|
Odoslaný - 27 január 2009 : 13:08:13
|
U nás sa modlitby k tomuto apoštolovi začali rozširovať až neskôr lebo ľudia si často mýlili sv. Júdu Tadeáša zo zradcom Judášom Iškariotským. Bol to veľký Ježišov apoštol a mučeník a keďže bol príbuzný Pána Ježiša, Panny Márie a sv. Jozefa jeho prosby za nás sú oveľa skôr vypočuté. Začal som sa modliť Deviatnik k svätému Júdovi Tadeášovi, ktorý je rýchli pomocník v každej ťažkosti alebo súžení. Verím, že mi modlitby k svätému Júdovi Tadeášovi pomôžu prekonať ťažkosti života. Ale viem, že ak moja prosba nebude v zhode s vôľou Pána Boha tak potom nech mi vyprosí silu niesť tento kríž ťažkosti. Ak niekto cíti, že jeho modlitby nie sú vypočuté tak nech sa skúsi pomodliť tento Deviatnik k svätému Júdovi Tadeášovi. (cena je 0.83 Euro - 25 Sk)
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 február 2009 : 14:41:20
|
Pre tých ktorý si ju nemôžu zohnať dávam link na Deviatnik k sv. Júdovi Tadeášovi.
http://www.deviatnik.estranky.sk/
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 14 máj 2011 : 16:46:04
|
Musím ťi poďakovať za modlitbu k sv. Júdovi Tadeášovi ktorú si sem dal je naozaj nádherná . chcem ťa ešťe poprosiť ako sa to modlí ak správne rozumeim kedže je to deviatnik tak každý deň jedna? |
Počet príspevkov: 28 ~
Člen od: 04 december 2009 ~
Posledná návšteva: 30 júl 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 27 máj 2011 : 12:12:16
|
Počas deviatich dní ktoré sa potom opakujú podľa potreby. Každý deň sa začína duchovným čítaním na daný deň a na záver sa modlí Modlitba a Litánie k sv. Júdovi Tadeášovi. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|