Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Kresťania a svet
 Kresťanská kultúra
 Zháňam knihu.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Spoveď budúcnosti Téma Next Topic: festival Verím Pane, spoveď budúcnosti  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 22 január 2009 :  11:01:15  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov

Saleziánsky kňaz mi poradil výbornú knihu : „Radosť byť ženou.“ od autorky Ingrid Tobisch.
Nevedel by mi niekto poradiť kde túto knihu zoženiem.
Vo pred ďakujem za vašu pomoc.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

Aniko

Odoslaný - 22 január 2009 :  11:32:07  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Ja som ju kedysi dávno, dávno čítala. Možno je kdesi na povale. Pozriem, ak nájdem ozvem sa a pošlem.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 25 január 2009 :  12:19:00  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Ďakujem Aniko.

Dostal som kladnú odpoveď od saleziánskeho kňaza a požičia mi ju na určitý čas.
Takže sa teším, že si ju môžem prečítať a dúfam, že aj moja manželka bude mať záujem.
Ak by som po prečítaní mal záujem kúpiť si ju tak ju od Teba Aniko kúpim ak ju nájdeš.
Samozrejme ak ju budeš chcieť predať.
Ešte raz ďakujem za ochotu.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Aniko

Odoslaný - 26 január 2009 :  15:49:13  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
Ozvi sa mi potom v prípade záujmu. Pošlem len tak, nebudem predávať, však to je už staré. Prípadne môžem prefotiť.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1311  ~  Člen od: 10 jún 2005  ~  Posledná návšteva: 23 február 2022 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

stefan

Odoslaný - 26 január 2009 :  18:31:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: stefan  Pridať stefan do zoznamu priateľov
Neprefocujte - autorské práva.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 514  ~  Člen od: 31 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 25 november 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 27 január 2009 :  00:42:46  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Stefan:

Autorka tejto knihy zomrela 23.10.2007. Neviem kto teraz vlastní autorské práva.
Ale k veku tejto starej knihy asi už nikto.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

stefan

Odoslaný - 27 január 2009 :  21:41:36  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: stefan  Pridať stefan do zoznamu priateľov
Myslel som to trochu žartovne.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 514  ~  Člen od: 31 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 25 november 2019 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 27 január 2009 :  22:14:55  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
V poriadku stefan aj som si to myslel.

zrno

Odoslaný - 03 február 2009 :  12:58:26  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Knihu som si už prečítal niečo som sa dozvedel ale nenašiel som tam odpoveď ktorú som hľadal.
Tak že budem hľadať ďalej lebo celý život je o hľadaní pravdy.

Rafael

Odoslaný - 03 február 2009 :  13:08:31  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Pravda je poznatelna a kto ju hlada cely zivot, tak je mental alebo klamar alebo mu vyhovuje, ze ju nepozna.

Nechajte bluznivcov a sektarov, nech si hladaju. Vy mate Pravdu na tacke pod nosom. Ponuka ju Ta, o ktorej Pravda povedala, ze je s nou az do konca sveta a ze ju naplni svojou plnostou. Tak ju konecne vezmite. Jej bohatosti je tolko, ze Vam sto zivotov nebude stacit.

Ostatni nech "hladaju" dalej.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 03 február 2009 :  13:18:57  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Rarach, ja skôr hľadám dobrú radu ako Pravdu Božiu, ktorú máte Vy na mysli.

Rafael

Odoslaný - 03 február 2009 :  14:44:52  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Aj dobra rada sa nachadza tam, kde Pravda a Ta, ktora plnost Pravdy ponuka (presnejsie, cez ktoru sa Pravda v plnosti nechava poznat).

Ci myslite, ze to tak nie je?

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3722  ~  Člen od: 18 január 2008  ~  Posledná návšteva: 10 jún 2024 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 03 február 2009 :  18:20:33  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Prepáčte ale Vaša teologická rada je pre mňa nezrozumiteľná nakoľko asi nie som rozumovo na Vašej úrovni. Ja som len obyčajný človek ja mám len učňovku s maturou.
Radu ktorú hľadám zatiaľ nenašiel ani teológ ktorý je na Vašej úrovni vzdelania.

Rafael

Odoslaný - 03 február 2009 :  18:27:09  Zobraziť profil  Pridať Rafael do zoznamu priateľov
Vsak ja ani nevravim o teologovi, ze on je to, kto Vam vzdy radu moze dat, lebo ju vzdy ma.

Aniko

Odoslaný - 09 február 2009 :  17:27:41  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Aniko  Pridať Aniko do zoznamu priateľov
citácia:
Knihu som si už prečítal niečo som sa dozvedel ale nenašiel som tam odpoveď ktorú som hľadal.
Tak že budem hľadať ďalej lebo celý život je o hľadaní pravdy.
Pôvodne zaslal kakas - 03 február 2009 :  12:58:26

Knihu asi nečítala tá správna osoba ;) :).
A v pokoji hľadaj ďalej, máme hľadať čo je lúbe, dobré a dokonalé. Nikto z nás z neba nespadol. A veľmi oceňujem, že hladáš riešenie..

citácia:
Prepáčte ale Vaša teologická rada je pre mňa nezrozumiteľná nakoľko asi nie som rozumovo na Vašej úrovni. Ja som len obyčajný človek ja mám len učňovku s maturou.
Radu ktorú hľadám zatiaľ nenašiel ani teológ ktorý je na Vašej úrovni vzdelania.

To ani nevadí. Pán Ježiš mnohé veci skryl pre múdrymi a zjavil ich nemluvňatám :)

Previous Topic: Spoveď budúcnosti Téma Next Topic: festival Verím Pane, spoveď budúcnosti  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06