|
Odoslaný - 05 október 2012 : 09:27:19
|
citácia: citácia: Drahy rmvn, Vase myslienkove experimenty su sice podnetne, ale opat velmi naivne. Teplota ludskeho tela je 37 stupnov. Ked sa podla vas pri pohlavnom styku zohrieva trenim prezervativ o 20 stupnov, musel by mat vyslednu teplotu 57. Musim to napisat trosku polopate, skuste sa dotknut penisom niecoho s teplotou 60 stupnov a povedzte mi, ako ste to vnimali a potom mozeme pokracovat v myslienkovom experimente. Naopak pocas operacie sa pouzivaju aj tzv. horuce rusky, kedy chirurg vklada do rany rusku zohriatu aj na viac ako 70 stupnov a tym vyvolava koagulaciu krvi a zastavuje krvacanie. Vtedy su jeho rukavice skutocne zohriate a k ziadnym strasnym ochoreniam nedochadza. Posudzovat skodlivost niecoho tym, ako to smrdi, ked to hori, tak to uz je naozaj vrchol naivity. Skusili ste niekedy ovonat obycajny penicilin? A to nehovorim, ako by to smrdelo, keby ste ho zapalili. A co take olomoucke syrceky? Tie by museli byt smrtelne nebezpecne... Pôvodne zaslal Mato - 17 apríl 2010 : 15:45:12 Aspon v tejto diskusii mi pripadate, ze reagujete racionalne. k tej antikoncepcii- ked pouziva horm.antikonc na liecbu - tiez to predsa zanechava negativne ucinky na organizmus, pretoze su to umele hormony a na tie prsnik reaguje inak ako na prirodzene. preco gynekologovia radsej neodporucaju liecbu fytoestrogénmi, pritomnymi v rastlinách? ja viem preco, len sa tak filozoficky pýtam :) ... Pôvodne zaslal Mimimi - 04 október 2012 : 21:34:44
lebo z toho nemajú peniažky?? ja antikoncepciu neberiem ale nemôžem sa naozaj vyjadriť či je škodlivá alebo nie.. neberiem ju zo všeobecnej nechuti brať akékoľvek lieky, hormóny alebo pre mňa za mňa vitamíny v škatuľke.. ty si medička, ako to vidíš ty? predpokladám že ste sa o tom čo-to dozvedeli na škole |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 448 ~
Člen od: 09 jún 2012 ~
Posledná návšteva: 08 október 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 október 2012 : 14:17:22
|
|
|
Odoslaný - 05 október 2012 : 17:01:06
|
citácia: citácia: citácia: Drahy rmvn, Vase myslienkove experimenty su sice podnetne, ale opat velmi naivne. Teplota ludskeho tela je 37 stupnov. Ked sa podla vas pri pohlavnom styku zohrieva trenim prezervativ o 20 stupnov, musel by mat vyslednu teplotu 57. Musim to napisat trosku polopate, skuste sa dotknut penisom niecoho s teplotou 60 stupnov a povedzte mi, ako ste to vnimali a potom mozeme pokracovat v myslienkovom experimente. Naopak pocas operacie sa pouzivaju aj tzv. horuce rusky, kedy chirurg vklada do rany rusku zohriatu aj na viac ako 70 stupnov a tym vyvolava koagulaciu krvi a zastavuje krvacanie. Vtedy su jeho rukavice skutocne zohriate a k ziadnym strasnym ochoreniam nedochadza. Posudzovat skodlivost niecoho tym, ako to smrdi, ked to hori, tak to uz je naozaj vrchol naivity. Skusili ste niekedy ovonat obycajny penicilin? A to nehovorim, ako by to smrdelo, keby ste ho zapalili. A co take olomoucke syrceky? Tie by museli byt smrtelne nebezpecne... Pôvodne zaslal Mato - 17 apríl 2010 : 15:45:12 Aspon v tejto diskusii mi pripadate, ze reagujete racionalne. k tej antikoncepcii- ked pouziva horm.antikonc na liecbu - tiez to predsa zanechava negativne ucinky na organizmus, pretoze su to umele hormony a na tie prsnik reaguje inak ako na prirodzene. preco gynekologovia radsej neodporucaju liecbu fytoestrogénmi, pritomnymi v rastlinách? ja viem preco, len sa tak filozoficky pýtam :) ... Pôvodne zaslal Mimimi - 04 október 2012 : 21:34:44 lebo z toho nemajú peniažky?? ja antikoncepciu neberiem ale nemôžem sa naozaj vyjadriť či je škodlivá alebo nie.. neberiem ju zo všeobecnej nechuti brať akékoľvek lieky, hormóny alebo pre mňa za mňa vitamíny v škatuľke.. ty si medička, ako to vidíš ty? predpokladám že ste sa o tom čo-to dozvedeli na škole Pôvodne zaslal dostojevskij - 05 október 2012 : 09:27:19
?? nechápem - ako ste prisli k tomu ze som medicka? |
Thats me ... |
Počet príspevkov: 63 ~
Člen od: 26 júl 2012 ~
Posledná návšteva: 12 február 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 október 2012 : 20:30:38
|
citácia: citácia: citácia: citácia: Drahy rmvn, Vase myslienkove experimenty su sice podnetne, ale opat velmi naivne. Teplota ludskeho tela je 37 stupnov. Ked sa podla vas pri pohlavnom styku zohrieva trenim prezervativ o 20 stupnov, musel by mat vyslednu teplotu 57. Musim to napisat trosku polopate, skuste sa dotknut penisom niecoho s teplotou 60 stupnov a povedzte mi, ako ste to vnimali a potom mozeme pokracovat v myslienkovom experimente. Naopak pocas operacie sa pouzivaju aj tzv. horuce rusky, kedy chirurg vklada do rany rusku zohriatu aj na viac ako 70 stupnov a tym vyvolava koagulaciu krvi a zastavuje krvacanie. Vtedy su jeho rukavice skutocne zohriate a k ziadnym strasnym ochoreniam nedochadza. Posudzovat skodlivost niecoho tym, ako to smrdi, ked to hori, tak to uz je naozaj vrchol naivity. Skusili ste niekedy ovonat obycajny penicilin? A to nehovorim, ako by to smrdelo, keby ste ho zapalili. A co take olomoucke syrceky? Tie by museli byt smrtelne nebezpecne... Pôvodne zaslal Mato - 17 apríl 2010 : 15:45:12 Aspon v tejto diskusii mi pripadate, ze reagujete racionalne. k tej antikoncepcii- ked pouziva horm.antikonc na liecbu - tiez to predsa zanechava negativne ucinky na organizmus, pretoze su to umele hormony a na tie prsnik reaguje inak ako na prirodzene. preco gynekologovia radsej neodporucaju liecbu fytoestrogénmi, pritomnymi v rastlinách? ja viem preco, len sa tak filozoficky pýtam :) ... Pôvodne zaslal Mimimi - 04 október 2012 : 21:34:44 lebo z toho nemajú peniažky?? ja antikoncepciu neberiem ale nemôžem sa naozaj vyjadriť či je škodlivá alebo nie.. neberiem ju zo všeobecnej nechuti brať akékoľvek lieky, hormóny alebo pre mňa za mňa vitamíny v škatuľke.. ty si medička, ako to vidíš ty? predpokladám že ste sa o tom čo-to dozvedeli na škole Pôvodne zaslal dostojevskij - 05 október 2012 : 09:27:19 ?? nechápem - ako ste prisli k tomu ze som medicka? Pôvodne zaslal Mimimi - 05 október 2012 : 17:01:06
pardon, pomýlila som si vás s mon, má rovnaký obrázok profilový :) |
Počet príspevkov: 448 ~
Člen od: 09 jún 2012 ~
Posledná návšteva: 08 október 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 05 október 2012 : 21:56:50