Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Moje ospravedlnenie všetkým.
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: mno tazko reagovat Téma Next Topic: Skutočné priateľstvo  

zrno

Stav: offline

Odoslaný - 10 december 2008 :  08:42:47  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
Cítim potrebu ospravedlniť sa všetkým členom aj anonymným čitateľom za niektoré moje príspevky ktoré boli napísane zložitým a obrazným jazykom.
Pri čítaní týchto príspevkov častejšie dochádza k nesprávnemu pochopeniu obsahu čo vedie k zbytočným nedorozumeniam.
Preto chcem všetkým čo čítajú moje príspevky sľúbiť, že sa budem do budúcna snažiť písať viac jednoduchšie a zrozumiteľnejšie aby každý pochopil obsah príspevku.
Prosím Vás všetkých o vašu trpezlivosť, pochopenie a odpustite mi moju pisateľskú neohrabanosť.

Ďakujem všetkým ktorý si prečítali tento príspevok. Dúfam, že budete aj naďalej čítať moje príspevky. Nech Nás všetkých obdaruje Duch Svätý.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora 

Ales

Odoslaný - 10 december 2008 :  10:32:43  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
v pohode kakas, prave o tom je každá diskusia, že vznikaju nedorozumenia a že je o čom rozprávať. máme sa navzajom povzbudzovať a to robiš, tak nevidim problem. len kždý z nas sa na vieru pozera inak, a najmä ma ine skusenosti vo viere. a môžeš to i sebajednoduchšie napisať vždy sa najde niekto kto to nepochopí. prave preto je lepšie reagovať s odstupom a bez emocii, lebo mnoho krat človek berie reakciu ako utok na seba a potom je hned ohen na streche.

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

morla

Odoslaný - 10 december 2008 :  22:02:38  Zobraziť profil  Pridať morla do zoznamu priateľov
kakas, suhlasim s aleskom, kazdy sme na inej urovni a vidime veci inak......drzim palceky pri uceni tej "zrozumitelnej" reci, take tazke to nie je, ja som si na nu rychlo zvykla, bo ani spoluziaci mi nerozumeli

Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 25 december 2007  ~  Posledná návšteva: 15 november 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: mno tazko reagovat Téma Next Topic: Skutočné priateľstvo  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06