Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Bad words
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Zobrazenie vierovyznania v profile Téma Next Topic: Je nás už 666.  

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 07 jún 2009 :  09:43:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Mato, mam taký technický problem s nastavčenim týchto slov. a proste nechápem prečo v slove "duchovn om" musí bzť yáklad slova vyhviuezdičkovaný.
Chápem, že forum, teda mechanizmus, ked vidi napisane "hovn om" tak to akurat prehviezdičkuje. neda sa to forum nejako naučiť že iba ked je to slovo napisane zvlášť, vtedy to prehviezdičkuje a ked je to v nejakom slove, tak ee?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 08 jún 2009 :  09:56:56  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Hej aj mna to stve, ale nanestastie sa to neda. Hlada to retazec znakov, bez ohladu na to, kde sa nachadza.
Ale odkedy tu nie je Marcelooo tak by som to hadam mohol zrusit uplne, co myslite? Nezda sa, zeby tu mal niekto tendenciu pouzivat vulgarizmy.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 08 jún 2009 :  10:17:03  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mato, nemusiš nutne všetko zrušiť, len toto jedno slovo

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 08 jún 2009 :  16:44:17  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Tak som to myslel, ze zrusim toto jedno slovo.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Zobrazenie vierovyznania v profile Téma Next Topic: Je nás už 666.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06