Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťania a spoločnosť
 Pápež chce mať kňazov aj na webe
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: POZVANKA K VSTUPU DO KRESŤANSKÉHO BRATSTVA Téma Next Topic: Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov.  

juja

Stav: offline

Odoslaný - 23 január 2010 :  19:11:01  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
len tak mimochodom zaujímavý článok
http://www.sme.sk/c/5206305/papez-chce-mat-knazov-aj-na-webe.html

www.pope2you.net - nová webová stránka Vatikánu

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 23 január 2010 :  19:37:19  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citat

Cirkev musí reagovať na výzvy súčasnosti, ak chce hovoriť k mládeži.

len aby to pre niekoho zas nebol signal pre dalsie exkomunikacie

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 23 január 2010 :  20:08:46  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
reagovať na výzvy súčastnosti, kvôli priblíženiu sa mládeži, znamená reagovať na dnešné problémy ich správnym pomenovaním a ich odhalením a týmto ukázať novej generácii, ako sa ich naučiť pochopiť a zvládať cez prizmu Evanjelia.
A isto budú aj kritici a polemici a pod. - to už patrí k tomu
Mimochodom priblížiť sa k mládeži sa dá najlepšie tým, čo najradšej robí - dnes rada behá kade tade po nette...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 23 január 2010 :  20:12:10  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
PRAVDA

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 23 január 2010 :  20:18:41  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
a tak sa hor tiež surfovať

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 23 január 2010 :  21:24:29  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
len aby tie vyzvy sucasnosti boli len o nete

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 23 január 2010 :  22:07:03  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
co my vieme, mozno bude aj talkshow papez a priatelia alebo nieco podobne

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 23 január 2010 :  23:49:12  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
uprimne ja mam niekedy pocit ze cokolvek sa dostane na net straca uroven...v poslednej dobe je ten jedno sklamanie za druhym...

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 24 január 2010 :  00:18:21  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Web je sice silne medium, ale sucasne aj ventil pre kvanta pochybnych individui...

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 24 január 2010 :  00:33:41  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mno je to ako velke smetisko najdes tam zopar naozaj skvostov ale tolko odpadu....

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 24 január 2010 :  00:44:07  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
tak ale cesi maju jedno prislovie, neni vsechno odpad co zumpu pritece

dufajme ze sa to vyplni

juja

Odoslaný - 24 január 2010 :  17:15:16  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
nuž, odkedy človek zradil Boha prvým hriechom, odvtedy sa musí vysporadúvať s dôsledkami vlastnej hriešnosti. Je to ťažké a asi nie nadarmo vraví Ježiš "Ja som cesta, pravda a život" , " bezo mňa nič nezmôžete" http://www.katechizmus.sk/?action=getk&kid=2791
Začiatok je vždy vykročením do neznáma...

Judith

rmvn

Odoslaný - 07 február 2010 :  01:33:57  Zobraziť profil  Pridať rmvn do zoznamu priateľov
... milovaní bratia a sestry ... Pokoj s Vami.

Ďakujem za vaše príspevky k danej téme a som rád, keď aj kňazi prispejú niečo, najmä to, čo sa bežne nedozvieme. Spozoroval som aj také príspevky, kde sa ľudia vyjadrili, že sú sklamaní z niektorých príspevkov.
Ja mám takú skusenosť na nete, že veľakrát sa nedočkáme uznania, ale skôr oponovania, čo nemusí byť až také zlé,keď nás to má priviesť k pravde a pokore, či obráteniu. A preto nehľadám na nete predovšetkým uznanie, ale skôr sa snažím vydať svedectvo, prípadne sa pýtam, aby som spoznal viac.

Ešte raz ďakujem za všetko a zaroveň sa pýtam, čo by ste chceli od kňazov, aby písali na nete. Ďakujem za odpovede a prajem požehnaný Deň. +

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 361  ~  Člen od: 12 december 2009  ~  Posledná návšteva: 25 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 07 február 2010 :  12:47:53  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
... milovaní bratia a sestry ... Pokoj s Vami.

Ďakujem za vaše príspevky k danej téme a som rád, keď aj kňazi prispejú niečo, najmä to, čo sa bežne nedozvieme. Spozoroval som aj také príspevky, kde sa ľudia vyjadrili, že sú sklamaní z niektorých príspevkov.
Ja mám takú skusenosť na nete, že veľakrát sa nedočkáme uznania, ale skôr oponovania, čo nemusí byť až také zlé,keď nás to má priviesť k pravde a pokore, či obráteniu. A preto nehľadám na nete predovšetkým uznanie, ale skôr sa snažím vydať svedectvo, prípadne sa pýtam, aby som spoznal viac.

Ešte raz ďakujem za všetko a zaroveň sa pýtam, čo by ste chceli od kňazov, aby písali na nete. Ďakujem za odpovede a prajem požehnaný Deň. +

Pôvodne zaslal rmvn - 07 február 2010 :  01:33:57

to by bolo ok, len niekedy ozaj staci odkaz , ak maju zaujem precitaju si, inak tie dlhosiahe spamy v diskusnych forach ludi skor odraduju ako pritahuju, a ked uz, treba sa s takym prispevkom pohrat, dat mu urcitu graficku podobu, tvar, porobit odseky, zmenit strukturu pisma, zvyraznenia, skratka aby zaujal,aby to nebol jeden husty kompaktny celok, odsek, ono sa to mnohym ludom na nete i zle cita, zle zvolene pismo, siva farba, zle nastaveny monitor a ludi to drazdi

Previous Topic: POZVANKA K VSTUPU DO KRESŤANSKÉHO BRATSTVA Téma Next Topic: Týždeň modlitieb za jednotu kresťanov.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06