|
Odoslaný - 11 jún 2010 : 14:42:51
|
citácia: citácia: lenze narozdiel od homosexuality rakovina ma zjavny dokazatelny a meratelny negativny efekt ma organizmus kazda choroba ma negativny efekt na organizme...ma negativny efekt aj homosexualita? Pôvodne zaslal guest635 - 10 jún 2010 : 10:40:44 Určite. A o pár rokov zistíme, aké nedozierne zlé dôsledky bude mať výchova detí v homosexuálnych partnerstvách. Ale to už bude neskoro. Pôvodne zaslal slovenka - 10 jún 2010 : 10:50:42
No zatial vraj vyskumy dokazuju opak, z dnesnych zaujmavosti v SRO 1 bolo povedane, ze podla vyskumov deti vychovavane v takomto vztahu su pokojnejsie, menej agresivne od hetero a lepsie sa ucia v skole
Americke studie niekedy dosli k prekvapivym zaverom. Vyskum vedcov z Kalifornskej univerzity napriklad zistil, ze si gayovia a lesbicky velmi casto adoptuju znevyhodnene deti - teda starsie, postihnute alebo HIV pozitivne, ktore si heterosexualne pary osvojuju len zriedka. Keby USA tieto adopcie zakazali, podla odhadu by stat na tom rocne stratil 87 az 130 milionov dolarov.
http://www.izurnal.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=2169&Itemid=89
tiez si neviem akosi predstavit vyvoj dietata v takejto rodine, ale nebranim sa zmenit nazor na to, ktovie
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 jún 2010 : 18:22:57
|
no zaujimavy clanok, az na to, ze vyzera dost ucelovy...ta pani psychologicka hovori, ze:,,Ak je, napríklad, v poradovníku osamelá žena, môže sa stať, že ju obídu a dieťa ponúknu manželom s odôvodnením, že potrebuje kompletnú rodinu," vysvetlila Bohovicová. ak si teda predstavim, ze dve osoby rovnakeho pohlavia maju medzi sebou harmonicky vztah, su si verne, stale su to bud dve "mamy" alebo dvaja "otcovia", co je zas neuplna rodina, cize nie su rovnocenny klasickej rodine a zas by mal platit spomenuty model, ze budu znevyhodnovany pri adopciach...a ak nie, potom by aj osamely ludia maly mat rovnake prava pri adopciach...
nasla som na nete: Pestúnom môže byť fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej republiky, ktorá má spôsobilosť na právne úkony, je bezúhonná, s osobnými predpokladmi, najmä zdravotnými, osobnostnými a morálnymi a spôsobom svojho života a života osôb, ktoré s ňou žijú v domácnosti zaručuje, že bude pestúnsku starostlivosť vykonávať v záujme dieťaťa. a pytam sa, kolko homosexualnych parov dokaze naozaj splnit tieto podmienky??? |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 jún 2010 : 05:58:07
|
pre mna bola zaujmavejsia ta sprava z rozhlasu, az som si vyziadal tu nahravku priamo od nich, ci som tomu dobre rozumel , mozem poskytnut
ide tam asi o to: od r 1986 sa robil vyskum pri 78 paroch lesbiciek, kde doslo k umelemu oplodneniu a tieto pary vychovavali deti, ich vyvoj bol porovnavany s parmi a detmi hetero, vyslo z toho, ze deti z lesbickeho paru v porovnani s detmi od hetero sa spravaju menej agresivne, su pokojnejsie, v skole sa lepsie ucia ...
|
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 12 jún 2010 : 09:52:21
|
no len vies, nie je problem urobit vyskum ucelovo...ked si to tak vezmes,ked si chces presadit svoje zaujmy uz sa to nerobi v dnesnej dobe nasilim, ale pekne oklukou, az to vyzera tak, ze si to praju ludia a nie len urcita zaujmova skupina... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 11:14:37
|
citácia: Určite. A o pár rokov zistíme, aké nedozierne zlé dôsledky bude mať výchova detí v homosexuálnych partnerstvách. Ale to už bude neskoro. Pôvodne zaslal slovenka - 10 jún 2010 : 10:50:42
poprosil by som o zoznam negativnych efektov homosexuality |
V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou! |
Počet príspevkov: 451 ~
Člen od: 16 december 2009 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 11:28:11
|
citácia: no len vies, nie je problem urobit vyskum ucelovo...ked si to tak vezmes,ked si chces presadit svoje zaujmy uz sa to nerobi v dnesnej dobe nasilim, ale pekne oklukou, az to vyzera tak, ze si to praju ludia a nie len urcita zaujmova skupina... Pôvodne zaslal janka - 12 jún 2010 : 09:52:21
janka, ale zas nemozeme na vsetko co sa nam nehodi do kramu takto pozerat, preco hned ucelovo, ako to vieme ?
co predpokladat, ze ide o serozny vyskum, pretoze tam su tiez ludia, ktori sa touto otazkou zaoberaju a velmi, pretoze prave tam je riesenie tejto otazky tiez dost citlive a verim, ze ak by to tak bolo, tato ucelovost by bola napadnuta (skusim nieco pohladat o tom na nete po angl. pisanych strankach)
doplnujem info o clanok o podobnom euroskom vyskume, ktory v zavere potvrdzuje plne zamorske vyskumy, z clanku sa da odrazit a cez google si toho najst ovela viac, teda kto vie po anglicky
europsky vyskum
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 13:24:54
|
citácia: co predpokladat, ze ide o serozny vyskum, pretoze tam su tiez ludia, ktori sa touto otazkou zaoberaju a velmi, pretoze prave tam je riesenie tejto otazky tiez dost citlive a verim, ze ak by to tak bolo, tato ucelovost by bola napadnuta (skusim nieco pohladat o tom na nete po angl. pisanych strankach) Pôvodne zaslal saxsax - 13 jún 2010 : 11:28:11 no treba byt obozretny:)...staci si spomenut na prasaciu chripku, ockovanie odporucala aj Svetova zdravotnicka organizacia...ani som nedufala, ze sa podvod prevali, skoda, ze az potom, ked sa nakupili vakciny za miliony, ci miliardy...uz neviem...takze radsej som podozrievava, ked mi sedliacky rozum hovori, ze na tych vyskumoch nieco smrdi:) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 14:22:44
|
citácia: citácia: Určite. A o pár rokov zistíme, aké nedozierne zlé dôsledky bude mať výchova detí v homosexuálnych partnerstvách. Ale to už bude neskoro. Pôvodne zaslal slovenka - 10 jún 2010 : 10:50:42 poprosil by som o zoznam negativnych efektov homosexuality Pôvodne zaslal guest635 - 13 jún 2010 : 11:14:37
obavam sa ze to co chces nedostanes kym nebude neskoro, tie dosledky budu zjavne az ked dovolime aby mohli byt, teraz zjavne niesu lebo vacsina sveta to nepripusta, no ludia sa radsej budu ucit na vlastnych chybach nez aby sa im vyhli |
Počet príspevkov: 656 ~
Člen od: 21 január 2010 ~
Posledná návšteva: 09 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 16:03:27
|
citácia: citácia: co predpokladat, ze ide o serozny vyskum, pretoze tam su tiez ludia, ktori sa touto otazkou zaoberaju a velmi, pretoze prave tam je riesenie tejto otazky tiez dost citlive a verim, ze ak by to tak bolo, tato ucelovost by bola napadnuta (skusim nieco pohladat o tom na nete po angl. pisanych strankach) Pôvodne zaslal saxsax - 13 jún 2010 : 11:28:11 no treba byt obozretny:)...staci si spomenut na prasaciu chripku, ockovanie odporucala aj Svetova zdravotnicka organizacia...ani som nedufala, ze sa podvod prevali, skoda, ze az potom, ked sa nakupili vakciny za miliony, ci miliardy...uz neviem...takze radsej som podozrievava, ked mi sedliacky rozum hovori, ze na tych vyskumoch nieco smrdi:) Pôvodne zaslal janka - 13 jún 2010 : 13:24:54
ved ja netvrdim, ze to vyslovene vsetko pravda musi byt, ale ze sa tym zaoberaju myslim ozaj odbornici a ide o otazku, ktora urcite mnohym ludom nie je lahostajna a z toho to cele vypliva, s tymi ockovaniami, dobry priklad, pridajme este vtaciu, je to fakt nechutne
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 18:18:21
|
saxsax, mne už je lahostajne že tema o homosexualite je tu po 301 raz. proste mi to pripada ako "1000 raz povedana lož sa stava pravdou" a je to len mrmlanie si dookola a presvedčovanie sameho seba že homosexualita je ok, aj keď ok nie je.
a ako mato v inej teme pisal, kedysi som videl zmysel aj v tom, že reagovať.
janka, maš moju podporu. tiež som si kedysi naivne myslel že postarať o dieťa je vec nie veľmi náročná. že stačí ked domov prinesiem vyplatu, prispejem na domacnosť a to je vsio. a dieťa naozaj vyžaduje oboch. matky su väčšinou moc bojazlive(starostlive, tatovia viac taký zase moc "neopatrní" a proste sú aj iné úlohy v rodine - nechcem rozdelovať ženské a mužské robotz, ale sú veci kde je viac muž doma, a sú veci kde viac žena, a aj ked muž sa naučí robiť tie ženske, nikdy to nie je tak ako keď to urobí matka(snad okrem varenia, kde aj muži dokážu byť lepší ako ich manželky). Dieťa potrebuje matku tak ako potrebuje otca, nech si hovorí kto chce, čo chce. a dieťa sa učí od oboch a získava si vzťah k roznym veciam, ľudom práve skrz rodičov - a potrebuje vidieť tak otca v akcii ako aj matku. úloha matky ako aj úloha otca je nenahraditeľná a je svojim spôsobom jedinečná. Matka je žena a tato je chlap. A vôbec to nie je o tom, či niekoho nazvem mamou, a druheho tatom. mamam je mama a tato je tato. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 13 jún 2010 : 20:11:30
|
citácia: saxsax, mne už je lahostajne že tema o homosexualite je tu po 301 raz. proste mi to pripada ako "1000 raz povedana lož sa stava pravdou" a je to len mrmlanie si dookola a presvedčovanie sameho seba že homosexualita je ok, aj keď ok nie je. a ako mato v inej teme pisal, kedysi som videl zmysel aj v tom, že reagovať. janka, maš moju podporu. tiež som si kedysi naivne myslel že postarať o dieťa je vec nie veľmi náročná. že stačí ked domov prinesiem vyplatu, prispejem na domacnosť a to je vsio. a dieťa naozaj vyžaduje oboch. matky su väčšinou moc bojazlive(starostlive, tatovia viac taký zase moc "neopatrní" a proste sú aj iné úlohy v rodine - nechcem rozdelovať ženské a mužské robotz, ale sú veci kde je viac muž doma, a sú veci kde viac žena, a aj ked muž sa naučí robiť tie ženske, nikdy to nie je tak ako keď to urobí matka(snad okrem varenia, kde aj muži dokážu byť lepší ako ich manželky). Dieťa potrebuje matku tak ako potrebuje otca, nech si hovorí kto chce, čo chce. a dieťa sa učí od oboch a získava si vzťah k roznym veciam, ľudom práve skrz rodičov - a potrebuje vidieť tak otca v akcii ako aj matku. úloha matky ako aj úloha otca je nenahraditeľná a je svojim spôsobom jedinečná. Matka je žena a tato je chlap. A vôbec to nie je o tom, či niekoho nazvem mamou, a druheho tatom. mamam je mama a tato je tato. Pôvodne zaslal Ales - 13 jún 2010 : 18:18:21
ved i ja som napial, ze na moj vkus je tohto tu uz privela, no ked niekto ma potrebu tuto temu stale otvarat, chce asi o nej diskutovat, alebo vyvolavat vasne ? , tak nemoze zas niekto cakat, ze si tu predlozi svoj jednostranny nazor a tym to hasne, osobne ti davam za pravdu, tiez som nejake deti vychoval , som uz aj dedkom , napisal som, ze tiez mi velmi nejde po chuti to homosex rodicovstvo, ale nezatvarajme si rovnako oci pred realitou, ze i tak še da, i ked nie je to prave orechove, urcite
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2010 : 00:48:35
|
Žiadne vášne. Práveže si nezatváram oči pred realitou, že homosexualita je už úplne nekontrolovaná... A veru tak še dá, no dá sa aj kameň rozbiť päsťou, ale tie dôsledky... A každopádne saxsax, buď s rodičovstvom homosexuálov súhlasíš alebo nesúhlasíš. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2010 : 04:40:41
|
citácia: Žiadne vášne. Práveže si nezatváram oči pred realitou, že homosexualita je už úplne nekontrolovaná... A veru tak še dá, no dá sa aj kameň rozbiť päsťou, ale tie dôsledky... A každopádne saxsax, buď s rodičovstvom homosexuálov súhlasíš alebo nesúhlasíš. Pôvodne zaslal Azuritko - 14 jún 2010 : 00:48:35
to uz nie je len tak jednoduche, , hotovo a basta!, co, kto nie je s nami je proti nam, ci ako?
pokial sa tu nediskutovalo a stale neomielalo o pomaly katastrofickych scenaroch vplyvu takejto rodiny na dieta, sam som si to poviem pravdu prilis nevsimal a viac menej zastaval nazor, ze inak sa asi ozaj neda
potom som zacal hladat, porovnavat, preco by prave to co sa tu prezentuje mala byt jednoznacna pravda ?
a zrazu zistujem, ze je kopec vedeckych institucii, ktore sa tym zaoberaju a maju aj realne vysledky tak sa zda, nakoniec, neporovnavaju sa tam adoptovane deti, ale vlastne ! Navyse este sa dava svetu najavo, ze tieto pary si dokazu adoptovat ohrozene deti, ktore by si hetero asi v takej miere neadoptovali
tym padom sa pre mna stastie a pokoj takehoto dietata stava prvoradym a nie kopu reci co a ako,
preco by som teda nad tym nemohol porozmyslat ?
zatial hladam protipol tych studii, vyskumov v takychto rodinach, ale zatial som nic nenasiel, vsetko iba uvahy, prazdne reci
Nezabudnime, ze iba hlupak nemeni svoj nazor vravi sa, tym tu nechcem nikoho urazit, a ani v tomto pripade sa na vas toto nemoze vztahovat, pretoze vy pochopitelne obhajujete katolicky postoj vyplyvajuci z biblie, preto chcem len vysvetlit svoj postoj, preco sa nad tym uz o nieco viac zamyslam
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2010 : 08:38:02
|
citácia: obavam sa ze to co chces nedostanes kym nebude neskoro, tie dosledky budu zjavne az ked dovolime aby mohli byt, teraz zjavne niesu lebo vacsina sveta to nepripusta, no ludia sa radsej budu ucit na vlastnych chybach nez aby sa im vyhli Pôvodne zaslal timylee - 13 jún 2010 : 14:22:44
ako vies ze budu zjavne? robil si nejaky prieskum? alebo si nejaky prorok?
na svete existuju ovela zriedkavejsie "choroby" a ich negativne dosledky su viac nez zjavne; teda znovu sa pytam, ake negativne dosledky ma homosexualita ako choroba? |
V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou! |
Počet príspevkov: 451 ~
Člen od: 16 december 2009 ~
Posledná návšteva: 29 júl 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2010 : 19:34:49
|
citácia: to uz nie je len tak jednoduche, , hotovo a basta!, co, kto nie je s nami je proti nam, ci ako? pokial sa tu nediskutovalo a stale neomielalo o pomaly katastrofickych scenaroch vplyvu takejto rodiny na dieta, sam som si to poviem pravdu prilis nevsimal a viac menej zastaval nazor, ze inak sa asi ozaj neda potom som zacal hladat, porovnavat, preco by prave to co sa tu prezentuje mala byt jednoznacna pravda ? a zrazu zistujem, ze je kopec vedeckych institucii, ktore sa tym zaoberaju a maju aj realne vysledky tak sa zda, nakoniec, neporovnavaju sa tam adoptovane deti, ale vlastne ! Navyse este sa dava svetu najavo, ze tieto pary si dokazu adoptovat ohrozene deti, ktore by si hetero asi v takej miere neadoptovali tym padom sa pre mna stastie a pokoj takehoto dietata stava prvoradym a nie kopu reci co a ako, preco by som teda nad tym nemohol porozmyslat ? zatial hladam protipol tych studii, vyskumov v takychto rodinach, ale zatial som nic nenasiel, vsetko iba uvahy, prazdne reci Nezabudnime, ze iba hlupak nemeni svoj nazor vravi sa, tym tu nechcem nikoho urazit, a ani v tomto pripade sa na vas toto nemoze vztahovat, pretoze vy pochopitelne obhajujete katolicky postoj vyplyvajuci z biblie, preto chcem len vysvetlit svoj postoj, preco sa nad tym uz o nieco viac zamyslam Pôvodne zaslal saxsax - 14 jún 2010 : 04:40:41
Nevedel som, že hľadáš správny názor v tejto veci... Takže je pravda, že názor vo vývine nemusí byť jednoznačný... Ale hovorím to preto, lebo v tejto otázke musí byť jednoznačná odpoveď buď rodičovstvo áno alebo nie. Lebo akékoľvek výnimky vynárajú otázky prečo jeden áno druhý nie. Ono nieje vylúčené, že vychovajú zdravého človeka, ktorý má zdravý rozum. Ale to je to isté ako aj s chybami jednotlivcov v Cirkvi. Nikto nezaručí, že to je vždy škodlivé. Ale keď to beriem z hľadiska histórie a súčasnosti, som presvedčený o tom, že o pá rokov tu možno niekto bude hovoriť, že šak pedofili či iný úchyli by mohli vychovávať deti v poriadku a bude štúdia, kde bude dokázané, že na nejakej skúmanej vzorke to skutočne tak bolo. V tomto je aj značný rozdiel viery katolíckej a všeobecného svetonázoru. Svetonázor sa degeneruje rok za rokom. Ale viera je nemenná a čo platilo vtedy, platí aj teraz. Pre obyčajného človeka to môže vyzerať tak, že sa iba modernizuje názor, že ľudia si na niektoré veci musia iba zvyknúť a že ich odmietanie sú len predsudky z minulosti. No kresťan vie, že to nieje len tak. Skús teda saxsax zvažovať aj takto, že vždy to bolo tabu. A je dôvod, aby zrazu nebolo? Je to pokrok? Alebo skôr naopak? |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 jún 2010 : 20:13:20
|
saxsax, odporucam ti pri tvojom hladani pravdy pozriet si jedno svedectvo... www.modlitba.sk , tam chod do casti svedectva- videosvedectva a tam je svedectvo lesbicky |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 10:52:56
|
citácia: saxsax, odporucam ti pri tvojom hladani pravdy pozriet si jedno svedectvo... www.modlitba.sk , tam chod do casti svedectva- videosvedectva a tam je svedectvo lesbicky Pôvodne zaslal janka - 14 jún 2010 : 20:13:20
pozrel som si janka, ucelove ako hrom, tak by som to nazval, navyse ta zana nebola "cista" lesbicka, sama predsa uviedla, ze ked sa sklamala v muzoch zacala hladat pochopenie u zien, a ze sa vratila naspät do cirkvi?, urobila dobre, pretoze ma problem sama zo sebou, kym ona si svoju cestu nevie najst, ostatni ano
janka, este stale predsa plati z Katechizmu
2358 Nemalý počet mužov a žien má hlboko zakorenené homosexuálne sklony. Táto objektívne nezriadená náklonnosť je pre väčšinu z nich skúškou. Treba ich prijímať s úctou, súcitom a jemnocitom a vyhýbať sa akémukoľvek náznaku nespravodlivej diskriminácie voči nim. Aj tieto osoby sú povolané plniť vo svojom živote Božiu vôľu a, ak sú kresťanmi, spájať s Pánovou obetou na kríži ťažkosti, s ktorými sa môžu stretnúť v dôsledku svojho stavu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 11:04:08
|
citácia: Nevedel som, že hľadáš správny názor v tejto veci... Takže je pravda, že názor vo vývine nemusí byť jednoznačný... Ale hovorím to preto, lebo v tejto otázke musí byť jednoznačná odpoveď buď rodičovstvo áno alebo nie. Lebo akékoľvek výnimky vynárajú otázky prečo jeden áno druhý nie. Ono nieje vylúčené, že vychovajú zdravého človeka, ktorý má zdravý rozum. Ale to je to isté ako aj s chybami jednotlivcov v Cirkvi. Nikto nezaručí, že to je vždy škodlivé. Ale keď to beriem z hľadiska histórie a súčasnosti, som presvedčený o tom, že o pá rokov tu možno niekto bude hovoriť, že šak pedofili či iný úchyli by mohli vychovávať deti v poriadku a bude štúdia, kde bude dokázané, že na nejakej skúmanej vzorke to skutočne tak bolo. V tomto je aj značný rozdiel viery katolíckej a všeobecného svetonázoru. Svetonázor sa degeneruje rok za rokom. Ale viera je nemenná a čo platilo vtedy, platí aj teraz. Pre obyčajného človeka to môže vyzerať tak, že sa iba modernizuje názor, že ľudia si na niektoré veci musia iba zvyknúť a že ich odmietanie sú len predsudky z minulosti. No kresťan vie, že to nieje len tak. Skús teda saxsax zvažovať aj takto, že vždy to bolo tabu. A je dôvod, aby zrazu nebolo? Je to pokrok? Alebo skôr naopak? Pôvodne zaslal Azuritko - 14 jún 2010 : 19:34:49
nuz spravny, spravny, mozno vobec nebude spravny, ako som uviedol, chapem vase stanovisko k tejto veci a urcite vas za to neodsudzujem, ale kedze sa tu o tom diskutuje a je tu moznost vyslovit sa i ostatnym, vyuzivam to
vyuzivam vase stanoviska a porovnavam ich a konfrontujem, to je cele, vznika tak dalsi priestor pre moznu diskusiu a dalsi priestor pre mozne objasnenie nazorov
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 15:32:25
|
citácia: pozrel som si janka, ucelove ako hrom, tak by som to nazval, navyse ta zana nebola "cista" lesbicka, sama predsa uviedla, ze ked sa sklamala v muzoch zacala hladat pochopenie u zien, a ze sa vratila naspät do cirkvi?, urobila dobre, pretoze ma problem sama zo sebou, kym ona si svoju cestu nevie najst, ostatni ano janka, este stale predsa plati z Katechizmu 2358 Nemalý počet mužov a žien má hlboko zakorenené homosexuálne sklony. Táto objektívne nezriadená náklonnosť je pre väčšinu z nich skúškou. Treba ich prijímať s úctou, súcitom a jemnocitom a vyhýbať sa akémukoľvek náznaku nespravodlivej diskriminácie voči nim. Aj tieto osoby sú povolané plniť vo svojom živote Božiu vôľu a, ak sú kresťanmi, spájať s Pánovou obetou na kríži ťažkosti, s ktorými sa môžu stretnúť v dôsledku svojho stavu.Pôvodne zaslal saxsax - 15 jún 2010 : 10:52:56
Šak už bola zasnúbená, takže aké sklamanie? Proste neudržala sa a začala si so ženou.
A čo by podľa teba mal ten citát z katechizmu hovoriť? Že máme tolerovať, aby mohli vychovávať deti? To nieje nespravodlivá diskriminácia, to je uchovanie Božej vôle, ku ktorej sú aj oni povolaní. |
Rímskokatolík |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 15:34:17
|
citácia: citácia: obavam sa ze to co chces nedostanes kym nebude neskoro, tie dosledky budu zjavne az ked dovolime aby mohli byt, teraz zjavne niesu lebo vacsina sveta to nepripusta, no ludia sa radsej budu ucit na vlastnych chybach nez aby sa im vyhli Pôvodne zaslal timylee - 13 jún 2010 : 14:22:44 ako vies ze budu zjavne? robil si nejaky prieskum? alebo si nejaky prorok? na svete existuju ovela zriedkavejsie "choroby" a ich negativne dosledky su viac nez zjavne; teda znovu sa pytam, ake negativne dosledky ma homosexualita ako choroba? Pôvodne zaslal guest635 - 14 jún 2010 : 08:38:02
nediskutujeme o dosledkoch homosexuality na daneho cloveka ale na vychovu dietata homosexualmi, takze ide o nepriame nasledky na dane deti a o tom hlavne hovorila janka pokial sa nemylim, takze tvoj prispevok nema vzhladom na diskusiu vyznam |
Počet príspevkov: 656 ~
Člen od: 21 január 2010 ~
Posledná návšteva: 09 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 15:51:12
|
citácia: citácia: pozrel som si janka, ucelove ako hrom, tak by som to nazval, navyse ta zana nebola "cista" lesbicka, sama predsa uviedla, ze ked sa sklamala v muzoch zacala hladat pochopenie u zien, a ze sa vratila naspät do cirkvi?, urobila dobre, pretoze ma problem sama zo sebou, kym ona si svoju cestu nevie najst, ostatni ano janka, este stale predsa plati z Katechizmu 2358 Nemalý počet mužov a žien má hlboko zakorenené homosexuálne sklony. Táto objektívne nezriadená náklonnosť je pre väčšinu z nich skúškou. Treba ich prijímať s úctou, súcitom a jemnocitom a vyhýbať sa akémukoľvek náznaku nespravodlivej diskriminácie voči nim. Aj tieto osoby sú povolané plniť vo svojom živote Božiu vôľu a, ak sú kresťanmi, spájať s Pánovou obetou na kríži ťažkosti, s ktorými sa môžu stretnúť v dôsledku svojho stavu.Pôvodne zaslal saxsax - 15 jún 2010 : 10:52:56 Šak už bola zasnúbená, takže aké sklamanie? Proste neudržala sa a začala si so ženou. A čo by podľa teba mal ten citát z katechizmu hovoriť? Že máme tolerovať, aby mohli vychovávať deti? To nieje nespravodlivá diskriminácia, to je uchovanie Božej vôle, ku ktorej sú aj oni povolaní. Pôvodne zaslal Azuritko - 15 jún 2010 : 15:32:25
tak si to pusti este raz, davas odkaz a nevies o com je, o tom, ze ju zranilo kopu muzov (sklamalo ?) a s toho dovodu sa zacala obzerat po zenach bolo este predtym ako sa zasnubila
a kde spominam citat v suvislosti z vychovou deti ? bolo to v suvislosti s tym ucelovym "naucnym" videom
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 18:32:51
|
ty tvrdis, ze video je ucelove, ja zas, ze tie vyskumy su ucelove:) co som citala, tak homosexuali boli v detstve bud zneuzivany alebo nejakym sposobom v rodine trpeli...to plati aj u tejto zeny ona cestu nakoniec nasla, lebo sa vyliecila z homosexuality, ktora vznikla na zaklade zraneni z detstva katechizmus hovori aj to(tusim), ze ludia s homosexualnymi sklonmi su povolani zit v cistote a tento boj maju obetovat |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 18:53:55
|
citácia: ty tvrdis, ze video je ucelove, ja zas, ze tie vyskumy su ucelove:) co som citala, tak homosexuali boli v detstve bud zneuzivany alebo nejakym sposobom v rodine trpeli...to plati aj u tejto zeny ona cestu nakoniec nasla, lebo sa vyliecila z homosexuality, ktora vznikla na zaklade zraneni z detstva katechizmus hovori aj to(tusim), ze ludia s homosexualnymi sklonmi su povolani zit v cistote a tento boj maju obetovat Pôvodne zaslal janka - 15 jún 2010 : 18:32:51
vidis, zhodneme sa, to ucelove bolo schvalne, ono je jednoduche hned nieco, opakujem sa, co sa nam nehodi oznacit ako nieco ucelove (aj tak si ale v tomto pripade myslim, ze je)
prajem podobnym osudom aby sa im to podarilo, toto vychovne video nemusi nic znamenat, pripustme ze hej, ona sa nemusela vyliecit z nicoho, pretoze vobec pravou lesbickou ani nebola, len sa hladala v zivote, ak by bola naozajstnym homosexualom, tak by sa z toho urcite takto nedostala ucelovo nahrate, ze sa to da
neverim, to je o inom
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 18:59:53
|
|
|
Odoslaný - 15 jún 2010 : 19:20:18
|
hmmm,
inak janka, co si myslis osobne o Apostolskej cirkvi ?
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|