Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
Moje ospravedlnenie všetkým. |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2008 : 08:42:47
|
Cítim potrebu ospravedlniť sa všetkým členom aj anonymným čitateľom za niektoré moje príspevky ktoré boli napísane zložitým a obrazným jazykom. Pri čítaní týchto príspevkov častejšie dochádza k nesprávnemu pochopeniu obsahu čo vedie k zbytočným nedorozumeniam. Preto chcem všetkým čo čítajú moje príspevky sľúbiť, že sa budem do budúcna snažiť písať viac jednoduchšie a zrozumiteľnejšie aby každý pochopil obsah príspevku. Prosím Vás všetkých o vašu trpezlivosť, pochopenie a odpustite mi moju pisateľskú neohrabanosť.
Ďakujem všetkým ktorý si prečítali tento príspevok. Dúfam, že budete aj naďalej čítať moje príspevky. Nech Nás všetkých obdaruje Duch Svätý.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2008 : 10:32:43
|
v pohode kakas, prave o tom je každá diskusia, že vznikaju nedorozumenia a že je o čom rozprávať. máme sa navzajom povzbudzovať a to robiš, tak nevidim problem. len kždý z nas sa na vieru pozera inak, a najmä ma ine skusenosti vo viere. a môžeš to i sebajednoduchšie napisať vždy sa najde niekto kto to nepochopí. prave preto je lepšie reagovať s odstupom a bez emocii, lebo mnoho krat človek berie reakciu ako utok na seba a potom je hned ohen na streche. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 december 2008 : 22:02:38
|
kakas, suhlasim s aleskom, kazdy sme na inej urovni a vidime veci inak......drzim palceky pri uceni tej "zrozumitelnej" reci, take tazke to nie je, ja som si na nu rychlo zvykla, bo ani spoluziaci mi nerozumeli |
Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2) |
Počet príspevkov: 78 ~
Člen od: 25 december 2007 ~
Posledná návšteva: 15 november 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|