Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 NEODOBRILA HOMOSEXUÁLOV PREHRALA SÚŤAŽ O MISS USA!
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Tisíc tvári diabla Téma Next Topic: Moje forum  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  14:43:48  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Študentka Carrie Prejeanová sa v súťaži o „Miss USA 2009“ umiestnila iba na druhom mieste a to preto, lebo pri otázke o homosexualite odpovedala „biblicky správne“ a nie „politicky správne“, ako informoval časopis „Welt“. Pri každej voľbe o miss krajiny sa v rámci súťaže koná aj pohovor s kandidátkami. Miss Kalifornia, Carrie Prejeanová, sa na ňom vyslovila proti homosexuálnemu „manželstvu“. Keď sa jej homosexuálny moderátor spýtal, čo si myslí o tom, že štát Vermont ako štvrtý spolkový štát USA legalizoval partnerstvo homosexuálov, odvetila slovami:
„Myslím si, že manželstvo by malo existovať iba medzi mužom a ženou. Nechcela by som nikoho uraziť, ale tak som bola vychovaná.“
Táto jej odpoveď sa očividne postarala o to, že sa vo voľbe Miss USA umiestnila iba na druhom mieste, ako potvrdila aj členka poroty Alicia Jacobsová: „S každým slovom jej odpovede som videla, ako jej korunka stále viac letí dolu z hlavy. Bola som šokovaná.“ Aj homosexuálny prominent a „blogger“ Perez Hilton, hovorí, že je „šokovaný“ výpoveďou Prejeansovej: „Milióny homosexuálnych a lesbických Američanov a ich prívržencov bolo potupených.“
Carrie Prejeanová však stojí pevne za svojimi výpoveďami a pre „Fox News“ sa vyjadrila, že sa považuje za víťazku: „Povedala som, čo cítim a som na to hrdá. Možno boli moje slová málo diplomatické. Ale práve pri tejto otázke nešlo o to, odpovedať politicky korektne – išlo o to, odpovedať biblicky korektne.“

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

Milan

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  15:51:08  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- kvitujem, ked si clovek stoji za svojim slovom ...

- je "biblicky " spravne sa zucastnovat akejsi sutaze MISS ??

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  16:03:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Moja reč Milan.
Ani nie či je biblicke, ale je hlúpe v spodnej bielizni ceriť zuby na móle pred chlípnym davom ...
Ako kobyly na trhu ...
Preto od čias Christovej, čo bola moja prvá skúsenosť s súťažami MISS niečo podobné nepozerám ...

PS. Ale, počul som, že na tých súťažiach tie kobyly hovoria, že chcú mier pre svet a takisto šťastie pre chudobné deti ...
Kravy ...

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  17:09:19  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- ved i preto som to dal do uvodzoviek ... mne sa okrem ineho nezdala prave jej ucast "korektnou" ako ze veriacej predpokladam na takom niecom ako MISS ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  18:36:12  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
Miss je blbosť, ktorá tak maximálne kazí ženám sebavedomie, a potom si myslia že sú tlsté a špatné. Ale každopádne, toto dievča odpovedalo naozaj správne čo je veľmi pozitívne.

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  21:06:02  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Tiež nesledujem tento typ súťaží v ktorých sa predvádzajú ženy ako len nejaké kusy pre biznis.
Zaujala ma len odpoveď tejto slečny, s ktorou súhlasím aby manželstvo zostalo len medzi mužom a ženou.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  22:11:01  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mnuz je to mile ale ako zistujem naozajs a neoplati dnes vraviet svoj nazor .... mnuz kamarat mi vcera pustal skvele video zo srbska bolot o z jedineho pochodu gayov v belegrade ako udelali pochod a tak strasne ich rozbili ...najviac sa mi pacil taky bradaty pravoslavny knaz ako zacal mlatit krizom po hlave jedneho...mnuz odvtedy tam uz ziaden podobny pochod nebol...

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 25 apríl 2009 :  23:59:30  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
No mne sa páči to, že sa nebála smelo povedať svoj názor aj keď vedela, že ju to bude stáť víťazstvo v súťaži.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

yyyno

Odoslaný - 26 apríl 2009 :  09:51:42  Zobraziť profil  Pridať yyyno do zoznamu priateľov
Zaujímavé ako vedia kresťania kritizovať jednotlivé výkvety tkz. západnej kultúty - civilizácie, v ktorej vždy hľadali aj vidia oporu a ako sa s červenými očami pozerajú na tu výchdnú. (vrátane tzv. komunistickej)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 357  ~  Člen od: 30 jún 2007  ~  Posledná návšteva: 06 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

juja

Odoslaný - 26 apríl 2009 :  10:47:16  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
ja skôr žasnem nad výrokom "šokovanej" členky poroty, že "milióny" homosákov bolo potupených... ešte väčšie milióny heterosákov je oveľa viac potupovaných, pretože sa potupuje podstata rodiny a manželstva, ktoré sú základným pilierom budovania štátu tej ktorej krajiny a teda podstata spoločnosti a jej riadneho fungovnia a to už akosi málokoho zaujíma. Nemorálna dekadentnosť pseudomilovníkov akejsi pofidérnej slobody bez hraníc, kde by bolo asi už načase porozmýšľať, kto sa za nimi v podstate skrýva a čo je jeho cieľom, naozaj nepozná hraníc. Ako vidno nie je problém, aby menšina opäť diskriminovala väčšinu.
Dosť dobre nerozumiem poslednému príspevku. Kresťania poukazujú/kritizujú, na čo aj majú právo, na výkvety nemorálnosti, ktoré hraničia s podvracaním základov samotnej spoločnosti. S mlátením kohosi krížom osobne absolútne nesúhlasím! Kríž nie je na takúto činnosť! Avšak Srbi to nemajú ľahké, je to tvrdý a prudký národ, ktorý práve kvôli kresťanstu veľa trpel, nečudo, že sa aj silne bráni. Vôbec Balkán je boľavou a problémovou kapitolou samo osebe...
Čo sa súťaží "krásy" týka - sú obrazom danej spoločnosti. Ja ich tiež nemusím a nerozumiem, čo tam robí kresťanka...nuž ale, rozhodla sa. Inak ale nechtiac "odhalila" ich podstatu - hlava a svedomie môžu byť v pohode prázdne, stačí sa držať práve prijímaného klišé...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 26 apríl 2009 :  21:13:04  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
juja skvelo si vystihla to stymi milionmi...a ktomu mlateniu krizom preco aj mec europskych rytierov mal byt ako kriz...a srby su prudky preto pretoze tam prezit mohli len prudky a tvrdy ludia slaby boli prevalcovany moslimskym tlakom keby si videla zabery zo skolskeho dvora ako sikanuju mali moslimkovia maleho krestana biju ho pohlave a smeju sa katolik pochopis preco su srby tvrdy...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 26 apríl 2009 :  22:00:09  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- he, aj tu volili :

http://spravy.pravda.sk/samcom-roka-je-parizsky-arcibiskup-dui-/sk_svet.asp?c=A090306_144236_sk_svet_p12

juja

Odoslaný - 27 apríl 2009 :  18:17:41  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Myslela som si, že to tam je jasne napísané, že chápem Srbov, lebo...práveže som to tak myslela, že prečo sú prudkým národom.

Čo sa feministiek týka, ktoré sú opisované v danom článku, je ťažké diskutovať s niekým, kto je precitlivelý a vzťahovačný a nesebakritický...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 27 apríl 2009 :  22:59:59  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mno juja mozno som len nepochopil spravne cos napsala a ano s feministkami sa tazko rozprava ...

Previous Topic: Tisíc tvári diabla Téma Next Topic: Moje forum  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06