Všetky fóra
Duchovná časť
Modlitba
Co v ťažkej situacii? |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 05 december 2008 : 20:47:23
|
Ako sa modliť, či odolavať pokušeniu? lebo začínam mať pocit, že ked som v strachu, tak sa sice aj modlim ale mam dojem akoby ten strach len narastal, či v smutku tak akoby tou modlitbou smutok skor narastal nie sa upojoval. a podobne aj v inzch oblastiach, ako keby modlitbou či odolavanim v pokušení sa skôr stala vec čo nechcem, hoci sa snažím o to aby s a nestala.
|
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 december 2008 : 10:38:19
|
Hlavne netreba podliehať zúfalstvu ale treba sa modliť vytrvalo naďalej. Nedovoľ aby smútok zatemnil Tvoju dušu ale raduj sa v duši, že Pán si vybral Teba aby Ťa touto skúškou pridal medzi vyvolených. Lebo len Tí čo vydržia do konca budú spasení. Boh svojich verných skúša koľko vydržia pre neho trpieť a či niesu vo viere vlažný. Neboj sa Pán Boh vie koľko utrpenia znesieš a nedopustí dať viac ako by si uniesol. Je to skúška Tvojej viery ktorá má napomôcť tvojej spáse a posvätiť Tvoju dušu. Preto sa za Teba pomodlím aby si vydržal v tejto Božej skúške.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 december 2008 : 17:42:53
|
- mne sa pacila velmi jedna odpoved v teme Viera je pre mna luxus od mirecnr ... |
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|