|
Odoslaný - 22 december 2008 : 09:10:22
|
|
|
Odoslaný - 23 december 2008 : 16:23:21
|
|
|
Odoslaný - 23 december 2008 : 16:53:47
|
No raz sa to dá vypočuť ale nie je to môj štýl hudby. Ale vďaka za typ.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 december 2008 : 19:02:14
|
Ja vseobecne nemam rap rada, ale ak sa niekomu tento styl paci, nic proti tomu. Len k Vianociam sa mi to akosi uz vobec nehodi, sem patria tie krasne melodicke piesne, ktorych je dost a nadherne koledy. Je to nasa tradicia (len ma rozculuje strasne, ked ich pocujem z reproduktorov v "obchodnych retazcoch a uz pomaly od oktobra a pocas celeho adventu). Preberat nieco za kazdu cenu, nemusi byt vzdy stastne riesenie. Pozehnany cas Vianoc a hojnost Bozich milosti v roku 2009 vsetkym na fore zela Ela |
|
|
|
Odoslaný - 23 december 2008 : 19:52:06
|
Rap tiež nie je môj obľúbený hudobný štýl. Tu si však myslím, že ide o niečo iné. Vianočné koledy sú fajn, ale ako často znejú z rádia tie skutočné koledy, ktoré chodia koledovať koledníci? A preto si myslím, že kresťanskí interpreti robia dobre, keď chcú zdôrazniť skutočnú podstatu Vianoc v populárnej hudbe, ktorú dnes mnoho ľudí počúva. Lebo Vianoce sú tak zhovadené, že cez to všetko sa dopracovať k tomu základu, často ani nedokážeme. A ten refrén je super. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 514 ~
Člen od: 31 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 25 november 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|