Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Darovanie krvi
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Darovanie Téma Next Topic: Zasadna chyba v biblii ?  

Chocholoušek

Stav: offline

Odoslaný - 04 december 2009 :  23:02:01  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Darovali ste už niekedy krv? Viem, že napríklad Jehovisti nemôžu darovať krv, respektíve nemôžu pre svoju vieru prijať krv od druhého človeka, aj keby sa jednalo o urgentnú situáciu. Aký je Váš názor? Urobí sa vám pri darovaní krvi špatne?

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora 

janka

Odoslaný - 05 december 2009 :  10:05:44  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ked som mala moznost, bala som sa ihiel a teraz, ked som si na to uz zvykla sla by som, ale zas nemozem zo zdravotnych dovodov...moj manzel chodi pravidelne darovat...cloveka to v podstate nic nestoji a moze tym pomoct zachranit niekomu zivot...a tiez pomaha aj sebe, pretoze je neustale pod lekarskym dohladom a pravidelnym darovanim si trenuje telo a ked sa vyskytne situacia, ze strati napr. pri nehode viac krvi, vie sa s tym jeho telo lepsie vysporiadat

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 05 december 2009 :  11:50:39  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
v podstate som za darovanie krvy..dokonca som jedno obdobie rozmyslal o vytetovani krvej skupiny do podpazusia

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 05 december 2009 :  11:58:16  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
no problem

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 05 december 2009 :  13:35:29  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Nikdy som nedaroval krv, ani o tom moc neviem a ani som sa neinformoval ako to prebieha, kde sa to dá vykonávať. Každopádne mal by som to voľakedy spraviť, síce sa ihiel bojím , ale tak keď musí byť čo narobím.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

MartinQo

Odoslaný - 07 december 2009 :  18:56:07  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
ja som daroval krv 2krat,a planoval som aj castejsie ale vzdy beriem neake antibiotika alebo mam neake problemy co nemozem...
inak vam nechodia smsky ze mate prist??lebo mne chodia casto a hlavne vzime.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

evitajanita

Odoslaný - 10 december 2009 :  13:50:37  Zobraziť profil  Pridať evitajanita do zoznamu priateľov
U nas je to takto :Synom poviem ake je to nevyhnutne darovanie krvy ze clovek nikdy nevie kedy budu potrebovat aj oni.i ked sa to stalo nedavno ze môj syn 18.rocny potreboval pri važnej operacie 4-konzervy.Tak sa rozhodli ze hej.Ale ja sa bojim ja ked vidim ihlu tak ma aj sestricka posle von co mi je tak zle asi potrebujem pomoc psychiatra ale bez srandy

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 68  ~  Člen od: 13 máj 2009  ~  Posledná návšteva: 07 apríl 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Darovanie Téma Next Topic: Zasadna chyba v biblii ?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06