Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Ponúkam elektronicku biblu zadarmo
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Svätý Mikuláš Téma Next Topic: kríž nad Ukrajinou  

PCmaniak87

Stav: offline

Odoslaný - 11 november 2009 :  20:33:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Ponúkam elektronicku biblu zadarmo. Ak máte záujem pošlem vám odkaz na stiahnutie. Mám českú v PDF formáte, jeden súbor. a slovenskú v piatich DOC súboroch.

Chcem si u vás trošku šplhnúť.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 11 november 2009 :  22:13:35  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
http://www.martindom.sk/biblia.php

http://dokumenty.christ-net.sk/dkc/

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 12 november 2009 :  16:32:31  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

ja by som mohol ponuknut kompletnu filmografiu biblickych pribehov, krasne filmy, dobre urobene, natocene, ale nepatri sa pokusat tu na fore,

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 07 december 2009 :  09:35:38  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Tak nič, stavím sa že všetci máte originálny windows, a originálny software, a originalky hudobnych CD, a filmovych DVD...

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

MartinQo

Odoslaný - 07 december 2009 :  18:54:40  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
no jasne, ved keby sme nemali tak mame hriech :DDD ...alebo maju skor hriech oni ked predavaju jeden program za tisice korun
a mimochodom nema tu niekto stary zakon,ale v neakej hudobnej forme???
lebo myslim ze zrno(uz si niesom isty) uz otvoril tuto temu ale je tam len novy:(

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 08 december 2009 :  09:46:40  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
MartinQo: použi gúúgl a nájdeš. ja som tak kedysi našiel. SK aj CZ. ale už som to zmazal, ma to nebavilo barz.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 08 december 2009 :  20:00:50  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Dodatok:

nastav si jazyk a ťahaj

http://www.faithcomesbyhearing.com/ambassador/free-audio-bible-download

MartinQo

Odoslaný - 08 december 2009 :  20:42:37  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
vdaka, bol som lenivy sa mi nechcelo ani pozriet:)dik za ten link

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Svätý Mikuláš Téma Next Topic: kríž nad Ukrajinou  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06