Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 PROSBA O POMOC
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Hádanka Téma Next Topic: Čo som robil(a) včera, dnes a čo bude zajtra?  

kakofil

Stav: offline

Odoslaný - 13 júl 2009 :  15:24:16  Zobraziť profil  Pridať kakofil do zoznamu priateľov
MILÍ PRIATELIA!
SOM ABSOLVENTKA KATOLÍCKEJ UNIVERZITY V RUŽOMBERKU ,KOMBINÁCIA SLOVENSKÝ JAZYK-NÁBOŽENSKÁ VÝCHOVA PRE ZŠ A SŠ.TRI ROKY PRAXE.NAPOSLEDY SOM PRACOVALA AKO ASISTENT UČITEĽA PRE ŽIAKA S PORUCHAMI UČENIA .HĽADÁM PRÁCU AJ AKO VYCHOVÁVATEĽKA,PRACOVNÍK VO VÝCHOV
NÝCH A ŠKOLSKÝCH INŠTITÚCIÁCH, LEKTOR, INŠTRUKTOR V CENTRE VOĽNÉHO
ČASU,KULTÚRNY PRACOVNÍK,REFERENT V KULTÚRNYCH ZARIADENIACH,PRACOVNÍK V ORGANIZÁCIÁCH ,KTORÉ PRACUJÚ S DEŤMI
A MLÁDEŽOU A DOSPELÝMI PO VEDOMOSTNEJ
A SOCIÁLNEJ STRÁNKE ,V SOCIÁLNEJ OBLASTI,
V NEZISKOVEJ ORGANIZÁCIÍ,V PROSPEŠNÝCH SLUŽBÁCH,KTORÉ POMÁHAJÚ ĽUĎOM.SOM OCHOTNÁ SA REKVALIFIKOVAŤ.AK BY STE O NIEČOM VEDELI,KDE BY SOM SA MOHLA UPLATNIŤ DAJTE MI PROSÍM VEDIEŤ.BUDEM VĎAČNÁ ZA AKÚKOĽVEK POMOC A ŠANCU SA
REALIZOVAŤ.TELEFÓN-0415983621,0902810311,
jozefrug@atlas.cz
S POZDRAVOM mgr.JANA ŠUGÁROVÁ

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 13 júl 2009  ~  Posledná návšteva: 13 júl 2009 Upozorniť moderátora 
  Previous Topic: Hádanka Téma Next Topic: Čo som robil(a) včera, dnes a čo bude zajtra?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06