Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Moje forum
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: NEODOBRILA HOMOSEXUÁLOV PREHRALA SÚŤAŽ O MISS USA! Téma Next Topic: Tak myli sa ci nie ?  

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 13 apríl 2009 :  17:13:41  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
nechcm maťovi yaťažovať jeho forum. jednak je to kvôli funkčonosti a veľkosti databaz a za druhé, sú to témy mimo rozsah tohoto fora.

nejde ani o nejaké filozofovanie, ale o praktické rady, ktoré som zatiaľ nemal nijako možnosť inak získať. a nie vždy všetko sa dá najsť cez uja Googla.

hlavne okruhy otázok:
1. varenie pečenie, recepty - predsa len odskúšané recepty a možnosť opýtať sa priamo človeka na postup, ješ iné ako si neičo prečítať a mať len nejakú neurčitú predstavu
2. pestovanie rastlín, zháňanie semienok,
3. iné praktické rady ako niečo urboiť

Samozrejme ponukam tu pomoc vzajomne, čiže ak vy tam dáte svoje otázky, ked niečo neviete vy, tak nech sa páči.

Ozaj, forum je na stránke, ktorú mam v podpise.

Do forumu sa netreba prihlasovať, da sa reagovať aspon zatial aj bez prihlasenia. Ak bude SPAM a ine problemiky tak sa to zmení.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

zrno

Odoslaný - 13 apríl 2009 :  21:23:41  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Alesko aj som sa zaregistroval ale akosi neviem akým spôsobom pridať nejaký príspevok.
Najviac ma trápi tá angličtina to je pre mňa španielska dedina.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 14 apríl 2009 :  07:09:05  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
ked budem moct to poslovenčim, aspon ten zaklad....

ale prispieť môžeš aj bez registrácie.... klikni na názvy toho kde maš záujem prispieť a potom daj REPLY

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 14 apríl 2009 :  14:38:17  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ahoj Alesko zatiaľ sa dá odpovedať len na dané témy nová sa nedá vytvoriť.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 14 apríl 2009 :  14:44:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Podarili sa mi prvé pokusy ale prvý som dal namiesto niekoho iného, druhý už bol pod mojim menom.

Slayer

Odoslaný - 14 apríl 2009 :  16:52:04  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Po anglicky je nova tema New Topic, tak klikni na to.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 15 apríl 2009 :  13:54:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Vďaka za radu.

Previous Topic: NEODOBRILA HOMOSEXUÁLOV PREHRALA SÚŤAŽ O MISS USA! Téma Next Topic: Tak myli sa ci nie ?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06