Maeror

Odoslaný - 29 september 2010 :  09:35:48  Zobraziť profil  Pridať Maeror do zoznamu priateľov
Ten tvůj odkaz je nějaký divný. Mísi se tam mimozemšťané, andělé a nějaká ezoterika dohromady s koncepcí Gaia. Tomu říkám new age chaos!! já bych od toho dal ruce pryč. Fuj

Křesťan

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 79  ~  Člen od: 15 september 2010  ~  Posledná návšteva: 29 november 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Maeror

Odoslaný - 29 september 2010 :  10:04:32  Zobraziť profil  Pridať Maeror do zoznamu priateľov
Na té same stránce jsem našel tohle:
http://instantheal.alteon.sk/viewtopic.php?t=140
Tohle je škvár, to s křesťanstvím nemá nic společného. Ruce pryč od toho

Křesťan

Krajina: Czech Republic  ~  Počet príspevkov: 79  ~  Člen od: 15 september 2010  ~  Posledná návšteva: 29 november 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Reconquistador

Odoslaný - 29 september 2010 :  10:07:35  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Reconquistador  Pridať Reconquistador do zoznamu priateľov
+ reinkarnácia a iné prvky východných náboženstiev doplnené o množstvo neskutočných výmyslov typu "Fialového plameňa".

K požiadavke rmvn: Nemyslím, že je potrebné v článku hľadať, čo je tam falošné. Po prečítaní prvých dvoch odstavcov neviem, či tam bolo aspoň trocha Pravdy, sú to čisto len nezmysly.

GLORIA IN EXCELSIS DEO ET IN TERRA PAX HOMINIBUS BONAE VOLUNTATIS

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1877  ~  Člen od: 16 apríl 2010  ~  Posledná návšteva: 27 november 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 29 september 2010 :  20:06:09  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
vymysly

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Angelika

Odoslaný - 29 september 2010 :  21:29:01  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
Prídu mnohí v Ježišovom mene, falošní proroci atď.. a mnohých zvedú.. "Ale nájde SYN ČLOVEKA vieru na zemi, keď príde?" (Lk 18,8)

Ten článok sú čisto diablove výmysly, ktorými sa snaží klamať a zviesť do kráľovstva temnoty čo najviac duší.. a zároveň si myslím, že títo ľudia, čo o tom píšu a venujú sa tomu, sú hľadajúci, možno skutočne hľadajú pokoj a lásku a neviem čo ešte (nedočítala som to celé), ale v skutočnosti všetky duše hľadajú BOHA.. preto my, ktorí vieme, kde je PRAVDA, musíme SVIETIŤ! poznáme predsa zdroj skutočného svetla...
"Boh je svetlo a niet v ňom nijakej tmy!" (1Jn 1,5)

"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Angelika

Odoslaný - 29 september 2010 :  21:32:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
citácia:
Na té same stránce jsem našel tohle:
http://instantheal.alteon.sk/viewtopic.php?t=140
Tohle je škvár, to s křesťanstvím nemá nic společného. Ruce pryč od toho

Pôvodne zaslal Maeror - 29 september 2010 :  10:04:32

Súhlasím, toto je čistý okultizmus a satanova práca.

"Boh je naše víťazstvo!" (2Mach 13,15)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rmvn

Odoslaný - 29 september 2010 :  22:29:59  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
Drahi bratia a sestry .. Pokoj s Vami

Dakujem vsetkym, ze ste sa podelili o svoje talenty a ak ste nieco pekne zazili s anjelmi, ci uz dnes alerbo inokedy, tak napiste.

Mna raz tak anjel zachranil pred havariou.
Isiel som cez prechod pre chodcov na zelenu, a zrazu sa vyrutilo auto. Uz som mal jednu nohu vykrocenu vpred, ze stupnem na cestu a v tom ma niekto stiahol do zadu. Ked som sa pozrel kto, tak tam nikto nebol.

Je to pre mna uzasna skusenost a modlilm sa, aby sme boli vnimavy na svojich anjeloch straznych i vsetkych dobrych anjelov.
God bless you with Virgin Maria +

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 29 september 2010 :  22:57:28  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ked uz je tu o nom rec neodolam nedat moju oblubenu pesnicku sem...
http://www.youtube.com/watch?v=4OfEh8ufPFQ

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Maeror

Odoslaný - 29 september 2010 :  23:00:50  Zobraziť profil  Pridať Maeror do zoznamu priateľov
citácia:

Isiel som cez prechod pre chodcov na zelenu, a zrazu sa vyrutilo auto. Uz som mal jednu nohu vykrocenu vpred, ze stupnem na cestu a v tom ma niekto stiahol do zadu. Ked som sa pozrel kto, tak tam nikto nebol.

Je to pre mna uzasna skusenost a modlilm sa, aby sme boli vnimavy na svojich anjeloch straznych i vsetkych dobrych anjelov.

Pôvodne zaslal rmvn - 29 september 2010 :  22:29:59

Tak podobné věci se mi staly několikrát. Poprve to bylo hned s rozjetou lokomotivou

Křesťan

st_kuko

Odoslaný - 30 september 2010 :  20:40:08  Zobraziť profil  Pridať st_kuko do zoznamu priateľov
Velmi silne su vety v LITÁNIACH K SV. MICHALOVI ARCHANJELOVI, na ktore je link v teme... Dakujem za pripomenutie sviatku sv. archanjelov, akosi som sa pozabudol:-)

"Litera zabija, duch ozivuje."
"Aby vo vsetkom bol oslaveny Boh...!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 58  ~  Člen od: 21 júl 2010  ~  Posledná návšteva: 20 február 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

rmvn

Odoslaný - 30 september 2010 :  22:08:16  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal rmvn - 29 september 2010 :  22:29:59

Tak podobné věci se mi staly několikrát. Poprve to bylo hned s rozjetou lokomotivou

Pôvodne zaslal Maeror - 29 september 2010 :  23:00:50

... a mohol by si napisat ako ti pomohol anjel pri tej lokomotive.?
Dakujem vopred za svedectvo. Prajem pozehnany Stvrtok dobru noc s Jezisom a jeho anjelmi+

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Bratska a krestanska laska z praxe... Téma Next Topic: Môže byť kresťan hercom?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06