Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Audio Nový zákon a Žalmy.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Je Europa kresťanská? Téma Next Topic: KERYGMA  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 26 november 2009 :  11:52:24  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Pre tých čo nemajú chuť čítať, môžu počúvať slová Nového zákona, (mp3 formáte a v slovenčine).
Stihnutie je zdarma a príspevok je dobrovoľný.

Nový Zákon, Žalmy a iné tu: http://www.zmenaarast.sk/

Prepáčte, ale audio Starého zákona je okrem dvoch kníh nefunkčné
a tak som ten link zmazal.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

lila

Odoslaný - 26 november 2009 :  14:49:00  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
Ďakujem dám si do mobilu. A večer budem počuvať. Ušetrím oči

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Evelinka

Odoslaný - 26 november 2009 :  15:23:36  Zobraziť profil  Pridať Evelinka do zoznamu priateľov
citácia:
Ďakujem dám si do mobilu. A večer budem počuvať. Ušetrím oči

Pôvodne zaslal lila - 26 november 2009 :  14:49:00

ale zoderieš uši

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 425  ~  Člen od: 30 júl 2009  ~  Posledná návšteva: 29 október 2021 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 26 november 2009 :  23:30:22  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov

dám si to tichulínko

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

MartinQo

Odoslaný - 28 november 2009 :  11:41:51  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
myslim ze radsej usi ako oci :) a aj ja dakujem..je to lahsie pocuvat ako citat

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 07 december 2009 :  09:59:58  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
ja som to kedysi počúval, ale furt som zaspal.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Je Europa kresťanská? Téma Next Topic: KERYGMA  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06