|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:07:46
|
citácia: citácia: Nikdy som si nemyslel, že sa budem musieť k tejto téme, navyše symbolicky po skoro presne roku aj vrátiť. 1) PREČO mám zablokované prispievať aj do iných sekcií, okrem tzv. "Volnej" diskusie? 2) Prečo boli štyri moje témy zamknuté a PCManiakov tiež? Na šiestej, siedmej, ôsmej atď. strane vo "Volnej" diskusií sú NEzamknuté témy, ktoré na rozdieľ od mojich, nemajú absolútne nič spoločné zo zameraním fóra a aj tak sa tam mohlo diskutovať bez cenzúry a neboli zamknuté. 3) Prečo tu vládne dvojitý meter? 4) Prečo je administrátor voči mne zaujatý? Študovaním veľa strán a veľa rokov dozadu v archívoch fóra som sa dozvedel, že ešte v rokoch 2006,2007, čiastočne aj 2008, ale najmä starších, kedy už paradoxne platili pravidlá, ktoré platia aj v súčasnosti, sa mohlo diskutovať oveľa voľnejšie a nebola natolovaná toľká cenzúra, ako dnes. Prečo? Prečo vodu kážete a víno pijete? Pôvodne zaslal Chocholoušek - 09 november 2009 : 16:46:02 zhrnute: lebo sa neviete vpratat do koze a porusujete tu dane pravidla, tu je administrator pan, jeho pravidla je ako pismo sväte, co tu nedokazete pochopit? ze to nie je demokraticke? tu sa na demokraciu nikdo nehra, ste na katolickom fore, tu moc demokraciu nemusia, nakoniec, ak je ta demokracia ? celkovo alebo u nas ? ak si prestudujete starsie prispevky, tu uz vyleteli iny prispievatelia co mohli nieco tomuto foru povedat a dat, ale tak to chodi, sme tu len hostami, treba to respektovat alebo sa pratat Pôvodne zaslal saxsax - 10 november 2009 : 20:21:10
Tak schválne, kde som porušil pravidlá, okrem toho, za čo som bol upozornený, že som urazil boha? Alebo už tým, že prispievam porušujem pravidlá? Bez užívateľov by nebolo tohto fóra. Užívatelia robia toto fórum fórom, bez nich by nemohlo existovať.
citácia: ...tu moc demokraciu nemusia... - Týmto ste ma dostali, toto som nečakal. Keby som to napísal ja, už mám daľśie upozornenie, ale vo Vašom prípade sa to zjavne konať nebude. Prečo? Pretože tu vládne dvojitý meter.
Rešpektujem veriacich, rešpektujem pravidlá, aj keď sa dve z nich odporujú. Žiadam "len", aby platil rovný meter pre každého. Ak mne zakmli 4 témy, ktoré mali aspoň malinko niečo spoločné s vierou v boha, prečo nezamkli témy, ktoré nemali NIČ spoločne s vierou v boha? Jacksona vraj nech riešime na hudobnom fóre. Prečo potom tému dovolenka tiež neriešia niekde inde? Prečo bola téma pohreb zamknutá? Toto sú otázky, na ktoré zjavne nikto kompetentný nedokáže zmysluplne odpovedať a tak nastáva cenzúra, blokácia a hrozba vymazania mojej osoby. Čože mi to len pripomína... Skúste si chválne prečítať, ako sa krásne dalo diskutovať pred 2-3-4 rokmi na tomto fóre. Bol som až fascinovaný. Moj osobný názor je, že v tých časoch ešte Mato adminom nebol. A tak nemohol ani blokovať, zamkýnať, mazať a nastolovať cenzúru. Koľko neskutočné množstvo tém by sa mohlo zamknúť, alebo zmazať, pretože na tomto fóre nemajú žiadne ododstatnenie. Ale nestalo sa, pretože vtedy bola tolerancia a demokracia na vyššom stupni, ako je ňou dnes. Ďakujem, dámy a páni za prečítanie, klobúk dolu. A pre istotu to zmažte, nech to nikto nevidí.
|
Boh existuje pre toho, kto v neho verí.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
Albert Einstein ______ Na každého rovným metrom. |
Krajina: Denmark ~
Počet príspevkov: 296 ~
Člen od: 24 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 04 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:13:26
|
Aj ja som na tom podobne, takze nie si sam.
Mozem akurat tak citat nazory vsetkych moznych i nemoznych pisatelov.....a tam kde sa mozem vyjadrit su temy, ktore ma na 90 percent nezaujimaju... Ale vsak forum je moderovane a pod prisnym dohladom, no nie? |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 263 ~
Člen od: 20 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 20 december 2017
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:15:44
|
smiesne, ze dvaja ateisti si musia vysvetlovat ako sa spravat u hosta
mozno ste porusili pravidla uz tym, ze ste robili narazky na Boha na katolickom fore, co sa niekomu moze zdat ako urazka
nebojte sa to nie ze ja by som bol tolerovany , tiez len odtial potial
keby ste citali niektore prispevky ohladom demokracie tu na fore, zistili by ste ze niektori z tohto fora sa k nej takto vyjadrili sami, a nakoniec, odkedy sa alebo kde ste videli, aby sa v cirkvi prezentovala demokracia naplno ? |
„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „ |
Počet príspevkov: 2129 ~
Člen od: 10 september 2009 ~
Posledná návšteva: 25 august 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:20:20
|
Odkial vies že som ateista? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:25:02
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:29:31
|
Ja to za smiešne nepovažujem - píšeme ohľadne fóra, čiže nie mimo opodstatnenia fóra a diskutujeme, čiže de facto nič neporušujeme. Ak však niekto tak striktne tkvie k dodržiavaniu pravidiel, 90% tém vo "voľnej" diskusií by malo byť zamknutých, alebo zmazaných. Tu totiž ide o dodržiavanie ROVNÉHO metra pre každého, ktorý sa nedodržuje z mne neznámeho dôvodu. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 21:30:37
|
Ok...... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:30:51
|
Pan chocolousek suhlasil s pravidlami prispievania.
Pred uzamknutim tejto zbytocnej temy este naposledy vyzyvam pana Chocholouska aby tu verejne obhajil svoje prispievanie a na svojich prispevkoch dolozil, ze
1. jeho prispievanie ma za ciel cest, chvalu a slavu Trojjediného Boha a spásu nesmrteľných duší 2. sluzi na prospech Cirkvi nevidietlnej i Cirkvi viditelnej
Dalej aby tuto svoju temu objasnil vo svetle pravidiel, konkretne bodu 5.
Ak to nedokaze, nie len ze ukoncim tuto temu, ale budeme sa nuteni rozlucit aj s panom chcocholouskom. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:32:24
|
Pekný nadpis. Ale nezakladá sa na pravde. Správne by malo byť "Chocholoušek nedokáže pochopiť ignoráciu vedenia fóra a dvojitý meter praktizovaný administrátorom". To, čo predvádzate, nie je seriózne jednanie inteligentného človeka. Pritom nepochybujem o tom, že ste inteligentný, minimálne tak, ako ja. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:38:08
|
Myslim, ze Vas predchadzajuci prispevok sa neda klasifikovat ako obhajenie svojho posobenia na tomto v fore v intencii pravidiel.
Chcete este jednu sancu, ci sa presteneme hrat na slepu babu a ukoncime to rychlo a so ctou? |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:49:04
|
citácia: Pan chocolousek suhlasil s pravidlami prispievania. Pred uzamknutim tejto zbytocnej temy este naposledy vyzyvam pana Chocholouska aby tu verejne obhajil svoje prispievanie a na svojich prispevkoch dolozil, ze 1. jeho prispievanie ma za ciel cest, chvalu a slavu Trojjediného Boha a spásu nesmrteľných duší 2. sluzi na prospech Cirkvi nevidietlnej i Cirkvi viditelnej Dalej aby tuto svoju temu objasnil vo svetle pravidiel, konkretne bodu 5. Ak to nedokaze, nie len ze ukoncim tuto temu, ale budeme sa nuteni rozlucit aj s panom chcocholouskom. Pôvodne zaslal Mato - 10 november 2009 : 23:30:51
Rešpektujem pravidlá, ale rešpektujte ich aj Vy a konajte nezaujato a slobodne. To, čo ste mi napísali, logicky nemôžem splniť, pretože nech by som napísal čokoľvek, máte právo, ktoré zneužívate a aj tak by bolo po Vašom. Keďže za slobodu a demokraciu by som položil aj vlastný život, navrhujem, aby sa urobilo demokratické hlasovanie- anketa, či ľudia chcú, aby som tu zostal, alebo sú za to, aby som si "zbalil kufre". Stačí súčet hlasov 11, ak by nastala situácia, že ten posledný rozhodne o konečnom verdikte. Tento demokratický systém a výsledok by som rešpektoval. Súhlasíte? Viem, že nie. Pretože sa bojíte, že existuje pre vás riziko, že ten výsledok by nebol podľa Vášho priania. Koniec-koncov podobnú vec, čo si ľudia myslia o inom užívateľovi, ste napísal pred rokmi aj sám, keď sa však jedna užívateľka ohradila, že to nie je seriózne, ospravedlnil ste sa a zamkli tému. Takže to možné JE a pritom to bola situácia, kde ten druhý, o ktorého sa jednalo, o tom ani nevedel. Ja však o tom viem, keďźe to navrhujem. Je len na Vás, či mi to umožníte. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:51:06
|
Ešte by som rád poznal Váš e-mail, aby som sa Vám mohol poďakovať. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 november 2009 : 23:53:26
|
Takze nedokazete svoje prispevky obhajit dostat do suladu s pravidlami? Dokonca ani len tuto temu do suladu s bodom 5?
P.S. Isto Vas prekvapi, ze v neverejnej sekcii uz Vami navrhovane hlasovanie prebehlo pred par dnami a vysledok je vyrazne vo Vas neprospech. Napriek tomu tu este stale posobite. A to len preto, ze nerad robim taketo definitvne kroky, ale nanestastie ma do toho silou mocou tlacite. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2009 : 08:14:52
|
citácia: Keďže za slobodu a demokraciu by som položil aj vlastný život, Pôvodne zaslal Chocholoušek - 10 november 2009 : 23:49:04
Nevýhoda demokracie - JRD môže prehlasovať SAV, stačí len, že ich bude väčšina. |
Počet príspevkov: 425 ~
Člen od: 30 júl 2009 ~
Posledná návšteva: 29 október 2021
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2009 : 08:17:05
|
Tolerancia a demokracia sa dá chápať do tej miery, pokiaľ nedôjde do osobných stretov. Chápem, že koľko ľudí - toľko názorov. Tu sa predstavujú názory zväčša katolíkov a ich problémy. Konfrontovaní so svetom sme mnohokrát vonku. A nie jednoducho. Veď aj tu je vidieť, že sme rôzni. Ak ma niekto nabáda na zlé, to ešte neznamená, že to musím urobiť. Ale môžem to odmietnuť. Netreba podľa mňa odmietnuť človeka, ale myslím, že mnohokrát sa tu neveriaci stavajú proti veriacim. Na čo? Hľadajú Boha a či samých seba? Mňa pán Chocholoušek neruší, ale neviem načo otvára ďalšie témy ohľadom svojho problému prispievania do tohoto fóra. Veď môže prispievať do otvorených tém. |
katolíčka
|
Počet príspevkov: 137 ~
Člen od: 01 október 2009 ~
Posledná návšteva: 18 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2009 : 08:45:40
|
Chocholoušek: aj administrátor je len človek, vieš, ak si tu už raz pokazíme meno, stále budú tu ludia voči nám dvom a ďalším podobným zaujatý. Toho sa nezbavíme, taký sme MY ludia.
Možno keby som sa registroval pod iným nickom, nikto sa ku mne ani len neozve, a názory by som v pohode písal ako doteraz, len bez zbytočnej provokácie nazačiatku mojho posobenia na fore, ani by nezistili že som to ja PCmaniak87. |
Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!! |
Počet príspevkov: 478 ~
Člen od: 13 september 2009 ~
Posledná návšteva: 24 marec 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2009 : 09:21:17
|
PCmaniak87, ale veď ja sa k Tebe ozývam. Aj k Chocholouškovi. Prečo nie? Ak ma téma zaujme, tak áno. Ste možno neveriaci, ale ste ľudia a tak komunikujeme . |
katolíčka
|
Počet príspevkov: 137 ~
Člen od: 01 október 2009 ~
Posledná návšteva: 18 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 november 2009 : 13:29:46
|
citácia: Chocholoušek: aj administrátor je len človek, vieš, ak si tu už raz pokazíme meno, stále budú tu ludia voči nám dvom a ďalším podobným zaujatý. Toho sa nezbavíme, taký sme MY ludia. Možno keby som sa registroval pod iným nickom, nikto sa ku mne ani len neozve, a názory by som v pohode písal ako doteraz, len bez zbytočnej provokácie nazačiatku mojho posobenia na fore, ani by nezistili že som to ja PCmaniak87. Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 11 november 2009 : 08:45:40
Veru teba by som rýchlo spoznal, a nieje to zaujatosť. Ak si napísal niečo správne, súhlasil som s tým alebo som aspom nereagoval proti tomu. Ale ak sú 90% tvojich príspevkov blbosti myslíš, že ak to ty nezmeníš, zmení to nick? Vôbec nie. Takže musíš začať u seba. Píš normálne, menej podrypávaj, píš k veci nie k jednej vete z mnoha úplnú blbosť, čo spôsobí odklon od témy a potom sa ťa opýtam či si to stále ešte ty, alebo nejaký iný PCmaniak.
A Chocholoušek, najväčší problém u Vás vidím v pár príspevkoch, kde ste priamo urazili Boha a to je naozaj na katolíckom fóre trúfalé. Nie je to len o tom, že je to mimo témy a podobne. Niečo sa dá tolerovať, čo je slušnou diskusiou bez vzájomných urážok, alebo bez urážania Boha. A niekoľko Vašich posledných príspevkov bolo dosť normálnych, až na toto neustále sťažovanie sa na dvojaký meter. Vaše obmedzenia majú opodstatnené dôvody. Od dlhodobejšieho pobytu tu na fóre viem, že sa nedávajú len tak pre nič za nič, a ban sa dáva keď už naozaj niet inej možnosti. Ban dokonca dostal nedávno aj člen, ktorý mal cez 10 000 príspevkov, lebo začal vedome neustále porušovať pravidlá a po mnohých upozorneniach to nezmenil, tak musel dostať ban. Jednoducho tu sa očakáva aj vlastný názor, ale často sem chodia neveriaci, čo vlastný názor presadzujú ako fakt, a nedbajú na ohradenie sa katolíka faktami, a melú si svoje dokola. A keby nebol admin taký dôsledný, tak by to tu skončilo ako niekto uviedol na pokeci v dákej miestnosti o Ježišovi. Už by tu ani pomaly neboli katolíci, a len by si tu písali svoje neveriaci, a mnoho ľudí by tu prišlo k ohromným dezinformáciám. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|