Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Nástenka a ankety
 Profesionalny rodič
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Pôstne katechézy 2009 - KARLOVA VES Téma Next Topic: TV LUX.  

Ales

Stav: offline

Odoslaný - 26 január 2009 :  16:17:59  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
Otázka na hlasovanie:
http://www.upsvarmi.sk/dok/profirodic.pdf

Chceli by ste sa stať profesioínalnym rodičom? Prečo ano? Prečo nie? čo by ma lakalo ním byť? Aké by museli byť podmienky aby som sa ním mohol/chcel stať? Vedel by som byť profesionalnym rodičom, ak by som už mal aj vlastné deti?

Výsledky:
Ano   [30%] 3 hlasov
Neviem   [20%] 2 hlasov
Nie   [50%] 5 hlasov

Stav ankety: Aktívna  »»   Celkový počet hlasov: 10  »»   Posledný hlas: 27 máj 2011 14:09:29 

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora 

juja

Odoslaný - 26 január 2009 :  17:30:15  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
Ja teda v mojom veku som skôr za nie, ako za ano, tak som Ti dala "neviem". A veru neviem si to predstaviť teraz už. Ale nápad to je, podľa mňa, celkom fajn...osobne by som preferovala skôr manželstvá, ako jednotlivcov, pretože dieťa potrebuje pre svoj skutočne dobrý vývin oboch rodičov, potrebuje dobrý vzor otca i matky, pre svoje vlastné budúce vzťahy. Preto kvitujem, že ani hosexuálne páry nie sú do tejto pracovnej funkcie profesioánlneho rodiča pripustené. Nie je to žiadna diskriminácia, ale psychohygienická potreba dieťaťa.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 27 január 2009 :  15:45:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
Moja milovana je profesionalny rodic. Uz vyse roka takto fungujeme.
Potrebujes absolvovat 60hodinovy kurz... mame ho absolvovany obaja. a mame vlastne deti...:)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 27 január 2009 :  16:46:34  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
mirec mne by stačil 40 hodinový, kedže už pedagogiku mam za sebou.... potom podebatime cez sukriomnu poštu. chcel by som s ana nejake detaily popytať. teda ak môžem.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

mirecnr

Odoslaný - 28 január 2009 :  09:04:21  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: mirecnr  Send mirecnr an AOL message  Odoslať ICQ správu pre: mirecnr  Zobraziť adresu v MSN Messengeri pre: mirecnr  Pridať mirecnr do zoznamu priateľov
kludne. ziaden problem:)

Veď ma, Pane, vo svojej pravde a uč ma, lebo Ty si Boh, moja spása, a v Teba dúfam celý deň.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2690  ~  Člen od: 06 november 2003  ~  Posledná návšteva: 04 marec 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Pôstne katechézy 2009 - KARLOVA VES Téma Next Topic: TV LUX.  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06