|
Odoslaný - 23 január 2010 : 19:11:01
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 19:37:19
|
citat
Cirkev musí reagovať na výzvy súčasnosti, ak chce hovoriť k mládeži.
len aby to pre niekoho zas nebol signal pre dalsie exkomunikacie |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 20:08:46
|
reagovať na výzvy súčastnosti, kvôli priblíženiu sa mládeži, znamená reagovať na dnešné problémy ich správnym pomenovaním a ich odhalením a týmto ukázať novej generácii, ako sa ich naučiť pochopiť a zvládať cez prizmu Evanjelia. A isto budú aj kritici a polemici a pod. - to už patrí k tomu Mimochodom priblížiť sa k mládeži sa dá najlepšie tým, čo najradšej robí - dnes rada behá kade tade po nette... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 20:12:10
|
PRAVDA |
Počet príspevkov: 656 ~
Člen od: 21 január 2010 ~
Posledná návšteva: 09 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 20:18:41
|
a tak sa hor tiež surfovať |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 21:24:29
|
len aby tie vyzvy sucasnosti boli len o nete |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 22:07:03
|
co my vieme, mozno bude aj talkshow papez a priatelia alebo nieco podobne |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 január 2010 : 23:49:12
|
uprimne ja mam niekedy pocit ze cokolvek sa dostane na net straca uroven...v poslednej dobe je ten jedno sklamanie za druhym... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 január 2010 : 00:18:21
|
Web je sice silne medium, ale sucasne aj ventil pre kvanta pochybnych individui... |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 január 2010 : 00:33:41
|
mno je to ako velke smetisko najdes tam zopar naozaj skvostov ale tolko odpadu.... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 január 2010 : 00:44:07
|
tak ale cesi maju jedno prislovie, neni vsechno odpad co zumpu pritece
dufajme ze sa to vyplni |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 január 2010 : 17:15:16
|
nuž, odkedy človek zradil Boha prvým hriechom, odvtedy sa musí vysporadúvať s dôsledkami vlastnej hriešnosti. Je to ťažké a asi nie nadarmo vraví Ježiš "Ja som cesta, pravda a život" , " bezo mňa nič nezmôžete" http://www.katechizmus.sk/?action=getk&kid=2791 Začiatok je vždy vykročením do neznáma... |
Judith |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 február 2010 : 01:33:57
|
... milovaní bratia a sestry ... Pokoj s Vami.
Ďakujem za vaše príspevky k danej téme a som rád, keď aj kňazi prispejú niečo, najmä to, čo sa bežne nedozvieme. Spozoroval som aj také príspevky, kde sa ľudia vyjadrili, že sú sklamaní z niektorých príspevkov. Ja mám takú skusenosť na nete, že veľakrát sa nedočkáme uznania, ale skôr oponovania, čo nemusí byť až také zlé,keď nás to má priviesť k pravde a pokore, či obráteniu. A preto nehľadám na nete predovšetkým uznanie, ale skôr sa snažím vydať svedectvo, prípadne sa pýtam, aby som spoznal viac.
Ešte raz ďakujem za všetko a zaroveň sa pýtam, čo by ste chceli od kňazov, aby písali na nete. Ďakujem za odpovede a prajem požehnaný Deň. + |
Počet príspevkov: 361 ~
Člen od: 12 december 2009 ~
Posledná návšteva: 25 október 2012
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 07 február 2010 : 12:47:53
|
citácia: ... milovaní bratia a sestry ... Pokoj s Vami. Ďakujem za vaše príspevky k danej téme a som rád, keď aj kňazi prispejú niečo, najmä to, čo sa bežne nedozvieme. Spozoroval som aj také príspevky, kde sa ľudia vyjadrili, že sú sklamaní z niektorých príspevkov. Ja mám takú skusenosť na nete, že veľakrát sa nedočkáme uznania, ale skôr oponovania, čo nemusí byť až také zlé,keď nás to má priviesť k pravde a pokore, či obráteniu. A preto nehľadám na nete predovšetkým uznanie, ale skôr sa snažím vydať svedectvo, prípadne sa pýtam, aby som spoznal viac. Ešte raz ďakujem za všetko a zaroveň sa pýtam, čo by ste chceli od kňazov, aby písali na nete. Ďakujem za odpovede a prajem požehnaný Deň. + Pôvodne zaslal rmvn - 07 február 2010 : 01:33:57
to by bolo ok, len niekedy ozaj staci odkaz , ak maju zaujem precitaju si, inak tie dlhosiahe spamy v diskusnych forach ludi skor odraduju ako pritahuju, a ked uz, treba sa s takym prispevkom pohrat, dat mu urcitu graficku podobu, tvar, porobit odseky, zmenit strukturu pisma, zvyraznenia, skratka aby zaujal,aby to nebol jeden husty kompaktny celok, odsek, ono sa to mnohym ludom na nete i zle cita, zle zvolene pismo, siva farba, zle nastaveny monitor a ludi to drazdi
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|