|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 14:43:48
|
Študentka Carrie Prejeanová sa v súťaži o „Miss USA 2009“ umiestnila iba na druhom mieste a to preto, lebo pri otázke o homosexualite odpovedala „biblicky správne“ a nie „politicky správne“, ako informoval časopis „Welt“. Pri každej voľbe o miss krajiny sa v rámci súťaže koná aj pohovor s kandidátkami. Miss Kalifornia, Carrie Prejeanová, sa na ňom vyslovila proti homosexuálnemu „manželstvu“. Keď sa jej homosexuálny moderátor spýtal, čo si myslí o tom, že štát Vermont ako štvrtý spolkový štát USA legalizoval partnerstvo homosexuálov, odvetila slovami: „Myslím si, že manželstvo by malo existovať iba medzi mužom a ženou. Nechcela by som nikoho uraziť, ale tak som bola vychovaná.“ Táto jej odpoveď sa očividne postarala o to, že sa vo voľbe Miss USA umiestnila iba na druhom mieste, ako potvrdila aj členka poroty Alicia Jacobsová: „S každým slovom jej odpovede som videla, ako jej korunka stále viac letí dolu z hlavy. Bola som šokovaná.“ Aj homosexuálny prominent a „blogger“ Perez Hilton, hovorí, že je „šokovaný“ výpoveďou Prejeansovej: „Milióny homosexuálnych a lesbických Američanov a ich prívržencov bolo potupených.“ Carrie Prejeanová však stojí pevne za svojimi výpoveďami a pre „Fox News“ sa vyjadrila, že sa považuje za víťazku: „Povedala som, čo cítim a som na to hrdá. Možno boli moje slová málo diplomatické. Ale práve pri tejto otázke nešlo o to, odpovedať politicky korektne – išlo o to, odpovedať biblicky korektne.“
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 15:51:08
|
- kvitujem, ked si clovek stoji za svojim slovom ...
- je "biblicky " spravne sa zucastnovat akejsi sutaze MISS ?? |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 16:03:30
|
Moja reč Milan. Ani nie či je biblicke, ale je hlúpe v spodnej bielizni ceriť zuby na móle pred chlípnym davom ... Ako kobyly na trhu ... Preto od čias Christovej, čo bola moja prvá skúsenosť s súťažami MISS niečo podobné nepozerám ...
PS. Ale, počul som, že na tých súťažiach tie kobyly hovoria, že chcú mier pre svet a takisto šťastie pre chudobné deti ... Kravy ... |
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 17:09:19
|
- ved i preto som to dal do uvodzoviek ... mne sa okrem ineho nezdala prave jej ucast "korektnou" ako ze veriacej predpokladam na takom niecom ako MISS ... |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 18:36:12
|
Miss je blbosť, ktorá tak maximálne kazí ženám sebavedomie, a potom si myslia že sú tlsté a špatné. Ale každopádne, toto dievča odpovedalo naozaj správne čo je veľmi pozitívne. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 21:06:02
|
Tiež nesledujem tento typ súťaží v ktorých sa predvádzajú ženy ako len nejaké kusy pre biznis. Zaujala ma len odpoveď tejto slečny, s ktorou súhlasím aby manželstvo zostalo len medzi mužom a ženou.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 22:11:01
|
mnuz je to mile ale ako zistujem naozajs a neoplati dnes vraviet svoj nazor .... mnuz kamarat mi vcera pustal skvele video zo srbska bolot o z jedineho pochodu gayov v belegrade ako udelali pochod a tak strasne ich rozbili ...najviac sa mi pacil taky bradaty pravoslavny knaz ako zacal mlatit krizom po hlave jedneho...mnuz odvtedy tam uz ziaden podobny pochod nebol... |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 apríl 2009 : 23:59:30
|
No mne sa páči to, že sa nebála smelo povedať svoj názor aj keď vedela, že ju to bude stáť víťazstvo v súťaži.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2009 : 09:51:42
|
Zaujímavé ako vedia kresťania kritizovať jednotlivé výkvety tkz. západnej kultúty - civilizácie, v ktorej vždy hľadali aj vidia oporu a ako sa s červenými očami pozerajú na tu výchdnú. (vrátane tzv. komunistickej) |
Počet príspevkov: 357 ~
Člen od: 30 jún 2007 ~
Posledná návšteva: 06 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2009 : 10:47:16
|
ja skôr žasnem nad výrokom "šokovanej" členky poroty, že "milióny" homosákov bolo potupených... ešte väčšie milióny heterosákov je oveľa viac potupovaných, pretože sa potupuje podstata rodiny a manželstva, ktoré sú základným pilierom budovania štátu tej ktorej krajiny a teda podstata spoločnosti a jej riadneho fungovnia a to už akosi málokoho zaujíma. Nemorálna dekadentnosť pseudomilovníkov akejsi pofidérnej slobody bez hraníc, kde by bolo asi už načase porozmýšľať, kto sa za nimi v podstate skrýva a čo je jeho cieľom, naozaj nepozná hraníc. Ako vidno nie je problém, aby menšina opäť diskriminovala väčšinu. Dosť dobre nerozumiem poslednému príspevku. Kresťania poukazujú/kritizujú, na čo aj majú právo, na výkvety nemorálnosti, ktoré hraničia s podvracaním základov samotnej spoločnosti. S mlátením kohosi krížom osobne absolútne nesúhlasím! Kríž nie je na takúto činnosť! Avšak Srbi to nemajú ľahké, je to tvrdý a prudký národ, ktorý práve kvôli kresťanstu veľa trpel, nečudo, že sa aj silne bráni. Vôbec Balkán je boľavou a problémovou kapitolou samo osebe... Čo sa súťaží "krásy" týka - sú obrazom danej spoločnosti. Ja ich tiež nemusím a nerozumiem, čo tam robí kresťanka...nuž ale, rozhodla sa. Inak ale nechtiac "odhalila" ich podstatu - hlava a svedomie môžu byť v pohode prázdne, stačí sa držať práve prijímaného klišé... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2009 : 21:13:04
|
juja skvelo si vystihla to stymi milionmi...a ktomu mlateniu krizom preco aj mec europskych rytierov mal byt ako kriz...a srby su prudky preto pretoze tam prezit mohli len prudky a tvrdy ludia slaby boli prevalcovany moslimskym tlakom keby si videla zabery zo skolskeho dvora ako sikanuju mali moslimkovia maleho krestana biju ho pohlave a smeju sa katolik pochopis preco su srby tvrdy... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 apríl 2009 : 22:00:09
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2009 : 18:17:41
|
Myslela som si, že to tam je jasne napísané, že chápem Srbov, lebo...práveže som to tak myslela, že prečo sú prudkým národom.
Čo sa feministiek týka, ktoré sú opisované v danom článku, je ťažké diskutovať s niekým, kto je precitlivelý a vzťahovačný a nesebakritický... |
Judith |
Počet príspevkov: 3217 ~
Člen od: 30 október 2005 ~
Posledná návšteva: 30 máj 2020
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 apríl 2009 : 22:59:59
|
mno juja mozno som len nepochopil spravne cos napsala a ano s feministkami sa tazko rozprava ... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|