Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Čo si myslíte o droge marihuane?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kňazi vypovedali poslušnosť slovenským biskupom Téma Next Topic: Katolícka mravouka - Dr. A. Spesz  

PCmaniak87

Stav: offline

Odoslaný - 30 január 2010 :  00:53:04  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Čo si myslíte o droge marihuane?

Ak by bola všade povolená, a každý by si dal, podla mňa by marihuana priniesla celosvetový mier.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 30 január 2010 :  09:10:33  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Podla toho co tu pises, si s jej uzivanim uz zacal co?

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 30 január 2010 :  10:54:12  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
jaaaaaj, zase nejaky hippiesak, marihuana mier neprinesie co je veru skoda, ona len zosilnuje tvoju momentalnu naladu a pocity, podobne ako alkohol ti odstrani zabrany, teda keby sa seci ludia citili fajn tak mier je no bohuzial u ludi sa nalada meni pomerne casto :(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 30 január 2010 :  11:04:56  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Tak ono by to chcelo trochu času, aby sa s každého stala marihuanová troska, a potom veru by nebola túžba po vojne, vlastne ani schopnosť. Všetci by boli mimo reálneho života a dlho by nežili - pekná vidina fakt asi po pár šlukoch

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 30 január 2010 :  18:21:29  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
a keby boli vsetci stale mimo reality, zabudli by na to, ze dalsiu marihuanu treba aj dopestovat a coskoro by bolo po celosvetovom mieri

vazne si myslim, ze je to droga

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 30 január 2010 :  20:05:54  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
s pestovanim by problem nebol problem je ked si mimo tak nepracujes a za co si ju potom clovek kupi a ked by aj mal zaco tak na sest miliard jointov kazdy den sa dopestuje tazko a ked by clovek nedostal zelenu medicinku vyzeral by asi takto alebo takto mozno takto v zlom pripade takto a nakoniec takto teda na svetovi mier musime najst nejaku inu medicinku

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 30 január 2010 :  21:36:12  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
treba sa kuknut na alrmujucu zlocinnost an jamajce a ake svinstvo zo sebou prinasa aj marihuana..ja som bol na umeleckej skole mam na to velmi dobre utvoreny nazor..maruhuana NIE!

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 30 január 2010 :  21:56:34  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
no pripada mi dost scestne, nestastne akekolvek hladanie dovodov preco tu ci onu drogu zlegalizovat,

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 30 január 2010 :  23:26:18  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Tak samozrejme ja neuznávam drogy, a niesom hipisák. Ale napadlo ma spýtať sa na váš názor.

Ale keď sa zamyslím príde mi to ako jediné riešenie, keby každého trápilo len to aby boli ludia spolu, dali si marišku a všetko bolo fajn. Namiesto vojen, by som to bral. Ale ludia radšej vojnu. Nuž ale to je už na dlhé úvahy a debaty.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 30 január 2010 :  23:59:31  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
pc maniak ty ais neznas ludi co dlhodobo uzivaju marihuanu....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 február 2010 :  10:16:39  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
volsung prečo si to myslíš? kedysi som mal proti drogám a alkoholu väčšie námietky, a protesty, ale vzdal som to. Teraz touto témou som to ale myslel skôr v dobrom, že radšej by sme mali byť všetci na mariškách, ako sa tu zabíjať, klamať, alebo ešte niečo horšie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 03 február 2010 :  10:19:15  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
volsung prečo si to myslíš? kedysi som mal proti drogám a alkoholu väčšie námietky, a protesty, ale vzdal som to. Teraz touto témou som to ale myslel skôr v dobrom, že radšej by sme mali byť všetci na mariškách, ako sa tu zabíjať, klamať, alebo ešte niečo horšie.

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 03 február 2010 :  10:16:39

Kôli drogám sa klame zabíja a ešte horšie.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 03 február 2010 :  10:22:55  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
azuritko ma pravdu..btw drogy sa vyuzivaju aj na vojenske ucely....a tak.. v kadom pripade uz aj to ze sa pobijes je pre telo prirodzenejsie nez naburavat svoje vnimanie nakou chemickou latkou ktora ti skresli pohlad na svet..je to chore.. ja osobne poznam kopec ludi co ju beru dlhodobo a ty ludia malokedy za nievco stoja...spomalene jednanie,reakcny cas sa rovna priprave hrianky..a pod..

Azuritko

Odoslaný - 03 február 2010 :  12:49:49  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ja som sledoval na strednej niekoľko spolužiakov ako im marihuana ničí telo a myseľ stále viac a viac...

Rímskokatolík

Chocholoušek

Odoslaný - 03 február 2010 :  17:07:40  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
V Holandsku je marihuana povolená, existujú tam dokonca aj stánky, kde sa tieto ľahké drogy rozmiešané v nejakej tekutine-nápoji, predávajú. Je to legálne a cestujú tam ľudia z celého sveta, pretože je to rarita. Ťažko povedať, či takýto liberálny zákon má pozitívne, alebo negatívne dopady na obyvateľstvo. Faktom však je, že kriminalisti majú menej práce s dílermi (aj) ťažších drog, ako v okolitých krajinách. V minulosti však aj tieto zákony boli ešte viac benevolentnejšie. Predvídam, že v budúcnosti sa buď úplne, alebo z významnej miery sprísnia tieto zákony.

Som proti drogám, proti fajčeniu a nadmernému užívaniu alkoholu. Každý by mal poznať svoje hranice. Niektorí ich poznajú od malička, iní zas museli dostať lekciu za života.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 február 2010 :  17:30:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
No už ste mi to tu prekrútili, tak nič teda, ale áno, tvrdé drogy sú hnus, kto ich vôbec vymyslel? ako biznis to môže byť dobrý, asi jediné čo vynáša, podstivosť sa nevypláca, ale ináč nič moc. ale čo tam po drogách, alkohol je legálny a kolko bordelu narobí. ja by som zrušil aj to. aj cigarety.

Chocholoušek

Odoslaný - 03 február 2010 :  18:09:26  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Drogy existujú tisíce rokov. V minulosti to boli halucinogénne korienky, dnes biely prášok, ktorý sa vyrába. Ale korienky v krajinách tretieho sveta užívajú ešte aj teraz. Tie nikdy nesklamú.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 03 február 2010 :  18:55:23  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Mám namysli kto vymyslel drogy v zmysle že: "vyrobím drogy a idem predávať ludom, tý sa na tom stanu zavisly a ku mne pojde zisk"

Previous Topic: Kňazi vypovedali poslušnosť slovenským biskupom Téma Next Topic: Katolícka mravouka - Dr. A. Spesz  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06