Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Článok o homosexualite
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: HIV-prezervatívy a vyjadrenie pápeža Benedikta XVI Téma Next Topic: Pozvánka do bratstva J.P.  II.
Strana: z 6

Azuritko

Stav: offline

Odoslaný - 15 jún 2010 :  20:52:21  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
moze sa z toho dostat...su aj take pripady...ale to sa zas prekruti na to, ze to v sebe potlacaju a nevyliecili sa z toho, lebo to nie je choroba

http://beo.sk/bioetika/210-odpoved-na-toleranciu-homosexuality-ako-normalnej-sexualnej-orientacie-znie-legalizacia-pedofilie

zaujimavy clanok...uz je jasne, preco si homosexuali radi adoptuju postihnute deti( tipujem, ze dusevne..ak je to teda pravda v tych vyskumoch)...

Pôvodne zaslal janka - 15 jún 2010 :  18:59:53

A o tomto vravím. Tu nejde o to, že by to bolo pokrokové, že by sme to iba nepríjmali kôli predsudkom, ale to sa prieči zdravému rozumu. A príjme sa jedno a chcú všetko. Proste tu sa nedá robiť kompromisy. Buď sa niečo striktne nemôže, alebo sme v pekných problémoch.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest635

Odoslaný - 16 jún 2010 :  09:15:34  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:
nediskutujeme o dosledkoch homosexuality na daneho cloveka ale na vychovu dietata homosexualmi, takze ide o nepriame nasledky na dane deti a o tom hlavne hovorila janka pokial sa nemylim, takze tvoj prispevok nema vzhladom na diskusiu vyznam

Pôvodne zaslal timylee - 15 jún 2010 :  15:34:17

nie nie "kamarat" ja prave diskutujem o homosexualite a jej vplyve na jednotlivca a vzdy bola moja otazka myslena takto a pokial viem tak vsetkych homosexualov vychovali heterosexuali

ja sa tuto otazku pytam preto, lebo homosexualitu povazujete za ochorenie, no kazde ochorenie ma negativny dopad na toho ktory nou trpi, cize ak je homosexualita ochorenie, tak musi mat nejake negativne nasledky pre pacienta a ja sa pytam - ake su to?

V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 451  ~  Člen od: 16 december 2009  ~  Posledná návšteva: 29 júl 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 16 jún 2010 :  13:41:01  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
ak je homosexualita ochorenie, tak musi mat nejake negativne nasledky pre pacienta a ja sa pytam - ake su to?

V tom pripade sa ja pytam, ake negativne nasledky ma pre pacienta napr. zoofilia, pedofilia, nekrofilia, sadizmus, kleptomania, excentrizmus, narcisizmus...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 16 jún 2010 :  15:30:48  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
nediskutujeme o dosledkoch homosexuality na daneho cloveka ale na vychovu dietata homosexualmi, takze ide o nepriame nasledky na dane deti a o tom hlavne hovorila janka pokial sa nemylim, takze tvoj prispevok nema vzhladom na diskusiu vyznam

Pôvodne zaslal timylee - 15 jún 2010 :  15:34:17

nie nie "kamarat" ja prave diskutujem o homosexualite a jej vplyve na jednotlivca a vzdy bola moja otazka myslena takto a pokial viem tak vsetkych homosexualov vychovali heterosexuali

ja sa tuto otazku pytam preto, lebo homosexualitu povazujete za ochorenie, no kazde ochorenie ma negativny dopad na toho ktory nou trpi, cize ak je homosexualita ochorenie, tak musi mat nejake negativne nasledky pre pacienta a ja sa pytam - ake su to?

Pôvodne zaslal guest635 - 16 jún 2010 :  09:15:34

mas pravdu, choroba to nieje, to je zle vyjadrene, je to uchylka a psychicka a citova porucha, to bude lepsie vyjadrenie

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 16 jún 2010 :  18:43:55  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
je to choroba

ked sa uz ludia porovnavaju so zvieratami...zakladnou vlastnostou zivych organizmov je zachovanie rodu...zvierata sa riadia v tomto instinktom, ludia ho dokazu potlacit, kedze maju slobodnu volu
ale od prirody je dane, ze rozmnozovanie je normalne...keby nebola schopnost rozmnozovat sa, zivot by bol zbytocny...s tym hadam suhlasi kazdy
ak sa nedokaze nejaky organizmus rozmnozovat, ide o anomaliu
nie je to normalne...ak zena nemoze pocat, povazuje sa za choru...ak nie je dospely clovek psychicky usposobeny rozmnozovat sa(ma odpor k opacnemu pohlaviu, co je predpoklad na uspesne rozmnozovanie sa) tiez je chory- nieco s nim nie je v poriadku...ak by sa stalo, ze nejaky druh dospeje do stupna, ked budu vsetci jedinci homosexualny, vyhynie, lebo sa nedoze rozmnozovat...a co je na tomto zdrave?

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 16 jún 2010 :  18:46:16  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:
hmmm,

inak janka, co si myslis osobne o Apostolskej cirkvi ?

Pôvodne zaslal saxsax - 15 jún 2010 :  19:20:18

nemam s nimi velke skusenosti, ale co viem, tak denominacie nemaju jednotny nazor na rozne veci...tiez aj co sa tyka homosexualneho spravania, ci antikoncepcie...kazdy si to vyklada po svojom a kazdy si mysli, ze je to podla pravdy

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 16 jún 2010 :  19:43:20  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
hmmm,

inak janka, co si myslis osobne o Apostolskej cirkvi ?

Pôvodne zaslal saxsax - 15 jún 2010 :  19:20:18

nemam s nimi velke skusenosti, ale co viem, tak denominacie nemaju jednotny nazor na rozne veci...tiez aj co sa tyka homosexualneho spravania, ci antikoncepcie...kazdy si to vyklada po svojom a kazdy si mysli, ze je to podla pravdy

Pôvodne zaslal janka - 16 jún 2010 :  18:46:16

hmmm,

pytal som sa preto, lebo som si preveril to video, svedectvo, ktore si mi odporucila s tou lesbickou, vysnoril som, nasiel som ho na strankach autora, ktory ho nadaboval a je clenom tejto cirkvi, z jeho stranok idu v pohode stahovat dolu vsetky podobne svedectva, vyskusal som

snoril som a hladal podobne dielka, pretoze taketo svedectva ucelovo upinaju na svoje stranky rozne krestanske sekty, takze ma neprekvapi ak ho najdem u baptistov, jehovistov a inych

vsimla si si pri tom svedectve aka cirkev sa tam spomina ?

ta deva sa vola Janet Boynes

http://www.youtube.com/watch?v=VOOvpL97VF0
http://www.youtube.com/watch?v=UpDVOEErzA8
http://www.youtube.com/watch?v=Ub8gqn-7d-s
http://www.youtube.com/watch?v=zlXszUrBIPw

a povod vsetkeho?

http://www.cbn.com/

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest635

Odoslaný - 17 jún 2010 :  09:06:47  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
ak je homosexualita ochorenie, tak musi mat nejake negativne nasledky pre pacienta a ja sa pytam - ake su to?

V tom pripade sa ja pytam, ake negativne nasledky ma pre pacienta napr. zoofilia, pedofilia, nekrofilia, sadizmus, kleptomania, excentrizmus, narcisizmus...

Pôvodne zaslal Mato - 16 jún 2010 :  13:41:01

ja som sa pytal prvy preto by bolo slusne odpovedat na moju otazku, potom odpoviem ja na tvoju

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 451  ~  Člen od: 16 december 2009  ~  Posledná návšteva: 29 júl 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest635

Odoslaný - 17 jún 2010 :  09:08:33  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

mas pravdu, choroba to nieje, to je zle vyjadrene, je to uchylka a psychicka a citova porucha, to bude lepsie vyjadrenie

Pôvodne zaslal timylee - 16 jún 2010 :  15:30:48

suhlasim s tym, ze je to odchylka od vacsiny

takze to nie je choroba, ale je to porucha, porucha ma takisto svoje negativne prejavy a dosledky pre "poruseneho" - ake su to?

guest635

Odoslaný - 17 jún 2010 :  09:17:27  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:
je to choroba

ked sa uz ludia porovnavaju so zvieratami...zakladnou vlastnostou zivych organizmov je zachovanie rodu...zvierata sa riadia v tomto instinktom, ludia ho dokazu potlacit, kedze maju slobodnu volu
ale od prirody je dane, ze rozmnozovanie je normalne...keby nebola schopnost rozmnozovat sa, zivot by bol zbytocny...s tym hadam suhlasi kazdy
nie je to normalne...ak zena nemoze pocat, povazuje sa za choru...ak nie je dospely clovek psychicky usposobeny rozmnozovat sa(ma odpor k opacnemu pohlaviu, co je predpoklad na uspesne rozmnozovanie sa) tiez je chory- nieco s nim nie je v poriadku...ak by sa stalo, ze nejaky druh dospeje do stupna, ked budu vsetci jedinci homosexualny, vyhynie, lebo sa nedoze rozmnozovat...a co je na tomto zdrave?

Pôvodne zaslal janka - 16 jún 2010 :  18:43:55

to su taraniny

uz viackrat som zdoraznoval, ze homosexualne jedince nemaju ziaden problem s rozmnozovanim a nie su sterilne

tu nejde o ziaden odpor k opacnemu pohlaviu, to uz je ina zalezitost ak muz citi odpor k zene a naopak

janka

Odoslaný - 17 jún 2010 :  09:42:09  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
je to choroba

Pôvodne zaslal janka - 16 jún 2010 :  18:43:55

to su taraniny

uz viackrat som zdoraznoval, ze homosexualne jedince nemaju ziaden problem s rozmnozovanim a nie su sterilne

tu nejde o ziaden odpor k opacnemu pohlaviu, to uz je ina zalezitost ak muz citi odpor k zene a naopak

Pôvodne zaslal guest635 - 17 jún 2010 :  09:17:27

nehovorim o sterilite...skus sa opytat homosexuala, preco nema teda sex so zenou, ale s muzom a preco chce takyto vztah dat na uroven vztahu muza so zenou a preco si chce adoptovat deti...ak v tom nie je psychicka choroba, tak je to len obycajna nechutna roztopas, ktoru ma velka vacsina obyvatelstva tolerovat

saxsax

Odoslaný - 17 jún 2010 :  11:40:02  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
...ak v tom nie je psychicka choroba, tak je to len obycajna nechutna roztopas, ktoru ma velka vacsina obyvatelstva tolerovat

Pôvodne zaslal janka - 17 jún 2010 :  09:42:09

tak toto si silno prehnala, teraz si ma uz fakticky nemilo prekvapila

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 17 jún 2010 :  19:48:15  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
saxsax,
ano, to video je vytvorene za nejakym ucelom, s tym suhlasim

co som prehnala?
vlasnostou vsetkeho ziveho je vytvarat novy zivot, rozmnozovat sa...ano alebo nie?

timylee

Odoslaný - 17 jún 2010 :  20:45:11  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:
...ak v tom nie je psychicka choroba, tak je to len obycajna nechutna roztopas, ktoru ma velka vacsina obyvatelstva tolerovat

Pôvodne zaslal saxsax - 17 jún 2010 :  11:40:02

nemyslim si, ja som v spravach videl rozhovor s dvoma buzerantmi, jeden vravi ze by si chcel adoptovat dvoch chlapcov a dievcatko ale jedneho cernoska, dalsi povedal ze chce s kazdeho trosku,

ak to nieje rozmar a roztopas tak co potom sa pytam?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 17 jún 2010 :  21:56:38  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal saxsax - 17 jún 2010 :  11:40:02

čo tam prehnala? povedala to perfektne. Pokiaľ chce iba muž muža, je to odchýlka s nemožnosťou rozmnožovania, takže taký jedinec nemá šancu udržať život, a ak má rád aj to aj to, tak to je úchyl a nič viac. Ktorý rád skúša brutálne úchylnosti.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest635

Odoslaný - 18 jún 2010 :  09:14:23  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

nehovorim o sterilite...skus sa opytat homosexuala, preco nema teda sex so zenou, ale s muzom a preco chce takyto vztah dat na uroven vztahu muza so zenou a preco si chce adoptovat deti...ak v tom nie je psychicka choroba, tak je to len obycajna nechutna roztopas, ktoru ma velka vacsina obyvatelstva tolerovat

poriadne si po sebe najprv precitaj:

"...ak sa nedokaze nejaky organizmus rozmnozovat, ide o anomaliu
nie je to normalne...ak zena nemoze pocat, povazuje sa za choru..."

toto si napisala a neschopnost rozmnozit sa znamena sterilitu, cize pises o sterilite, cize si odporujes

kazdy musi tolerovat veci, ktore sa mu nepacia, pokial mu tieto veci nebrania v normalom fungovani a dokonca aj take, ktore mu v urcitej miere skodia ci prekazaju...ja tiez tolerujem vyzvananie zvonov na kostole a v blizkom klastore, aj ked mi idu kazde rano na nervy a nesnazim sa ich zakazat pripadne zabranit nasilim aby zvonili; osobne si myslim, ze objektivne homosexuali menej prekazaju ostatnym, ako tie zvony mne

guest635

Odoslaný - 18 jún 2010 :  09:17:14  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

čo tam prehnala? povedala to perfektne. Pokiaľ chce iba muž muža, je to odchýlka s nemožnosťou rozmnožovania, takže taký jedinec nemá šancu udržať život, a ak má rád aj to aj to, tak to je úchyl a nič viac. Ktorý rád skúša brutálne úchylnosti.

Pôvodne zaslal Azuritko - 17 jún 2010 :  21:56:38

preco teda v prirode pozorujeme homosexualne orientovane jedince a zaroven dany druh nema problemy s prezitim?

znovu opakujem - homosexual nie je sterilny, preco sa neohanas lesbickym vstahom? kto zabrani dvom lesbam sa nechat napr umelo oplodnit a potom spolocne vychovavat dieta? ci dvaja muzi ti vadia ale dve zeny uz nie?

Azuritko

Odoslaný - 18 jún 2010 :  09:44:33  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
preco teda v prirode pozorujeme homosexualne orientovane jedince a zaroven dany druh nema problemy s prezitim?

znovu opakujem - homosexual nie je sterilny, preco sa neohanas lesbickym vstahom? kto zabrani dvom lesbam sa nechat napr umelo oplodnit a potom spolocne vychovavat dieta? ci dvaja muzi ti vadia ale dve zeny uz nie?

Pôvodne zaslal guest635 - 18 jún 2010 :  09:17:14

Zvieratá nie sú ľudia.

Pre lesby platí presne to isté. Bez darcu nie sú schopné rozmnožovania.

Rímskokatolík

Mato

Odoslaný - 18 jún 2010 :  10:03:05  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

Preco v prirode pozorujeme rakovinu alebo ine smrtelne ochorenia a dany druh u ktoreho sa vyskytuju nema problemy s prezitim?

citácia:
ja som sa pytal prvy preto by bolo slusne odpovedat na moju otazku, potom odpoviem ja na tvoju

Vzhladom na to, ze sa rad ohanate medicinskymi vedomostami by Vas moja otazka mohla k odpovedi doviest.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 18 jún 2010 :  19:01:16  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:

poriadne si po sebe najprv precitaj:

"...ak sa nedokaze nejaky organizmus rozmnozovat, ide o anomaliu
nie je to normalne...ak zena nemoze pocat, povazuje sa za choru..."

toto si napisala a neschopnost rozmnozit sa znamena sterilitu, cize pises o sterilite, cize si odporujes

kazdy musi tolerovat veci, ktore sa mu nepacia, pokial mu tieto veci nebrania v normalom fungovani a dokonca aj take, ktore mu v urcitej miere skodia ci prekazaju...ja tiez tolerujem vyzvananie zvonov na kostole a v blizkom klastore, aj ked mi idu kazde rano na nervy a nesnazim sa ich zakazat pripadne zabranit nasilim aby zvonili; osobne si myslim, ze objektivne homosexuali menej prekazaju ostatnym, ako tie zvony mne

Pôvodne zaslal guest635 - 18 jún 2010 :  09:14:23

prosim ta precitaj si vetu za tym...to uz o sterilite nie je, ale o homosexualite
mi chces nahovorit, ze mam tolerovat to, ze mi niekto pride do domu a vykradne ma?...no nepaci sa mi to, ale ten clovek nevie inak fungovat...no, to myslis vazne?
a co ma s tym spojene zvonenie?...su tie zvony tak silne, ze ti ich zvuk rozbija zakazdym okno, ale ty si taky tolerantny, ze s tym nic nerobis iba ticho trpis?...na toto mas pravo sa stazovat!
na tvojom mieste by som bola radsej, keby mi kazdu nedelu zvony rozbijali okna, ako keby som mala zazit co len jediny den v kozi homosexuala...nepohorsuj sa, vysvetlim: su to ludia, co velmi vnutorne trpia a nikdy v zivote nebudu skutocne stastni tak ako ja alebo ty...a ked toto viem, ma mi to byt lahostajne a mam hovorit, ze je normalne, ked clovek trpi?

janka

Odoslaný - 18 jún 2010 :  19:49:07  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:

myslis, ze vedci vyhodnocuju takyto jav u zvierat ako "v poriadku"?

uz vidim nejakeho hospodara, ktoremu sa zacne stado spravat homosexualne ked caka, ze sa bude rozrastat...urcite sa potesi alebo mu je to aspon jedno, vsak je to normalne...alebo zeby nie?

timylee

Odoslaný - 18 jún 2010 :  21:36:37  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

myslis, ze vedci vyhodnocuju takyto jav u zvierat ako "v poriadku"?

uz vidim nejakeho hospodara, ktoremu sa zacne stado spravat homosexualne ked caka, ze sa bude rozrastat...urcite sa potesi alebo mu je to aspon jedno, vsak je to normalne...alebo zeby nie?

Pôvodne zaslal janka - 18 jún 2010 :  19:49:07

guest uz by si mohol pochopit ze argumentovat zvieratami a porovnavat ich k ludom je nezmysel, myslenie zvierat je velmi primitivne, clovek ma myslenie na velmi vysokej urovni a to ho robi inym,

guest635

Odoslaný - 19 jún 2010 :  08:36:47  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

Zvieratá nie sú ľudia.

Pre lesby platí presne to isté. Bez darcu nie sú schopné rozmnožovania.

Pôvodne zaslal Azuritko - 18 jún 2010 :  09:44:33

hadam si nemyslis ze biologia cloveka je nieco extra special vo vesmire? od ostatnych zvierat sa lisime iba urovnou inteligencie a schopnostou pouzivania technologii, nicim inym sa nelisime

aj ty taras? to potom je kazda zena sterilna, pretoze bez darcu sa nedokaze rozmnozit ziadna zena bez ohladu ci je sama alebo je s inou zenou; cize reductio ad absurdum - kym zena neotehotnie tak je sterilna?

guest635

Odoslaný - 19 jún 2010 :  08:45:44  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

Preco v prirode pozorujeme rakovinu alebo ine smrtelne ochorenia a dany druh u ktoreho sa vyskytuju nema problemy s prezitim?
Pôvodne zaslal Mato - 18 jún 2010 : 10:03:05

pretoze ochorenie jednotlivca zvycajne nema vplyv na jeho potomstvo takym sposobom, aby sposobilo zanik druhu

u rakoviny a ineho "smrtelneho ochorenia" tu hned vymenujem negativne dopady na daneho jednotlivnca podla daneho typu rakoviny, vymenuj mi ty negativne dopady na homosexualneho jednotlivca, ktoreho jedinou "chorobou" je jeho sexualna orientacia

citácia:

Vzhladom na to, ze sa rad ohanate medicinskymi vedomostami by Vas moja otazka mohla k odpovedi doviest.

Pôvodne zaslal Mato - 18 jún 2010 :  10:03:05

ked nevies odpovedat alebo nechces, tak neodpovedaj ale odpusti si argumentum ad hominem; nebudem dalej reagovat na tvoje provokacie bez ohladu co napises totiz nie kazdy ma pochopenie pre tvoje nekonecne kvazianalogie a kvazipodobenstva, staci mi ze je nimi preplnena biblia, ja odpovedam alebo sa snazim odpovedat priamo, tak to iste pozadujem aj od spoludiskutujucich

guest635

Odoslaný - 19 jún 2010 :  09:01:02  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
citácia:

prosim ta precitaj si vetu za tym...to uz o sterilite nie je, ale o homosexualite
mi chces nahovorit, ze mam tolerovat to, ze mi niekto pride do domu a vykradne ma?...no nepaci sa mi to, ale ten clovek nevie inak fungovat...no, to myslis vazne?
a co ma s tym spojene zvonenie?...su tie zvony tak silne, ze ti ich zvuk rozbija zakazdym okno, ale ty si taky tolerantny, ze s tym nic nerobis iba ticho trpis?...na toto mas pravo sa stazovat!
na tvojom mieste by som bola radsej, keby mi kazdu nedelu zvony rozbijali okna, ako keby som mala zazit co len jediny den v kozi homosexuala...nepohorsuj sa, vysvetlim: su to ludia, co velmi vnutorne trpia a nikdy v zivote nebudu skutocne stastni tak ako ja alebo ty...a ked toto viem, ma mi to byt lahostajne a mam hovorit, ze je normalne, ked clovek trpi?

Pôvodne zaslal janka - 18 jún 2010 :  19:01:16

v tvojom prispevku v podstate nebola spomenuta homosexualita, iba o nechopnosti rozmnozovat sa si pisala, cize o sterilite a este si pisala o odpore k opacnemu pohlaviu, co nema nic polocne so sexualnou orientaciou

ak je dany clovek kleptoman, tak bude lieceny, ak nie bude eventualne obvineny, sudeny a potrestany

nie su take silne aby rozbijali skla, to by museli byt velmi silne, ale ja nemam rad zvuky ked spim pokial nie som na dane zvuky uz zvyknuty; tu ale ide o princip a ako pises, mam pravo sa stazovat, ale nemam potrebu to robit, pretoze moj pocit zadostucinenia by bol priliz vysoky voci tym ludom, ktori bud radi pocuvaju zvony alebo sa podla nich riadia; keby som ale kvoli tomu nemohol spavat tak si pis ze by som sa stazoval

ty si homosexual ze vies ako sa citia homosexuali? nestaraj sa ty do stastia inych ludi, ktori to od teba neziadaju pretoze to nie je tvoja vec a nijako ti to nemoze prekazat, staci ked ich nechas zit; alebo mas fixnu ideu vyliecit nestastnych ludi? tak ale to si si zlu skupinu vybrala, co keby si sla utesovat povedzme nestastnych ludi, ktori stratili byvanie kvoli povodniam? tam by sa tvoja "strarostlivost" vyuzila lepsie ako tam, kde ju nik nepotrebuje, tam kde staci iba kusok tolerancie a nestarania sa

Strana: z 6 Previous Topic: HIV-prezervatívy a vyjadrenie pápeža Benedikta XVI Téma Next Topic: Pozvánka do bratstva J.P.  II.  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana | Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06