Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Nejako to pustne
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Malá chyba v texte Téma Next Topic: Podakovanie Matovi.
Strana: z 2

Marcelllooo

Stav: offline

Odoslaný - 04 marec 2005 :  07:04:43  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
GMK: argumenty by mali nieco do seba, keby tito vyssie menovani mali zaujem o navrat/stretnutie/pomoc a nie iba o predvadzanie svojich uzasnych argumentov. Takze zamietnute.
Zopakujem len to, co som povedal:

Takze posledna vyzva, prosim aspon jeden rozumny argument, preco by toto forum malo umoznovat ublizenym ex. krestanom a vo vacsine pripadov priamo ex katolikom, aby si tu ventilovali svoje komplexy?Ten ti zrejme ne sme schopny podat, kedze rozumnost a relevantnost posudzujes ty sam a jedinym kriteriom je, ci sa ti pacia sa rovna su v sulade s diktatom zhora: V pripade nedostatocnej presvedcivosti (pre GMK: ktoru posudim JA SAM) dojde k radikalnemu obmedzeniu moznosti prispievat.

Tebe by tu mohol hovorit sam anjel zlatymi hlasmi, nic by to na tom nezmenilo. Ty si zalobca, sudca i kat. Ostatne, s tym ma RKC 2000-rocne skusenosti . Takze nic prekvapujuce.

A poznamka: ako si predstavujes, ze by sa pomoc hladajuci mal spravat?

GMK: Geniálny Marcelllooo Kráľ

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  07:07:09  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
GMK, prijimas pomoc od katolikov? Prijmas podavanu ruku a spolupracujes na pomahani Tvojej osobe?
Zatial sa mi ziadnej nedostava.

Existuju rozne formy komunikacie a vymenu nazorov, preco provokativne pouzivas ten, ktory najvhodnejsi nie je?
Mozno preto, aby som putal pozornost.

Krajina: Antigua and Barbuda  ~  Počet príspevkov: 10311  ~  Člen od: 15 máj 2004  ~  Posledná návšteva: 05 marec 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  07:11:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Korrak ví, co Mata nejvíc štve. Není to ani Pavelbovo napadání katolických dogmat, ani Korrakova ironie, ani GMKovo nekonečné rozebírání každé věty. Kdyby se na každý jejich příspěvek ozvala z řad Matových přátel přiměřená reakce, byl by Mato spokojen. (Síly by na fóru byly vyrovnány.)
Tu mozem iba suhlasit. Staci si pozriet historiu (teda ak uz nezmizla pod vplyvom zasahu zhora) a bude to uplne jasne.

Ono to suvisi trosku aj s inou vecou, na to, aby sme vedeli, co je dobro, musime poznat zlo. Aj tak argumentuju existenciu zla vo Svete a jeho ucel. A riadia sa poda neho. Zlo = GMK, PavelBA, Korrak. Vdaka nim si upevnuju svoje postoje. (A to je aj dalsi argument, ktopry ziadal Mato).

Korrak

Odoslaný - 04 marec 2005 :  07:32:13  Zobraziť profil  Pridať Korrak do zoznamu priateľov
quote:
GMK : Aj tak argumentuju existenciu zla vo Svete a jeho ucel. A riadia sa poda neho. Zlo = GMK, PavelBA, Korrak. Vdaka nim si upevnuju svoje postoje.

Jenže takovým postojem se ten, kdo to používá, staví do jedné řady s totalitními systémy - komunismem, nacismem: pojmenovat "zlo" (to, co je nám nepříjemné, nepřátelské), najít nositele toho "zla" a zlikvidovat je - umlčet. Tím jsme nad "zlem" zvítězili.
Ale co pak to pravé zlo?

Počet príspevkov: 758  ~  Člen od: 03 január 2005  ~  Posledná návšteva: 04 apríl 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  07:59:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal GMK

GMK, prijimas pomoc od katolikov? Prijmas podavanu ruku a spolupracujes na pomahani Tvojej osobe?
Zatial sa mi ziadnej nedostava.

Hedostava sa Ti hmatatelnej, fyzickej pomoci? Co cakas? navysenie sumy na ucte? nove auto pred barakom? ako vies, ze nepomahaju modlitby? Lebo ich TY necitis???

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Korrak

Odoslaný - 04 marec 2005 :  08:21:38  Zobraziť profil  Pridať Korrak do zoznamu priateľov
quote:
MIRECNR : Co cakas? navysenie sumy na ucte? nove auto pred barakom?

I když GMK-a neznám, nezdá se mi, že by od katolíků chtěl zrovna finanční výpomoc nebo nové auto.
To, co pravděpodobně hledá, tady nenacházím ani já. Vcítění se do bližního svého.
Vy tomu asi říkáte láska.

Počet príspevkov: 758  ~  Člen od: 03 január 2005  ~  Posledná návšteva: 04 apríl 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  09:57:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Hedostava sa Ti hmatatelnej, fyzickej pomoci? Co cakas? navysenie sumy na ucte? nove auto pred barakom?
Nedostava sa mi hmatatelnej, ale nie hmotnej pomoci. Korrak to celkom dobre vystihol. Nakoniec aj tu kazdy mysli akurat na seba.

Ako vies, ze nepomahaju modlitby? [b]Lebo ich TY necitis???
Presne tak. Ak maju byt modlidby za mna ucinne, tak ich musim pocitit. To je uplne prirodzene a logicke.

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:04:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Aha, cize Ty tu ponapadas vsetko mozne, spochybnujes kde sa co da, a na druhej strane cakas, trvas na nezistnej pomoci. A zato, ze ju Ty nepocitujes okamzite, tak je to cele nezmysel...fajn, zvlastna logika, uz rozumiem, preco treba byt blaznami...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:05:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
..a nahodou by nase modlitby niekam viedli, Ty by si nieco pocitil... a nie aby si sa tesil, sprdnes katolikov, ze sa modlili za teba iba preto, aby ukojili vlastne ego...super logika...

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:06:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Aha, cize Ty tu ponapadas vsetko mozne, spochybnujes kde sa co da, a na druhej strane cakas, trvas na nezistnej pomoci. A zato, ze ju Ty nepocitujes okamzite, tak je to cele nezmysel...
Ihned? Ved tunak na fore sa uz rok kazdy starie len o seba a na druheho kasle. Tak co sa tvaris, ze je vsetko OK?

Mato

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:08:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Chudacik nas maly GMK, nikto sa o neho tu na fore nestara. Moj, je mi Ta tak luto, az mi slzy vyhrkli do oci.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:09:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
...na druheho kasle? Poznam tu par ludi, ktori nekaslu, a snazia sa pomahat, treba Ti ich vymenovat, alebo mas obmedzene kapacitne moznosti pamate?

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:15:49  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal mirecnr

...na druheho kasle? Poznam tu par ludi, ktori nekaslu, a snazia sa pomahat, treba Ti ich vymenovat, alebo mas obmedzene kapacitne moznosti pamate?

Vymenuj. A tiez ze komu pomahaju. A ako.

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:20:45  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Mne osobne pomohol Patrik, rozumnymi slovami, otvoril mi oci tam, kde som este nemal prehlad, obohatil mna, i moju vieru, vnutorne.
Pomohol mi Mato, ze toto forum postavil a ja som tu stretol skvelych ludi.

Povedz mi otvorene a uprimne, Tebe naozaj nikto z tohto fora nepomohol? alebo sa aspon nesnazil pomoct? odpovedz mi tak, ze pocitas s tym, ze si to tí ludia precitaju, a je mozne, ze sa s nimi este stretnes... dokazes sa im pozriet priamo do oci, a zopakovat, co tu napises?

Marcelllooo

Odoslaný - 04 marec 2005 :  10:30:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: Marcelllooo  Odoslať ICQ správu pre: Marcelllooo  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: Marcelllooo  Pridať Marcelllooo do zoznamu priateľov
Povedz mi otvorene a uprimne, Tebe naozaj nikto z tohto fora nepomohol? alebo sa aspon nesnazil pomoct?
Vlastne ano, Patrich aj QuisetDeus.

mirecnr

Odoslaný - 04 marec 2005 :  11:28:01  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
dakujem za uprimnost, tak nevrav o kaslani na druhych. Najma pocas chripkovej epidemie:)

poro

Odoslaný - 14 apríl 2005 :  21:26:46  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: poro  Pridať poro do zoznamu priateľov
Nejako to tu pustne, odkedy sa vytratili "adamovi roztlieskavaci", akoby zrazu nebolo o com.
Ja patrim do akej skatulky?
A ked sa mazu prispevky, nie je mudrejsie ustupit?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 228  ~  Člen od: 13 december 2004  ~  Posledná návšteva: 01 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

poro

Odoslaný - 15 apríl 2005 :  11:38:59  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: poro  Pridať poro do zoznamu priateľov
Ohladom toho ustupu:
Pisal som o sebe, nie vseobecne - - ze ja MUDREJSI (ano povazujem sa tak, ked vidim aki ludia tam pisu...) ustupujem.

Uz frekvencia mojich vpadov sa zmensuje...
Asi skoncim ako najazdne kmene, prejdem na usadly sposob zivota.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 228  ~  Člen od: 13 december 2004  ~  Posledná návšteva: 01 september 2005 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 15 apríl 2005 :  13:00:47  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Ako trening v demagogii na zalozenie vlastnej strany sa Ti to tu neosvedcilo?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

poro

Odoslaný - 17 máj 2005 :  17:15:28  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: poro  Pridať poro do zoznamu priateľov
quote:
Pôvodne poslal Mato

Ako trening v demagogii na zalozenie vlastnej strany sa Ti to tu neosvedcilo?

Samozrejme rad by som zalozil stranu, ale teraz este doba na to nedozrela.

mirecnr

Odoslaný - 18 máj 2005 :  06:18:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
poro, to nie je o dobe, Ty na to mas... zober akukolvek knihu, vyber si v nej nejaku stranu...a potom zober akukolvek zalozku, zaloz ju pri tu vybratu stranu...a hla, zavres knihu..a strana, ktoru si si vybral, je zalozena ... :D

Strana: z 2 Previous Topic: Malá chyba v texte Téma Next Topic: Podakovanie Matovi.  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06