Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Ako hlasovat
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Vyluceny humanista Téma Next Topic: Prihlásená, aj keď odhlásená?  

Mato

Stav: offline

Odoslaný - 04 február 2010 :  15:12:20  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
nemozem hlasovat, pozrel som si najskor vysledky a uz ma to nechce pustit, ze hlasovat mozem iba raz a ani som nehlasoval, i tak se da

Pôvodne zaslal saxsax - 04 február 2010 :  11:02:32

Tak to funguje. Hlasovat sa moze iba pred zobrazenim vysledkov. Po zobrazeni uz hlasovanie nie je mozne.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora 

janka

Odoslaný - 04 február 2010 :  18:41:37  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
saxsax skus sa prihlasit cez iny prehliadac, mozno ti pojde zahlasovat

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 04 február 2010 :  18:57:25  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal janka - 04 február 2010 :  18:41:37

, dakujem za radu, mna to napadlo tiez, ale nie je to zas az take podstatne, ci ano?

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 04 február 2010 :  18:59:40  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Stačí vymazať históriu prehliadača a ide to hlasovať odznovu.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 február 2010 :  22:39:24  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal Dušan - 04 február 2010 :  18:59:40

Ste si isty? Forum by malo sledovat kto konkretne hlasoval, bez ohladu na prehliadac ci historiu. Neviem vsak, ci umoznuje hlasovat aj anonymnym navstevnikom, alias neregisrovanym hostom. U tych by teoreticky vymazanie cookies mohlo umoznit opakovane hlasovanie.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 05 február 2010 :  12:02:31  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal janka - 04 február 2010 :  18:41:37

, dakujem za radu, mna to napadlo tiez, ale nie je to zas az take podstatne, ci ano?

Pôvodne zaslal saxsax - 04 február 2010 :  18:57:25

no mne sa ta anketa zda byt velmi zaujimava a tvoj hlas by prispel k vysledkom co najviac sa priblizujucim k pravde...ak by si ale zahlasoval pravdivo

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 05 február 2010 :  18:20:41  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Ste si isty? Forum by malo sledovat kto konkretne hlasoval, bez ohladu na prehliadac ci historiu. Neviem vsak, ci umoznuje hlasovat aj anonymnym navstevnikom, alias neregisrovanym hostom. U tych by teoreticky vymazanie cookies mohlo umoznit opakovane hlasovanie.

Pôvodne zaslal Mato - 04 február 2010 :  22:39:24

Samozrejme, hlasoval som poctivo iba raz.
Dozvedel som sa totiž predtým o probléme nemožnosti odhlasovať po predčasnom otvorení výsledkov ankety. Overil som si to; otvoril som najprv výsledky a potom som už naozaj nemohol ísť späť hlasovať. Takže som musel vymazať históriu prehliadača a potom sa dalo.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 06 február 2010 :  07:11:22  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Neviem vsak, ci umoznuje hlasovat aj anonymnym navstevnikom, alias neregisrovanym hostom.

Pôvodne zaslal Mato - 04 február 2010 :  22:39:24

umoznuje, prave sa stalo ak sa nemylim, aspon to v pohode zobralo bez akehokolvek upozornenia na potrebnu registraciu ?

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 06 február 2010 :  18:35:19  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
no dufam, ze napriek vsetkemu budu vysledky nezmanipulovane

Previous Topic: Vyluceny humanista Téma Next Topic: Prihlásená, aj keď odhlásená?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06