Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Kresťanská zoznamka
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Godelov dôkaz Boha Téma Next Topic: pokus o skok
Strana: z 2

PCmaniak87

Stav: offline

Odoslaný - 10 december 2009 :  20:34:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Viete o nejakej dobrej internetovej kresťanskej zoznamke?

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora 

saxsax

Odoslaný - 10 december 2009 :  20:53:34  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
mozno tu

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 10 december 2009 :  21:01:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
hmm nebarz, mám namysli takú akože riadnu netovú zoznamku, len kresťanskú.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 11 december 2009 :  01:37:56  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
sak napis do toho riadku krestanska zoznamka a hned na teba jednu stary googl vyblafne, skus

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 11 december 2009 :  11:19:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
no a okrem nej ešte iné hľadám.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 11 december 2009 :  12:16:15  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

neboj, urcite nieco najdes, urcite ti konecne niekto poradi

Chocholoušek

Odoslaný - 12 december 2009 :  13:09:33  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Zoznamovať sa cez internet je už posledným štádiom beznádeje, ktorou trpíte, ak hľadáte už dlho svoju (nežnú) polovičku Zoznamovať sa dá aj inde. Ja som sa s mojou manželkou zoznámil napríklad v kostole.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 12 december 2009 :  18:57:50  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
my sme sa s manzelom zoznamili cez net na pokeci a neboli sme v stave beznadeje

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 12 december 2009 :  22:11:54  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
my sme sa tiež zoznamili cez net....ale po piatich minutach sme sa pohadali a vymazali z icq na dva týždne... :D neviem či to tiež môžem nazvať stavom beznadeje....ale rozhodne sme sa cez net nespoznavali...viacemenj len nakontaktovali sa...lebo kedykolvek sme si až do svadby pisali cez net, tak sme sa len hadali.... a to viem že moja polovička mna vymazala z icq dva razy, jha ju len raz

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 12 december 2009 :  23:17:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Sledujem, že tu máme net - ové rodinky.
Ja som spoznal svoju manželku v práci a počítač sme si kúpili až 10 rokov po svatbe.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 12 december 2009 :  23:49:28  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
hm ja som sa zo svojou drahou zoznamil po mojom predstaveni ,ocividne som zaposobil v role fle ( fle= opak elfa )

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 13 december 2009 :  00:35:37  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Ja skúsenosti veľké nemám, ale nebránim sa zoznámeniu cez net. Veď ak chce človek skúsiť niečo viac, musí sa aj tak stretnúť, takže určite to nemusí nejak vplývať na vzťah. A Volsung, ako vypadá taký fle? To by ma naozaj zaujímalo

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 13 december 2009 :  01:10:54  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
To je nápad v kostole... len ja nemám odvahu sa tam vybrať.

MartinQo

Odoslaný - 13 december 2009 :  14:37:15  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
Ale ved nemusi to bit hned beznadej ak sa niekto zoznamuje cez net, ved dnes sa uz robi skoro vsetko cez pocitace.:) a ozaj neaku dobru zoznamku bi trebalo

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 13 december 2009 :  15:08:32  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
citácia:
To je nápad v kostole... len ja nemám odvahu sa tam vybrať.

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 13 december 2009 :  01:10:54

To ja mám takéto problémy so zubárom. Hoci mám zuby dobré.

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Chocholoušek

Odoslaný - 14 december 2009 :  18:57:07  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
citácia:
my sme sa tiež zoznamili cez net....ale po piatich minutach sme sa pohadali a vymazali z icq na dva týždne... :D neviem či to tiež môžem nazvať stavom beznadeje....ale rozhodne sme sa cez net nespoznavali...viacemenj len nakontaktovali sa...lebo kedykolvek sme si až do svadby pisali cez net, tak sme sa len hadali.... a to viem že moja polovička mna vymazala z icq dva razy, jha ju len raz

Pôvodne zaslal Ales - 12 december 2009 :  22:11:54

Icq je čo?

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 14 december 2009 :  19:07:27  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
citácia:
Ja skúsenosti veľké nemám, ale nebránim sa zoznámeniu cez net. Veď ak chce človek skúsiť niečo viac, musí sa aj tak stretnúť, takže určite to nemusí nejak vplývať na vzťah. A Volsung, ako vypadá taký fle? To by ma naozaj zaujímalo

Pôvodne zaslal Azuritko - 13 december 2009 :  00:35:37

mno mam to aj na fotke ale radsej neposlem bo by si nemohol kludne spavat

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 14 december 2009 :  19:11:21  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Pôvodne zaslal Ales - 12 december 2009 :  22:11:54

Icq je čo?

Pôvodne zaslal Chocholoušek - 14 december 2009 :  18:57:07

je to program pre komunikaciu a prenos dat cez internet..vyvinul ho mossad .Bol dlhu dobu velmi oblubeny dnes je vytlacany novsimi a prehladnejsimi sistemami ktore su sucastou niektorych stranok ako gmail ci facebook...

Azuritko

Odoslaný - 14 december 2009 :  20:05:11  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
mno mam to aj na fotke ale radsej neposlem bo by si nemohol kludne spavat

Pôvodne zaslal volsung - 14 december 2009 :  19:07:27

Ja mám dobrý a tvrdý spánok kľudne pošli

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 14 december 2009 :  20:59:32  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

a to nech niekdo este tvrdi ze net je nastroj diabla !

PCmaniak87

Odoslaný - 15 december 2009 :  19:30:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
NET je nástroj diabla... vieš ako...

v hebrejčine je WWW vlastne 666

saxsax

Odoslaný - 15 december 2009 :  20:44:31  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
NET je nástroj diabla... vieš ako...

v hebrejčine je WWW vlastne 666

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 15 december 2009 :  19:30:07

, viem, ale co na to veriaci, co sa dali dokopy prostrednictvom netu ?

Azuritko

Odoslaný - 15 december 2009 :  23:00:17  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
To sa ale posmieva čo? Niekto by povedal, že ste rasisti... NET je to isté ako život. Pokušenie na každom kroku, treba sa len rozhodnúť, či zhreším alebo nie. Ale na nete je to jednoduchšie.

Rímskokatolík

volsung

Odoslaný - 15 december 2009 :  23:04:39  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ale mno netreba mat fobie... a net je iba nahrada... niet nad rozhovor na zivo chat sa mu nevyrovna..niet nad cytanie skutocnej knihy niet nad skutocne objavovanie..niet nad skutocny boj...vse vyrtualne je len taka nahrazka...

PCmaniak87

Odoslaný - 16 december 2009 :  09:46:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
naživo je to samozrejme lepšie, ale nejako sa začať musí.

volsung, vypychol sy my očy: čýtanie, vyrtuálne

saxsax

Odoslaný - 19 december 2009 :  06:52:35  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
ale mno netreba mat fobie... a net je iba nahrada... niet nad rozhovor na zivo chat sa mu nevyrovna..niet nad cytanie skutocnej knihy niet nad skutocne objavovanie..niet nad skutocny boj...vse vyrtualne je len taka nahrazka...

Pôvodne zaslal volsung - 15 december 2009 :  23:04:39

spravne, niet co dodat

Strana: z 2 Previous Topic: Godelov dôkaz Boha Téma Next Topic: pokus o skok  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06