|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 17:32:45
|
DOBRY VECER,OBRACIAM SA NA VAS S PROSBOU O POMOC PRE MOJU SESTRU,KTORA JE PRENASLEDOVANA PRISERNYM STRACHOM.PREDTYM HORLIVA KATOLICKA,KTORA BOLA PRE NAS VSETKYM VZOROM SA NAM PRED OCAMI STRACA.VOBEC NESPI,STRACH JU UPLNE OPANTAVA,MA POCIT ZE JE V MOCI ZLEHO A NEVIE SI S TYM PORADIT.A JA NEVIEM AKO JEJ MAM POMOCT.AK JE TU NIEKTO,KTO MA S TYMTO SKUSENOSTI,PROSIM POMOZTE...ASPON MODLITBOU
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 5 ~
Člen od: 27 júl 2010 ~
Posledná návšteva: 25 august 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 17:56:09
|
zdravím Ťa domca7! neviem, či bývate v meste, či na vidieku. Ale prvou cestou by mala byť návšteva kňaza, ktorého Tvoja sestrička dobre pozná a on by mohol mať kontakty na kresťanských psychológov, prípadne psychiatrov, ktorých by bolo vhodných navštíviť a tiež cez všeobecného lekára prísť buď ku internistovi a ďalej ku endokrinológovi, ktorí by mali prekuknúť o čo v podstate ide po telesno - duševnej stránke. Tú duchovnú, ako to tu naznačuješ sa potom cez kňaza dá posunúť ďalej. Sú totiž aj telesné i duševné ochorenia, ktoré môžu takúto paranoju vyvolať a najprv teda treba tieto odhaliť a medikamentózne riešiť. Takže pokoj, neprepadať panike, modlitby sú isto tiež potrebné a súbežne treba hľadať najprv vyššie naznačeným postupom príčiny, prečo toto pociťuje. Prajem Božie požehnanie a veľa trpezlivosti |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 18:09:56
|
AHOJ,SKORO VSETKO,CO TU PISES,UZ VYSKUSALA,KNAZ U KTOREHO SA SPOVEDA JU POSLAL K PSYCHIATROVI,KTORY JU NASLEDNE HOSPITALIZOVAL,BOLA TAM ZAVRETA ASI MESIAC S DIAGNOZOU STRACH.NASADILI JEJ LIEKY,KTORE MALI ZA NASLEDOK NEZIADUCE UCINKY,NAPR.NEPOKOJ,POCIT PORODNYCH BOLESTI ALEBO SPUSTENIE MLIEKA.MOZNO TO ZNIE NEUVERITELNE,ALE JE TO TAK,SAMA SOM TO VIDELA.LIEKY JEJ ZMENILI,KTORE MAJU ZASA INE NEZIAD.UCINKY A MAM POCIT,ZE JEJ VIAC SKODIA,AKO POMAHAJU.NAJHORSIE JE,ZE VIDIM,ZE SA OPUSTA A MYSLIM DOSLOVNE,NAOZAJ NEVIEM KDE HLADAT POMOC |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 18:17:56
|
skoro všetko - teda niečo ešte nie... spomínaš psychiatra, ak sú takéto problémy, treba asi zmeniť lieky, ale asi by bolo vhodné nechať si vypísať odporúčanie na návštevu internistu, resp. aj endokrinológa. A ako som napísala, treba veľa trpezlivosti a veľkú vôľu to zmeniť v pozitívne, bude to náročný boj, treba prosto vydržať...návšteva kňaza exorcistu má byť až tým najposlednejším riešením, keď všetky ostatné boli naozaj bezvýsledné... samotné modlitby sú tiež potrebné pre upokojenie duše... ak sa nemýlim, už tu v niektorej podobnej téme, boli prediskutovávané aj tieto modlitby. Možno zo šikovnejších Ti to tu pomôžu nájsť...
http://www.svmichael.sk/modlitba.htm http://www.svmichael.sk/m3.htm http://www.svmichael.sk/m4.htm http://www.svmichael.sk/vyucovanie.htm - tretia prednáška odspodu pojednáva presne o strachu |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 18:46:15
|
TAZKO JE DOSTAT NIEKOHO,KTO MA PANICKY STRACH MEDZI LUDI,TOBOZ PO LEKAROCH,HLAVNE KED MA POCIT ZE JE PRENASLEDOVANY A DUSA AJ TELO SA ZMIETA V NEPOKOJI.TAZKO TO POCHOPI NIEKTO,KTO NEMA PODOBNY PROBLEM A MNE AKO LAIKOVI,JE TO TAZKE VYSVETLIT.JE MOZNE,ABY MOHLA SAMA NA SEBA NEJAKYM SPOSOBOM VZIAT BREMENO DRUHEHO?NAPR.NEJAKEJ DUSE V OCISCI....? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 18:57:09
|
nuž nevieš, do akej miery ju chápem ... ale práve v prekonávaní toho strachu smerom von od seba je prvý krok víťazstva - trvá aj roky a aj neskôr, súc si človek vedomí tejto fóbie, ju niekedy akoby nanovo v miernejšej forme musí odznova prekonávať. Na Tvoju otázku veru neviem odpovedať, lebo nie som teológom. Ale skús kontakt na toho kňaza vyššie uvedeného Spoločenstva sv. Michala Archaniela: spolocenstvo@svmichael.sk |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 19:10:24
|
citácia: JE MOZNE,ABY MOHLA SAMA NA SEBA NEJAKYM SPOSOBOM VZIAT BREMENO DRUHEHO?NAPR.NEJAKEJ DUSE V OCISCI....? Pôvodne zaslal domca7 - 27 júl 2010 : 18:46:15 Je to mozne, ale musela by to urobit vedome. Z toho mala, co si opisala by som sa zamyslal nad inymi moznostami. Ako sa to zacalo? Skus mi presne popisat priebeh a co tejto zmene predchadzalo. |
Počet príspevkov: 56 ~
Člen od: 24 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 01 december 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 19:10:52
|
Ak je s Bohom, nemusí sa báť, ak mu verí, nemôže mať strach. Podľa popisu si asi ťažko môže niečo takéto uvedomiť, ale ak to nevie, alebo nechápe, treba jej to vysvetliť lebo "I keby som mal ísť tmavou dolinou, nebudem sa báť zlého, lebo ty si so mnou." (Ž 22,4) Toto je veľmi dôležité uvedomiť si a človek potom prekonáva strach, lebo s Bohom sa naozaj nikdy nemá čoho báť, ani toho najhoršieho. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 19:20:37
|
Azuritko, pokial ma to dievca panicky strach, taketo poucky jej momentalne nie su na nic. Videl som uz taketo stavy duse a nie je to sranda. |
Počet príspevkov: 56 ~
Člen od: 24 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 01 december 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 19:25:51
|
Domca, ak sa vylúčila príčina z medicínskeho hľadiska, potom je tu už len duchovná rovina. Treba vyhľadať kňaza, ktorý vykoná modlitbu oslobodenia a uzdravenia.Treba ho o to požiadať vo sviatosti zmierenia /spovedi/. Nie všetci kňazi sú však tomuto naklonení. Môže sa jednať o rodinné zaťaženia. Totiž niektoré hriechy, ktoré sa u nás často opakujú a stále sa z nich spovedáme, môžu na nás prechádzať od predkov. Nie, že by sme za ne nemohli, ale máme k nim sklon. Treba popretŕhať tieto putá. Ďalej to môže byť aj od diabla. Každopádne s tým môže urobiť niečo len kňaz. |
Počet príspevkov: 346 ~
Člen od: 07 máj 2010 ~
Posledná návšteva: 25 máj 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 20:22:42
|
Ja som niečim podobným sama prešla, aj keď nie v takejto intenzite. Bolo to krátko po mojom obrátení a mala som strašný strach z diabla. Keby ma vtedy niekto posielal za psychológom, asi by som ho ja poslala niekam... Bolo to čisto na duchovnej rovine. Dodnes neviem, čo mi pomohlo, ale viem, že strach, ktorý sa vliekol so mnou niekoľko týždňov náhle pominul vtedy, keď som povedala Bohu, že aj keby som mala prejsť samým peklom, pôjdem, ak budem vedieť, že na konci ma čaká Ježiš. V týchto veciach viac dôverujem modlitbám a Bohu, než psychológom. |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 22:11:11
|
citácia: Azuritko, pokial ma to dievca panicky strach, taketo poucky jej momentalne nie su na nic. Videl som uz taketo stavy duse a nie je to sranda. Pôvodne zaslal Sandy - 27 júl 2010 : 19:20:37
No veď to si uvedomujem, no topiaci sa aj slamky chytá, a toto je silná vec, silný citát, ktorý skrze Boha a Bohom môže prinášať veľa sily človeku. Boh ju môže toho strachu zbaviť. Len musí sa pokúsiť nejako tomu uveriť. Samozrejme, treba sa snažiť všemožne ako to ide, ale zjavne toho už skúšali veľa a zatiaľ nepomohlo. Treba skúšať rôznych kňazov, možno rôznych psychológov, ale možno stačí skúsiť upriamiť sa na citát z biblie.... V takýchto situáciách naozaj môže pomôcť zdanlivá maličkosť, ktorá ale je v skutočnosti veľmi silnou vecou... |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 júl 2010 : 22:11:42
|
Domca 7, niečo podobné čo popisuješ ty, prežívala moja priateľka a tento víkend to vyvrcholilo, keď mi zavolala a bola na pokraji zrútenia. Nemala som inú možnosť, len zavolať kňazovi, ktorý slúži modlitbou uzdravenia a oslobodenia. "Náhodou" boli na druhý deň v jeho farmosti modlitby chvál, adorácia a po nich modlitby za uzdravenie. Prišla som tam s ňou, kňaz s malým spoločenstvom sa za ňu modlili... a potom sa Pán tak mocne dotkol jej srdca, obrátila sa o 180 stupňov, ona doslova ožila, je stále ešte niekde medzi nebom a zemou, šťastná a dokonca začala aj jesť. Len niekoľko týždňov trápenia, strachu... a mohla skončiť svoj pozemský život. Teraz doslova žije novým životom, ktorý jej dáva Pán a spoločenstvo s Ním v Duchu. Skús sa obrátiť na spoločenstvo, ktoré ti navrhuje Juja, kňaz tohto spoločenstva je faktkvalitný a Bohu vďaka, nie je jediný na Slovensku. možno, keby som vedela v ktorej časti Slovenska bývaš, dalo by sa nájsť aj konkrétnejšie riešenie. |
Počet príspevkov: 61 ~
Člen od: 15 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 21 február 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 júl 2010 : 02:38:38
|
Drahe Bozie Dieta Domca. Pokoj Jezisa Krista nech je v tvojom srdci
Dakujem, ze si napisala aj na tomto fore a viac ako v inom. Uz som ti nieco napisal, ale teraz ked vidim tu, ako to je , tak ti pisem viac a konkretnejsie. Najprv by som ta chcel povzbudit v tom, co aj ostatni, ked ti odporucaju knaza. Ak sa ti nepodari sestricku priniest ku knazovi, tak prived jeho k nej. A co sa tyka jej domacnosti, tak predpokladam, ze naozaj tam bude mat nejake okultne predmety, ktore jej privolavaju taky stav. Staci, ze to su len knihy s takou tematikou a su jej velmi zname, ci amulety, ktore jej niekto dal a kdesi v dialke preklina. A kedze si spominala, ze tie stavy pretrvavali aj na psychiatrii, tak v tom vidim istu duchovnu naviazanost. Pokial k nej nepride knaz na modlitbu oslobodenia, tak sa s nou modli a zrieknite sa vsetkeho zleho. Spomen si alebo opytaj sa jej, ci bola u nejakych ludi, kde s nou praktizovali meditacie typu joga, silvova metoda, alebo ci bola u nejakej falosnej vizionarke. Co sa tyka liecitelstva, mozno uzivala nieco, co ani lekari nepredpisuju a potom este su take zdravotnicke pristroje napr.Seragem, ktore sa neodporucaju. Mozno bola na niecom takom.
V kazdom pripade si myslim, ze za tym bude nejaka osoba, ktoru casto navstevovala a pozna ju. Pre nu moze byt veriaca osoba, ale v skutocnosti to moze byt jedna z mnohych ludovych liecitelov alebo falosnych vizionarov, ci sektarov.
Takze by bolo dobre, keby si sa jej na tu osobu opytala. Aj Jezis ked oslobodzoval cloveka od jeho neduhov, tak sa pytal na meno ducha. V pripade tvojej sestry je to na knazovi, ale ty mozes zistit od koho prisiel ten duch, ktory ju tak trapi.
V modlitbe a poste ostavam a zasvacujem ju Neposkvrnenemu Srdcu Panny Marie. Odovzdaj ju pod ocharnu sv.Michala archanjela a Kralovnej vsetkych anjelov. |
Počet príspevkov: 361 ~
Člen od: 12 december 2009 ~
Posledná návšteva: 25 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 júl 2010 : 10:01:45
|
citácia: AHOJ,SKORO VSETKO,CO TU PISES,UZ VYSKUSALA,KNAZ U KTOREHO SA SPOVEDA JU POSLAL K PSYCHIATROVI,KTORY JU NASLEDNE HOSPITALIZOVAL,BOLA TAM ZAVRETA ASI MESIAC S DIAGNOZOU STRACH.NASADILI JEJ LIEKY,KTORE MALI ZA NASLEDOK NEZIADUCE UCINKY,NAPR.NEPOKOJ,POCIT PORODNYCH BOLESTI ALEBO SPUSTENIE MLIEKA.MOZNO TO ZNIE NEUVERITELNE,ALE JE TO TAK,SAMA SOM TO VIDELA.LIEKY JEJ ZMENILI,KTORE MAJU ZASA INE NEZIAD.UCINKY A MAM POCIT,ZE JEJ VIAC SKODIA,AKO POMAHAJU.NAJHORSIE JE,ZE VIDIM,ZE SA OPUSTA A MYSLIM DOSLOVNE,NAOZAJ NEVIEM KDE HLADAT POMOC Pôvodne zaslal domca7 - 27 júl 2010 : 18:09:56
ten knaz uzil rozumu a poslal tvoju sestru na psychiatriu, bol si vedomy ze mozna psychicka porucha moze ohrozit zivot tvojej sestry
risperdal je bezne predpisovany na schizoidne poruchy a ten moze sposobit produkciu mlieka a poruchy menstruacneho cyklu, cize ziadne "zle sily" sice si to explicitnen enapisala, ale predpokladam ,ze si to tak myslela
pri psychickych poruchach je skoro kazda liecba spravadzana neziaducimi ucinkami a je dlhodoba niekedy aj celozivotna, treba sa riadit pokynmi lekara pretoze musia urcit vhodnu kombinaciu liekov a ich mnozstvo a toto je rozne u kazdeho pacienta
a aby si si nemyslela ze si vymyslam, tak vedz ze clen mojej rodiny je dlhodobo lieceny na schizoafektivnu poruchu a jej pociatocne priznaky boli podobne priznakom tvojej sestry najma strach a nespavost (ale pricina bola ina) |
V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou! |
Počet príspevkov: 451 ~
Člen od: 16 december 2009 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 júl 2010 : 13:22:47
|
Dakujem vam vsetkym za snahu pomoct,vsetky odpovede som si pozorne precitala a kazdy z vas ma svojim sposobom pravdu.Pokusim sa teda blizsie opisat,co viem z jej rozpravania aj ked je urcite vela toho co mi nepovedala bud zo strachu alebo uz cohokolvek,co jej v tom brani.Vsetko to zacalo asi pred dvoma mesiacmi,ked sme boli spolu na puti v Krakove,prosit o pomoc nasho dobrotiveho Jezisa za pomoc nasej rodine,ktora sa teraz topi v problemoch.Ja sama som bola prosit o silu pre seba a mojho priatela,otca mojej dcerky,ktory je teraz zatvoreny vo vezeni za autonehodu.Viem ze sestra,ktora je mimochod.matka styroch deti,prosila nielen za seba(ved vzdy mame o co prosit)ale aj za celu nasu rodinu,hlavne za obratenie nasej maminky,ktora uz niekolko rokov nebola v kostole ani na spovedi a ma v sebe velmi vela hnevu a zlosti voci vsetkemu a vsetkym,nedokaze odpustit,aj ked mozno by aj chcela,ale to je uz iny pribeh...Vlastne vsetko bolo v poriadku,dokonca mi kratko po Krakove vravela,ze dostala od Pana celkom inu milost,nez o aku prosila,t.j.velku lasku k svojmu manzelovi.Nie zeby ho predtym nemala rada,ale bola to laska na inej,skor duchovnej rovine,taka ozajsna.Viem aj to,ze sa zacala viac modlit dokonca aj po nociach,hlavne za duse v ocisci nasej rodiny,prve preto som vyssie spominala o tom prevzati na seba nejakych "trestov" za zamrelu dusu.Stale spominala,ze v noci sa deje najviac zleho a ze vo svete je velky boj medzi dobrom a zlom(co ma urcite pravdu)a potom to zacalo.Spociatku to dokazala velmi dobre skryvat,nikto z nas nevedel co sa deje.Stale sa vela modlila ale bola uz ina,ako zvycajne,viac nepokojna...pripisovala som to vycerpaniu a unave,ved praca,styri deti a skoro celu noc na kolenach v modlitbe.O nejaky cas bola v nasom meste duchovna obnova,tema bola presne UZDRAVOVANIE RODOVYCH KORENOV.pravdaze tam sla a bola velmi spokojna a vyrovnana,znova to bola ona.Ale len na chvylu....zacala mat zle sny.Najprv to nebolo az take hrozne,ako ked kazdy z nas ma obcas zly sen,je z toho cudny pocit,ale pri beznych dennych povinnostiach na to clovek zabudne.Potom to zacalo naberat na intenzite,zrejme tie sny zacali byt horsie.Uz tam bol ten strach,o rodinu o seba,akoby sa malo nieco strasne stat.stale ale nikto z nas netusil,ze sa nieco deje.ten strach bol na zaciatku len v noci,ten jej branil spat.vzdy ked zavrie oci,vidi vsetko zle,nejake obety satanovy,vlastne obety jej deti a ze niekto chce za zivot jej muza vymenit vecny zivot pre dusu v ocisci(nasho uja,ktory umrel na rakovinu,bez sv.zmierenia)dostalo to az taku intenzitu,ze po nejakom takomto zivom sne bola presvedcena,ze su vsetci naozaj mrtvi....prave vtedy ako naschval som bola s jej dvoma detmi na puti v Lurdoch a dvaja najmladsi chlapci boli u starkych.takze nikto nebol doma.svagor mi potom vravel,ze volala niekolko krat na policiu,ze je zavrazdili rodinu.to uz bol ten zlomovy bod,kedy skoncila na psychiatrii.cely ten cas predtym chodila na spoved,na sv.omsu aj napriek strachu(na zaklade toho ju aj knaz poslal na vysetrenie)az neskor sme sa dozvedeli,ze mala pocit,ze je prenasledovana,je to ako ked viete,ze vas niekto sleduje a ked sa otocite,nik tam nieje ale ste si isty,ze tam niekto je.akurat ze ona vraj tych zlych videla a aj vidi.je to stav cloveka,ktory je maximalne vydeseny,na pokraji zrutenia.....ostatne so m uz pisala.Moja sestra mi mizne pred ocami,predtym silna zena ,ktora aj mne vela pomohla a len tak hocico ju nezlomilo.Mam pocit,ze z nej unika zivot,uz nema sil sa branit ani sa modlit.PRAVE PRETO VAS VSETKYCH PROSIM ASPON O MODLITBU KTORA MA VELKU SILU,A CIM NAS BUDE VIAC,TYM TO BUDE MOCNEJSIE,DAKUJEM VAM VSETKYM.......
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 júl 2010 : 13:48:00
|
Hm... Je to veľmi ťažké... Boh je však silnejší ako toto všetko, tak sa teda poďme modliť. Je to určite silnejšie ako diskusie. |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 28 júl 2010 : 23:22:53
|
Veľmi dôležité je veriť a nevzdať sa. Ak to už nedokáže tvoja sestra, ty musíš byť tá čo sa nevzdá, a tá čo neprestane veriť. A musíš to tak dávať najavo aj svojej sestre, že s ňou budeš, že s Bohom to pôjde. Spomeniem si na Vás v modlitbách. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 júl 2010 : 09:13:21
|
spomenula si dalsi priznak - halucinacie; je velmi pravdepodobne ze ide o nejaku formu schizofrenie alebo podobnej poruchy
skus si spomenut, ci nemala aj vstahovacne bludy - ze ona moze za nejake nestastie/stastie (za ktore ocividne nemoze), ze jej mysel ovplyvnuje nejake dianie (v skutocnosti nemoze ovplyvnit danu vec)
niektore psychicke poruchy maju v sebe faktor dedicnosti, skus si spomenut ci sa v jej rodine nevyskytla nejaka |
V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou! |
Počet príspevkov: 451 ~
Člen od: 16 december 2009 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 júl 2010 : 11:34:08
|
|
|
Odoslaný - 29 júl 2010 : 14:08:12
|
Urcite by som skusil Ruzenec oslobodenia, je tu preberany v inej teme-Duchovna cast-Modlitba-Ruzenec oslobodenia... Mozno to suvisi s tym, co som pisal tam (niekto sa snazi o projekciu do snov). Ak ta mozem poprosit, mozes mi poslat meno Tvojej sestry, aby to bolo adresne? Dakujem. Pomodlim sa dnes na adorke za tvoju sestru, potom aj menovite. Ak chcete, pridajte sa aj dalsi. Az ked Jezis oslobodi tuto sestru od strachu bude naozaj slobodna! |
"Litera zabija, duch ozivuje." "Aby vo vsetkom bol oslaveny Boh...! |
Počet príspevkov: 58 ~
Člen od: 21 júl 2010 ~
Posledná návšteva: 20 február 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 júl 2010 : 16:05:52
|
st_kuko.....precitala som si,co si mi poradil a urcite ten ruzenec oslobodenia vyskusam.som velmi rada,ze si sa ozval a povzbudil ma,pravdaze dakujem aj vsetkym ostatnym.zrejme vies,o com pises,ked si mal s tym osobnu skusenost.ak mozes,napis mi,aky bol problem tej tvojej znamej aj ja mam pocit,ze by to mohlo byt nieco podobne....vdaka(sesta sa vola Milka) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 júl 2010 : 21:49:37
|
Skoda, ze som to cital az po sv. omsi a adorke, nevadi, pomodlim sa dalsi ruzenec oslobodenia za Milku pred spanim a aj zajtra. Tuto temu by som nerad rozoberal na verejnom fore, ale zhrniem to asi takto-krestania sa musia branit pred satanistami, ktori im ucelovo skodia. Viem o pripade, ked spoluziak-satanista skodil spoluziacke na strednej (skoncilo to tak, ze musela uplne prerusit skolu), dalsi pripad sa stal mne blizkej osobe, ked sa jej mstil niekto kto s nimi paktuje... A boj je to velmi velky, najhorsie je najst niekoho, kto by vedel a chcel pomoct, lebo stretol som sa s tym ze exorcista mal cas az o 2 mesiace, co je dost neskoro, ked pomoc potrebujem hned-okamzite a tiez je problem najst knaza, ktory by to po druhom raze neotocil na psychicky problem, nechcem hovorit na nikoho nic zle, ale potrebujeme vela svatych knazov a vacsinou je potom clovek na ten duchovny zapas osamoteny a jedina pomoc, na ktoru sa moze spolahnut je Jezis Kristus a archanjeli...
Este mi mozes napisat, ci pozorujes nejake zmeny vtedy ked je spln? Vtedy by som totiz zniekolkonasobil svoje modlitby... Zas netreba prepadat strachu, pretoze Jezis je vitaz, Pan a Kral-vsetko s mierou... Tiez pomohlo zapojit viacere osoby do modlitby, tak skus poprosit aj znamych, pripadne aj na nete poziadat o modlitbu/-y za sestru. Pretoze ak je za tym skutocne zlo, treba vela modlitieb... Ak chces skus oslovit Oazu Michala archanjela 0940-591678, dufam z M.V. ti poradi, co dalej. Neviem, ci toto je spravny mail oazamichal.a@centrum.sk, snad funguje... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 júl 2010 : 16:40:29
|
Domca7, daj potom vedieť, ak môžeš, ako sa veci vyvíjajú s tvojou sestrou. Myslím, že nás je pomerne veľa, ktorí sa za ňu modlíme. |
Počet príspevkov: 61 ~
Člen od: 15 apríl 2010 ~
Posledná návšteva: 21 február 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 august 2010 : 12:59:26
|
ked prepadli pocity strachu a uzkosti mna, vyskladala som si tuto modlitbu z utrzkov modlitieb, ktore som si citala, zarucene funguje na akykolvek strach, zvlast ak sa vas pokusaju zastrasovat zly duchovia: 3x Jezisu moj, ukry ma do hlbin svojich ran. Zakaz duchu akehokolvek druhu aby mi akymkolvek sposobom skodil. Jezisu v teba dufam, v teba doverujem, Pane slubujem, ze naveky ti nebudem na hanbu. 3x Jezisu doverujem v teba. Kedykolvek pocas dna ak sa cloveka zmocni uzkost treba sa pomodlit Jezisu ukry ma do hlbin svojich ran. Maria Matka Bozia ukry ma pod svoj plast.
mna to uplne oslobodilo, v momente ako si toto v duchu poviem, viem, ze zlo nema sancu mi ublizit, treba uplne doverovat Bohu, bez najmensej pochybnosti poziadat Jezisa o pomoc, Jezisu ukry ma do hlbin svojich ran a viem, ze v tej chvily sa prave tak stalo
|
Počet príspevkov: 1 ~
Člen od: 01 august 2010 ~
Posledná návšteva: 02 august 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 august 2010 : 23:08:58
|
Este by som dal do pozornosti medailon sv. Benedikta, ktory som si kupil pri mojej prvej navsteve Medzugoria, na prednej strane je postava sv. Benedikta drziaceho kriz a Regulu. Po pravej strane je rozbity pohar s vychadzajucim hadom, po lavej havran odnasajuci otraveny chlieb. Tieto obrazy sa vztahujú na pribehy z Dialogov sv. Gregora Velkeho, pri ktorych bol sv. Benedikt zachranený pred nepriatelskymi ukladmi pomocou znaku sv. Kriza a pohar s otravenym vinom praskol a vysiel z neho had a otraveny chlieb odniesol havran... Na prednej strane je este napis Eius in obitu nostro pr#230;sentia muniamur... Viac na webe http://mariae.ic.cz/svaty_benedikt/svaty_benedikt/2.html alebo na http://www.modlitba.sk/htm/obrazky/symboly/mdaila.htm na benediktini.sk som to nenasiel, v novej verzii stranok este nie je zapracovana, viem ze na starych ju mali:-( pripadne si dat vyhladat latinsky text na nom v googli, ak by sa predosle stranky nezobrazili: CSPB Crux sancti patris Benedicti/Kriz sv. Benedikta CSSML - NDSMD Crux sacra sit mihi lux, non draco sit mihi dux/Svaty kriz bud mojim svetlom, diabol nebud mojim vodcom. VRSNSMV - SMQLIVB vade retro satana no suade mihi vana sunt mala quae libas ipse venena bibas/chod prec satan, nezvadzaj ma k marnostiam. To co mi ponukas je zlo, sam si vypi svoj jed... Samozrejme ho treba dat posvatit.
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|