Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Fórum a jeho funkčnosť
 Technické problémy.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Kríza Téma Next Topic: Vyluceny humanista  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 19 február 2009 :  21:37:07  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
V poslednej dobe sa stále častejšie stáva, že načítanie stránok fóra trvá dlho a nakoniec sa objavý toto :

Active Server Pages error 'ASP 0113'
Script timed out
/bforum/active_users.asp
The maximum amount of time for a script to execute was exceeded. You can change this limit by specifying a new value for the property Server.ScriptTimeout or by changing the value in the IIS administration tools.

Mato ak môžeš tak s tým niečo urob vďaka.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 19 február 2009 :  21:39:31  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
kakas aj mne sa to stava, hlavne ked mam preťaženu linku, alebo spomaleny komp. takže neviem či maťo s tým môže niečo urobiť.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

katama

Odoslaný - 19 február 2009 :  21:50:50  Zobraziť profil  Pridať katama do zoznamu priateľov
Ja som tu uz dlho nebola, ale aj mne to tu dneska funguje nejako spomalene

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 58  ~  Člen od: 03 január 2009  ~  Posledná návšteva: 05 jún 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 19 február 2009 :  21:51:32  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Vieš Alesko ono pri prezeraní iných stránok to ide v pohode ale problém sa vyskytuje len na tomto fóre.
V tom prípade budem musieť navštevovať toto fórum v inom menej frekventovanom čase.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 19 február 2009 :  21:57:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Teraz som zbadal, že ak je prihlásených členov v rovnakom čase viac ako 5, vtedy sa tento problém vyskytuje.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 19 február 2009 :  22:28:07  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Hej aj ja to badam, asi sa blizime k realnym schopnostiam access databazy. Skusim znova zaarchivovat nejake stare temy a skompaktovat databazu, uvidime, ci to pomoze.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 19 február 2009 :  22:54:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Dobre Mato dúfajme, že to pomôže a zrýchli načítavanie stránok.

Dušan

Odoslaný - 09 marec 2010 :  18:34:48  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Prosím ťa Mato, akým spôsobom by som si mohol prideliť vlastného avatarika pod nick? Skúsil som obrázok - štvorec formátov jpg a gif, no nejde to tam. Vďaka ti za odpoveď.

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 09 marec 2010 :  19:44:12  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Ten vlastný avatar by som chcel aj ja. ale vypíše error.

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 09 marec 2010 :  21:27:37  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Nejde zobraziť príspevky v téme "Medžugorie - pravda, alebo podvod?".

veriaci

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 982  ~  Člen od: 26 január 2010  ~  Posledná návšteva: 15 máj 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

lila

Odoslaný - 09 marec 2010 :  23:14:38  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
Dušan a PCmaniak87

http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=5

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 10 marec 2010 :  00:34:25  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Dakujem lila, tam su vsetky potrebne informacie.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 10 marec 2010 :  21:22:05  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Mato, škoda že už nemožno pokračovať v debate s Kaifášom, nestihli sme mu ani odpovedať, zvlášť Radek.
Neviem či nešlo o prírodovedca humanistu.

veriaci

Dušan

Odoslaný - 11 marec 2010 :  21:35:12  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
citácia:
Dušan a PCmaniak87

http://www.kredo.sk/bforum/topic.asp?TOPIC_ID=5

Pôvodne zaslal lila - 09 marec 2010 :  23:14:38

Lila, a ja ti chcem poďakovať za pomoc, cez víkend to vyskúšam.

veriaci

lila

Odoslaný - 11 marec 2010 :  21:40:31  Zobraziť profil  Pridať lila do zoznamu priateľov
Nie je za čo. Len som si spomenula, že som to tu kedysi čítala a našla som to.

Pridŕžajme sa Božej vôle. Ona nech je našou hviezdou, ktorou sa riadime počas tejto plavby. Takto určite zakotvíme v správnom prístave.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 365  ~  Člen od: 02 jún 2009  ~  Posledná návšteva: 18 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

PCmaniak87

Odoslaný - 11 marec 2010 :  22:39:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: PCmaniak87  Pridať PCmaniak87 do zoznamu priateľov
Takže k avatarom...

1. píše sa tam že treba nahrať na server nejaky vlastny, alebo poslať adminovi... lenže v profile nieje možnosť ukladania URL, ale len subory z PC...

2. Ak ten subor z PC skusim dať vypíše:

Microsoft VBScript runtime error '800a0046'

Permission denied

/bforum/include/clsFile.inc, line 87

3. neviem kde robím chybu ale asi teda ešte skusim ten mail. ale lepšie by bolo keby si uživatel mohol nastaviť hned v profile

Halelůja!!! Ježíš je BOREC! Halelůja!!! Ježíš Tě TOTÁLNĚ miluje! Halelůja!!! Halelůja!!! Halelůja!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 478  ~  Člen od: 13 september 2009  ~  Posledná návšteva: 24 marec 2010 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

saxsax

Odoslaný - 12 marec 2010 :  12:14:08  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Takže k avatarom...

1. píše sa tam že treba nahrať na server nejaky vlastny, alebo poslať adminovi... lenže v profile nieje možnosť ukladania URL, ale len subory z PC...

2. Ak ten subor z PC skusim dať vypíše:

Microsoft VBScript runtime error '800a0046'

Permission denied

/bforum/include/clsFile.inc, line 87

3. neviem kde robím chybu ale asi teda ešte skusim ten mail. ale lepšie by bolo keby si uživatel mohol nastaviť hned v profile

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 11 marec 2010 :  22:39:34

lenze potom by to nebolo pod kontrolou

a musis uznat, ze by bolo neziaduce, aby si tu niekto ako avatar zvolil nebodaj nacisticku svastiku, ci nejaky symbol satana , predsa len je to krestanske forum a nie warez !

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 12 marec 2010 :  14:41:17  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:

Pôvodne zaslal PCmaniak87 - 11 marec 2010 :  22:39:34

Chybu nerobis nikde. Z dovodu bezpecnosti provider neumoznuje webovym uzivatelom priamy zapis do adresarov, preto dany skript nefunguje korektne.
Ak mas avatar, posli mi ho a ja Ti ho priradim do profilu.

Dušan

Odoslaný - 12 marec 2010 :  20:25:16  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Chcel by som Matovi poslať obrázok, žeby mi ho priradil do profilu ako avatara, lenže nemám jeho mail. Alebo ako na to?

veriaci

saxsax

Odoslaný - 13 marec 2010 :  16:08:19  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov

forum@kredo.sk

„ Nech nachadza ktokolvek vo viere svoje svetlo a svoju utechu, nech je blazeny, avsak mnohi nepotrebuju toto svetlo a tuto utechu, lebo ich maju vo svojom rozume a ludskej bytosti – a tychto nech nechaju tiez zit a byt stastnymi „

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2129  ~  Člen od: 10 september 2009  ~  Posledná návšteva: 25 august 2016 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Dušan

Odoslaný - 13 marec 2010 :  16:57:39  Zobraziť profil  Pridať Dušan do zoznamu priateľov
Saxsax, vďaka ti - poslal som mu to.

veriaci

saxsax

Odoslaný - 14 marec 2010 :  12:37:14  Zobraziť profil  Pridať saxsax do zoznamu priateľov
citácia:
Saxsax, vďaka ti - poslal som mu to.

Pôvodne zaslal Dušan - 13 marec 2010 :  16:57:39

niet za co, ale treba pozorne citat, bolo to v odkaze od lily

Previous Topic: Kríza Téma Next Topic: Vyluceny humanista  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06