Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Ste pripraveni na utok ?
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Tak myli sa ci nie ? Téma Next Topic: rozcarovanie  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 30 marec 2009 :  23:06:42  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
- CERV CONFICKER utoci :

http://vat.pravda.sk/sk_vkom.asp?r=sk_vkom&c=A090325_135745_sk_vkom_p35

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/cerv-conficker-pripravuje-utok-na-internet

- kde zozeniem tu novu modlidbu pre media, internet ?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

Vlkodlak

Odoslaný - 30 marec 2009 :  23:26:32  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
Predpokladám, že o tebe neplatí:

Kniha žalmov - kapitola 107
17 Na ceste neprávosti rozum stratili a trpeli za svoje priestupky.

Teda neklikáš na nete na bludy a zároveň

Kniha Jób - kapitola 4
17 "Kto spravodlivý je v očiach Pána, kto pred svojím Tvorcom čistý je?"

Teda používaš výlučne originálny software.

Tebe motlitbu netreba. Si za vodou. A plati pre teba ...

Kniha žalmov - kapitola 106
3 Blažení sú tí, čo zachovávajú právo a konajú spravodlivo v každý čas.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 30 marec 2009 :  23:47:23  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Mam rad taketo katastroficke scenare o globalnej destrukcii internetu a potazmo nasledne celeho sveta, lebo dany cerv urcite nakoniec zautoci aj na pocitace pentagonu a odpali jadrove zbrane. Clovek ani do kina nemusi, staci citat spravy

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 31 marec 2009 :  00:24:49  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
-

- akosi mi tam vypadol smajlik ...

- jasne, ze pouzivam legalny software, nie som taky bohaty, aby som si dovolil doplacat na nezabezpeceny PC ...

- ako Mato napisal, zacalo velke bububu ... ale, ak by ste vedeli o dotycnom, co to akoze sposobil, mate 200 000 dolarov vo vrecku ...

- mne sa zda, ze to vypustil sam velky Bill, asi potrebuje zdvihnut zaujem o legalizaciu svojho produktu ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Milan

Odoslaný - 31 marec 2009 :  00:41:56  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
citácia:
Predpokladám, že o tebe neplatí:

Kniha žalmov - kapitola 107
17 Na ceste neprávosti rozum stratili a trpeli za svoje priestupky.

Teda neklikáš na nete na bludy a zároveň

Kniha Jób - kapitola 4
17 "Kto spravodlivý je v očiach Pána, kto pred svojím Tvorcom čistý je?"

Teda používaš výlučne originálny software.

Tebe motlitbu netreba. Si za vodou. A plati pre teba ...

Kniha žalmov - kapitola 106
3 Blažení sú tí, čo zachovávajú právo a konajú spravodlivo v každý čas.

Pôvodne zaslal Vlkodlak - 30 marec 2009 :  23:26:32

- a uz som to nasiel :

Všemohúci večný Bože, ktorý si nás stvoril na Svoj obraz a nariadil si nám, aby sme všetko dobré, pravdivé a krásne hľadali predovšetkým v božskej osobe Tvojho jednorodeného Syna, nášho Pána Ježiša Krista, prosíme Ťa, daj, aby sme, na orodovanie svätého Izidora, biskupa a učiteľa, na cestách internetom viedli naše ruky a oči k tomu, čo je milé Tebe a každého človeka, ktorého stretneme, prijímali s láskou a trpezlivosťou. Skrze Krista nášho Pána. Amen

znenie oficiálnej modlitby pred prístupom na internet.
Pre veriacich ju oficiálne schválil v októbri minulého roka bratislavský arcibiskup Stanislav Zvolenský

„Prosím, Bože, pomôž mi očistiť počítač od vírusu a diabolských fotografií, ktoré rušia a ničia moju prácu, aby som bol schopný i ja očistiť sám seba od hriechov“

V roku 2004 spisana modlidba izraelskym rabinom Šlomo Eliahu

... vlcko uz si zohnal Lawrence z Arabie ???? ...

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 31 marec 2009 :  08:12:14  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
milan, šak stačí linux a nejaky windowsacky virus ta trapiť nemusí. prakticky povedane, na linuxe nemusíš mať ani antivir. skôr silnejší firewall.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  11:58:05  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
som sklamany moje oci hned blesli akos om videl nazou temi ale obsah mojho militarneho ducha moc nepotesil skoda ..mno na treningu si to dnes vznahradim dem testovat novu zbroj...a k tzm katastrofickzm scenarom hmmm pripomina mi to terminatora3

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 31 marec 2009 :  13:10:30  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
citácia:

... vlcko uz si zohnal Lawrence z Arabie ???? ...

Pôvodne zaslal Milan - 31 marec 2009 :  00:41:56

Samozrejme. DivX s titulkami.

Počet príspevkov: 1964  ~  Člen od: 05 marec 2005  ~  Posledná návšteva: 21 marec 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 31 marec 2009 :  14:02:10  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
volsung, kedy hodíme airsoft? kto sa ešte pridá?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Azuritko

Odoslaný - 31 marec 2009 :  14:40:52  Zobraziť profil  Pridať Azuritko do zoznamu priateľov
citácia:
volsung, kedy hodíme airsoft? kto sa ešte pridá?

Pôvodne zaslal alesko - 31 marec 2009 :  14:02:10

Alesko soft hrám aj ja, v profile mám stránku :)

Rímskokatolík

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 4003  ~  Člen od: 15 máj 2007  ~  Posledná návšteva: 27 apríl 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  14:50:47  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
airsoft neni problem trebars aj buducu sobotu ...tuto nemozem bo deme fotit kostymi..ale mozme dohodnut naky ten priatelsky zapas..mna by to len potesilo..

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vlkodlak

Odoslaný - 31 marec 2009 :  16:24:29  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
A co tak Conter Strike ci ako sa to vola.
Bojovali by sme proti nejakym timom.
Strielali by sme protestantov, Amigo by bol nas kapitan.

Milan

Odoslaný - 31 marec 2009 :  16:42:03  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
citácia:
milan, šak stačí linux a nejaky windowsacky virus ta trapiť nemusí. prakticky povedane, na linuxe nemusíš mať ani antivir. skôr silnejší firewall.

Pôvodne zaslal alesko - 31 marec 2009 :  08:12:14

- sak v pohode, ja s toho obavu nemam, to len tak z recesie ... a linux by som aj nahodil, ale co ked na PC pracuju ludia co maju problem aj z widlami ...

Mato

Odoslaný - 31 marec 2009 :  17:24:50  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal alesko - 31 marec 2009 :  08:12:14

No nebol by som si az taky isty nezranitelnostou Linuxu
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Linux_computer_viruses

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  22:10:47  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
vlcik counter strike nemam moc rad radsej taky battle field 1942 ..ale airsoft je naj behat po lese ..proste sam si to nazivo prezijes a nie po sediacky..

Mato

Odoslaný - 31 marec 2009 :  22:14:17  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
No, lenze my co sme sa neuliali z vojenskej sluzby uz nemame potrebu hrat sa na vojakov, kedze nimi sme, co s nami?

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  23:13:38  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mam piatich kamaratov co su profesionalny vojaci a dalsieho co ma vojensku akademiu ale uz ako vojak nepracuje a hraju airsoft ...to stym proste nic nema airsoft je o pohybe o strategii dobrej kondicke a mnohom inom nie len o umivani buzerplacu...

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  23:17:21  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
btw airsot samotny ani hranims na vojakou nei to iba ak ho robys ako milsim teda military simulation to su tiez vydarene akcie mam ich rad su drsnejsie pretoze mas aj naku tu vahu vo vystroji trvaju dlhsie a su v tvrdsich podmienkach

Vlkodlak

Odoslaný - 31 marec 2009 :  23:25:26  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Vlkodlak  Pridať Vlkodlak do zoznamu priateľov
citácia:
vlcik counter strike nemam moc rad radsej taky battle field 1942 ..ale airsoft je naj behat po lese ..proste sam si to nazivo prezijes a nie po sediacky..

Pôvodne zaslal volsung - 31 marec 2009 :  22:10:47

I ja hrajem air soft a behám pri tom po lese. Len moja krásavica,trocha silnejšie guličky vypúšťa ako tie vaše:

Ej, tej by som veru na 100 m zadnicu nevystavil, nie ako tým vaším ventilátorom.

volsung

Odoslaný - 31 marec 2009 :  23:39:05  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
hm mnuz tak ako taka airsoftouka co ma 510 fps tez neni sranda ale uznavam a co taka kresadlovka__??

Previous Topic: Tak myli sa ci nie ? Téma Next Topic: rozcarovanie  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06