Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Facebook
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Nasledujúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Nedelne ucenie Téma Next Topic: Kniha: O PRAVEJ ÚCTE K PANNE MÁRII
Strana: z 2

Beulina

Stav: offline

Odoslaný - 04 august 2009 :  14:10:11  Zobraziť profil  Pridať Beulina do zoznamu priateľov
Pouzivate ho? Co si o nom myslite? Nemate pocit, ze tam hrozi, ze odvadza cloveka od reality a od skutocnych vztahov?

Najma mladi su na to dost namotani, ale poznam ludi aj nad 30+ ktori na tom doslova ziju...ake su vase skusenosti?

Krajina: United Kingdom  ~  Počet príspevkov: 192  ~  Člen od: 09 december 2003  ~  Posledná návšteva: 28 december 2009 Upozorniť moderátora 

Azuritko

Odoslaný - 04 august 2009 :  15:05:04  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Všade o tom stále počujem, ale ešte som tú stránku ani nevidel :D

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 04 august 2009 :  21:37:36  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Podobne aj so mnou.
Bol som tam iba raz a to zakazat, aby na moju e-mailovu adresu posielali "priatelia" pozvanky. Takze neviem o co tam presne ide, ale nemyslim si, ze by som kvoli tomu bol menejcenny.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 04 august 2009 :  23:12:06  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ja na facebooku som je to super ze si tam najdem fotky z akcii mozem poslat emaily nakym ludom co nestiham vidiet a sestra cezneho riesy zakazky...podla mna to je vpoho vc ked to neikto nezvlada pouzivat dobre tak je to jeho chyba pre mnaje ta stranka prinosom to mate ako zo vsetkym ako kazda minca ma dve strany...

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 25 január 2010 :  14:39:31  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Na facebooku je už aj Mons. R. Bezák trnavský arcibiskup.

http://sk-sk.facebook.com/pages/Mons-Robert-Bezak/85717204711?v=feed&story_fbid=86773979711

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Evelinka

Odoslaný - 25 január 2010 :  15:16:48  Zobraziť profil  Pridať Evelinka do zoznamu priateľov
Ja tam som. Je to celkom fajn, našla som tam veľa spolužiakov zo strednej. Len mám z toho také zmiešané pocity, lebo človek sa tam môže pripojiť k rôznym skupinám, ako napr. skupina "Proti potratom" a tým dáva o sebe celému svetu vedieť, akého je razenia a toto neviem, či to nemôže niekto nejakým spôsobom zneužiť.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 425  ~  Člen od: 30 júl 2009  ~  Posledná návšteva: 29 október 2021 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

janka

Odoslaný - 25 január 2010 :  18:49:03  Zobraziť profil  Pridať janka do zoznamu priateľov
ja som tam nie, ale citala som o tom, ze sa cezen lahko siria virusy

Krajina: Hungary  ~  Počet príspevkov: 5687  ~  Člen od: 27 január 2004  ~  Posledná návšteva: 07 január 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 25 január 2010 :  18:53:27  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Na facebooku je už aj Mons. R. Bezák trnavský arcibiskup.

http://sk-sk.facebook.com/pages/Mons-Robert-Bezak/85717204711?v=feed&story_fbid=86773979711

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

Pôvodne zaslal zrno - 25 január 2010 :  14:39:31

asi presne podla vyzvy papeza

nakukol som tam, ale zdrhol som odtial, nepaci sa mi to

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

guest635

Odoslaný - 27 január 2010 :  09:20:45  Zobraziť profil  Pridať guest635 do zoznamu priateľov
mne osobne sa facebook nepaci - je to priliz otravny komunikacny software pre mna

V živote je len jedna posledná minúta...a to je minúta pred smrťou!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 451  ~  Člen od: 16 december 2009  ~  Posledná návšteva: 29 júl 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

MartinQo

Odoslaný - 27 január 2010 :  19:51:05  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
Podla mna je fejsbuk velka hlupost!A pritom som mlady clovek.
Kazdy tam o vas vsetko vie.su tam vsetci kamarati, posielaju si tam fotky z akcii a videa kde sme boli co sme robili...zajapaju sa do roznych skupin a davaju tam svoje osobne udaje co moze hocikto zneuzit. radsej davam prednost osobnemu kontaktu ako neakemu programu na nete.ludom to doslova vymyva mozog...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 27 január 2010 :  19:59:47  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
btw smiem sa spytat aky ma zmysel osocovat tuna naky server<? z cisto subjektyvneho hladiska.. ? facebook je proste miesto kde sa ludia vedia najst po dlhych rokoch..je to miesot kde mozes nahadzat kamosom veci co vas mozu potesit a rovnako je to miesto kde mozes delat druhym zle.. konverzacia je ovela sledovanejsia a dneska su uz organizacie ktore podavaju aj tresne oznamenia za niektore vyroky na nom...v kazdom pripade nechapem na co sa to tu rozobera...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 27 január 2010 :  20:18:03  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
na facebooku mas sice osobne udaje no tie maz v pocitaci, aj toto forum sa da zneuzit na ukradnutie informacii, cez tvoj prispevok a posledne pripojenie, staci len najst dobu ked si online a zisti si cez urciti program tvoju ip adresu, cez tu sa moze dostat do tvojho pocitaca, nemusis mat ani zapnuti internet, napriklad pri klasickom dsl pripojeni staci mat zapnuti pocitac a v tom pocitaci kabel, nikde v pocitaci nemusis mat priamo ulozene osobne udaje no ak si ich napisal, dostal emailom alebo pouzil daju sa najst, pocitac ked napriklad nieco pises vo worde alebo blogu a das escape teda odist tak ta upozorni ze ked si ich neulozis tak udaje budu ...stratene... no s harddisku sa nevymazu, sikovni hacker si proste moze celi harddisk s tvojho pocitaca stiahnut na svoju externu pamet, alebo pri casovej tiesni moze nechat vyhladat len historiu internetu, cookies a emaili,a ulozene odkazy na tvojom pc, cez tie udaje sa potom lahko dostane na bankove ucty, osobne udaje, komunikaciu, hesla a pod.
ak mate antivirus a antispyware napr. eset co su oba v jednom je to len ciastocna ochrana, da sa obist ked dotycny posle email, napr. napodobni email s tohto fora , vy vidite len predmet spravy, clovek co stym nema skusenosti email neskontroluje a ak ho otvori tak sa hacker dostane ku kodovaniu na heslach v antiviruse a antispywary, heslo samotne nepotrebuje, hesla su len jednotky a nuly teda ak ma dekoder tak si ho uz zisti vo svojom pocitaci, ked clovek vie ako na to tak do priemerneho pocitaca sa dostane aj laik, takze net ako samotny nie je bezpecny a facebook je co sa tyka bezpecnosti priemerny

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 28 január 2010 :  11:49:36  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
timylee ale ja som co sa tika pc uplny laik ja vnom musim vediet akurat kreslit...a ked mam cas skocim sem na forum abo napisem niekomu koho mam rad...mam pocit ze nebezpecenstvo ake ciha za facebookom ciha aj na inych ..staci dufat ze to nikto nezneuzije... sak ale ja mam v compe hlavne vlastne obrazky a vela nemeckej hudby...

timylee

Odoslaný - 28 január 2010 :  12:33:56  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
ide o to ze ak si v emaili napisal povedzme tvoje prave meno alebo iny osobny udaj, tak aj ked email vymazes tak sa da najst

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 656  ~  Člen od: 21 január 2010  ~  Posledná návšteva: 09 október 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 28 január 2010 :  13:57:25  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Sú údaje, ktoré hľadajú zlodeji a podvodníci za účelom lúpeže. Sú údaje, ktoré hľadajú spoločnosti za účelom reklamy. Na facebooku podľa toho čo viem z rozprávania sa naozaj verejne prezentuje množstvo údajov, ktoré môžu podľa mňa kľudne poslúžiť nejakej spoločnosti pre nájdenie lepšieho spôsobu ovplyvňovania na nákup ich tovaru a podobne.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

timylee

Odoslaný - 28 január 2010 :  14:21:27  Zobraziť profil  Pridať timylee do zoznamu priateľov
s toho facebook financuje svoje posobenie na sieti

volsung

Odoslaný - 28 január 2010 :  14:46:00  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
a ja osm myslel ze skor z tych ton reklami ktorymi je zaspamovany...

MartinQo

Odoslaný - 29 január 2010 :  10:29:50  Zobraziť profil  Pridať MartinQo do zoznamu priateľov
Chapem ta Volsung, ze mas na to iny nazor ako ja.viem ze sa daju zneuzit osobne udaje,ale zato ich nemusim tym ludom co to zneuzit chcu rovno podat na tacke. V pocitaci mam ochranu, firewall antivirus, web protection, mam na kazdej stranke aspon 20 znakove hesla kt nedavaju zmysel a peniaze neprevadzam cez internet z bezp. dovodov. K tomu facebooku, proste ak sme niekde von na neakej party tak si kazdy robi zaznam videa a potom to uploadnu na youtube daju link na facebook, kazdy to okomentuje, ludia tam maju kopu albumov a pisu o kazdom osobne veci....

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 159  ~  Člen od: 15 november 2009  ~  Posledná návšteva: 23 marec 2012 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 30 január 2010 :  00:26:59  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov

Myslím že je to jasné.

Ono je to dobré ak si chcete spraviť reklamu na niečo, ale dávať tam osobné údaje, neviem neviem. Má to výhodu že podla mena si nájdem ľudí s ktorými sa potrebujem spojiť, ale zase hackeri si šetria robotu, už nepotrebuju dlhe hodiny nad riešením hesiel, tu prídu, a nájdu si Vás.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 30 január 2010 :  00:33:12  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
martinqou plne viem co vravis..ja som len cel povedat ze v podstate mne niako ublizit cez fb nemozu..akurat ma to moze stat nake problemi s compom ..ale ska vpoho.. uprimen ja chovam nedoveru k technike vypoctovej vzdy ked som ju surne potreboval zlihala...taka karboska..alebo brokovnica este nie...

Chocholoušek

Odoslaný - 31 január 2010 :  02:56:18  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Ja som sa tiež akousi mne doteraz nevysvetliteľnou záhadou registroval na Fejsbúk, môžete ma tam nájsť pod nickom Chocholousek

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 31 január 2010 :  12:11:07  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
Chocholousek Chocho toto je tvoj nick?

Chocholoušek

Odoslaný - 31 január 2010 :  12:34:18  Zobraziť profil  Pridať Chocholoušek do zoznamu priateľov
Áno.

Boh existuje pre toho, kto v neho verí.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

Albert Einstein
______
Na každého rovným metrom.

Krajina: Denmark  ~  Počet príspevkov: 296  ~  Člen od: 24 jún 2008  ~  Posledná návšteva: 04 február 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Angelika

Odoslaný - 12 február 2010 :  09:34:05  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Angelika  Pridať Angelika do zoznamu priateľov
Ja som na FB vyše roka a mám s ním dosť nepríjemnych skúseností, najskôr sa mi páčilo kto všetko sa tam dá nájsť, aké poskytuje možnosti, písať si s ľuďmi s ktorými som už dlho nebola v kontakte, prihlásiť sa do rôznych skupín či byť fanúšikom nejakých stránok od výmyslu sveta, dá sa tam aj chatovať a zverejňovať množstvo údajov o sebe, robiť všelijaké testy ktoré oberajú o čas.. A potom sa mi stalo - doteraz netuším akým spôsobom, ale asi nejako tak ako to popisal timylee - ukradli mi heslo a raz som zbadala že posielam hromadné správy, tzv. hoax, v čase keď vôbec nie som prihlásená na internete, všetkým mojim známym.. no a potom sa mi začala meniť celá moja stránka a písali mi z FB Security že si mám zmeniť heslo lebo bola zaznamenaná podozrivá aktivita na mojom účte..

Tak som si zmenila heslo ale odvtedy si naozaj dávam pozor na to čo zverejním, v každom prípade som o sebe vymazala všetky osobné údaje a nepíšem tam osobné veci o sebe, zrušila som svoje členstvo v mnohých skupinách a patrím len do takých čo aj moji veriaci priatelia, napr. "Nebojím sa Boh je so mnou" alebo "Praying people".. jednoducho do takých ktoré vyjadrujú to že som veriaca lebo som si povedala že idem takto svedčiť o Bohu aj cez FB, je tam aj veľa kňazov a starších ľudí, ktorí využívajú FB na účely evanjelizácie.

No posledná správa ktorá ma dosť šokovala je - neviem či sa tomu dá veriť ale odvtedy rozmýšľam že svoje členstvo na FB zruším - mimochodom účet sa zrušiť nedá, len prestať ho navštevovať a ignorovať všetky správy ktoré potom chodia do mailovej schránky - " že ide o sieť, ktorá o každom jednotlivcovi zbiera informácie ešte dôkladnejšie ako kedysi ŠTB. " "Sledujú sa nielen skupiny, ale aj jednotlivci. Napríklad, majú presné údaje, v ktorých si skupinách,aké máš aktivity, s kým si v kontakte,aké máš politické názory, na aké stránky píšeš, čo bloguješ, čo čítaš.aké stránky pozeráš" - možno je to ďalšia poplachová správa ale už ich bolo dosť na to, aby som sa zamýšľala nad tým či to na FB neskončím, oberá o čas a s ľuďmi, s ktorými sa potrebujem kontaktovať si môžem písať aj cez mail. Takže toľko z môjho pohľadu.+

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 207  ~  Člen od: 05 február 2010  ~  Posledná návšteva: 04 január 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 12 február 2010 :  10:57:53  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
aleco dalsi clovek na fb_? hm aj by soms a spytal na nick ale vpoho ,ano cez fb sa da sledovat ake am clovek tendencie a prejavy..btw ak ces zrusit svoje konto da sa to ..napriklad mne sa uz raz vyhrazali ze mi ho ukoncia

Azuritko

Odoslaný - 12 február 2010 :  11:24:46  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Facebook je vlastne verejné súkromie. Na pokec som snáď po 6 rokoch od jeho vzniku išiel, kôli tomu, že niektorý kamoši sú tam a nie na ICQ. Ale na facebook sa asi radšej nedám nikdy

Rímskokatolík

Strana: z 2 Previous Topic: Nedelne ucenie Téma Next Topic: Kniha: O PRAVEJ ÚCTE K PANNE MÁRII  
 Verzia pre tlač
Nasledujúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06