Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Kto volil Obamu nemoze ist na prijimanie
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
Predchádzajúca strana
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Viera je pre mna luxus Téma Next Topic: Halloween.
Strana: z 3

volsung

Stav: offline

Odoslaný - 27 november 2008 :  22:58:46  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
mno apson este ty europsky americania pretoze oni su povedsine ti krestania tam nestratili uplne hlavu...vdaka bohu

http://www.bagras.sk/

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Vsemocny

Odoslaný - 06 december 2008 :  14:47:19  Zobraziť profil  Pridať Vsemocny do zoznamu priateľov
Nikto z vas si nemoze dovolit sudit inych ludi. Vy budete ...........

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 2  ~  Člen od: 02 december 2008  ~  Posledná návšteva: 13 január 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

ferino

Odoslaný - 06 december 2008 :  16:51:16  Zobraziť profil  Pridať ferino do zoznamu priateľov
Vsemocny: nie nikto z Vás,ale nikto z Nás si nemôže dovoliť súdiť iných ľudí-seba nevinímaj,lebo to pôsobí ako keby si mal pocit, že si iný, než My! ! !

Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 141  ~  Člen od: 26 august 2008  ~  Posledná návšteva: 01 október 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

ferino

Odoslaný - 06 december 2008 :  16:52:42  Zobraziť profil  Pridať ferino do zoznamu priateľov
P.S.: sorry ak to vyznelo veľmi bojovne, len ma to trochu "naštartovalo". . .

Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 141  ~  Člen od: 26 august 2008  ~  Posledná návšteva: 01 október 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

foxgirl

Odoslaný - 06 december 2008 :  21:40:34  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: foxgirl  Pridať foxgirl do zoznamu priateľov
http://www.catholicnews.com/data/stories/cns/0805616.htm prepacte za anglicky clanok na slovenskom fore, ale v skratke to hovori o tom, ako Benedikt XVI pogratuloval Obamovi... tak toto vobec nechapem.

Inak hej, ja osobne by som obamu nevolila. Ale zistila som, ze minimalne tu v kanade kde som o jeho pro choice postojoch moc nevedia a keby vedeli, inak by sa k nemu stavali nakolko je tu vela krestanov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 6  ~  Člen od: 04 december 2008  ~  Posledná návšteva: 10 december 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 06 december 2008 :  22:21:16  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
pripajams a k tebe foxi ja by som ho rozhodne nevolil

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1510  ~  Člen od: 21 október 2008  ~  Posledná návšteva: 18 august 2014 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

palodana

Odoslaný - 06 december 2008 :  22:28:45  Zobraziť profil  Pridať palodana do zoznamu priateľov
citácia:
Nikto z vas si nemoze dovolit sudit inych ludi. Vy budete ...........
Vsemocny Zaslaný - 06 december 2008 : 14:47:19

ahoj, ale ved nikto nikoho nesudi ani neodsudzuje a uz vobec nezatracuje. Ale poucit sa mozeme z chyb druhych. No nikto z nas nie je Vsemocny vsak

pre Foxgirl:
ahoj vies papez gratuluje kazdemu novemu prezidentovi je to skor diplomacia. Obama este stale nie je prezident a ako som uz pisal co ak si ho Pan dnes povola k sebe a bude po vsetkom. JA osobne som nevedel aky ma politicky program hlavne o tych potratoch atd. vravel hlavne ze stiahne vojska z Iraku a celkovo je iny, je cierny a vyvolava pocit ze pride naozaj velka zmena spolu s nim a tak ho ludia v USA volili. Bol by McCain lepsi? O com to je v USA? Vsetko riadi niekto iny spoza opony a ci je prezident biely, cierny , zlty a ci je demokrat alebo republikan to uz je asi jedno. Ludia potrerbuju zmenu a tak raz za cas tam dame toho a potom tamtoho aby to nebolo take monotonne. Ale Vatikan velmi dobre vie aka hra sa tu hraje a o co ide. Ak prezident vyhovuje ludom ktori ho riadia spoza opony tak je absolutne jedno kto to je. Tam uz nie je asi vobec na vyber koho volit. Stale sa voli iba mensie zlo a to je ten problem. V dnesnej spolocnosti nemame pravych muzov. Pravych muzov v politike , v rodinach , na pracoviskach a pod. tak sa necudujme ze nasa spolocnost moralne upada.
Ale zaujimave je ze predtym ako ho zvolili za prezidenta som nic nepocul ze podporuje potraty a eutanaziu a vsetko az teraz po volbach. Povedal to niekto krrestanom v USA pocas volebneho obdobia? Povedali im biskupi pred volbami ze kto ho bude volit tak nesmie ist na sv.prijimanie alebo az po volbach? Opytali sa veriaci v USA svojich biskupov co maju robit a koho maju volit? Tak kde sa stala chyba? Ale ako som vravel je tam anesiahnes na pomazaneho tak ak ho tam chce Boh mat tak tam bude a treba sa za neho vela modlit ved Boh meni srdcia ludi

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 156  ~  Člen od: 24 júl 2008  ~  Posledná návšteva: 20 február 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

volsung

Odoslaný - 06 december 2008 :  22:33:03  Zobraziť profil  Pridať volsung do zoznamu priateľov
ja nikoho neodsudzujem inak len vravym svoj nazor a pohlad na vec ale myslism ze sme sa uz pochopili vsetci...

palodana

Odoslaný - 06 december 2008 :  22:41:56  Zobraziť profil  Pridať palodana do zoznamu priateľov
ahoj volsung
ja som vobec nereagoval na tvoj prispevok ale na vsemocneho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 156  ~  Člen od: 24 júl 2008  ~  Posledná návšteva: 20 február 2018 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

foxgirl

Odoslaný - 06 december 2008 :  22:48:06  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: foxgirl  Pridať foxgirl do zoznamu priateľov
citácia:

Tak kde sa stala chyba?
Pôvodne zaslal palodana - 06 december 2008 :  22:28:45

no ja neviem, ja som este pred volbami nasla od googlu google quotes a dalo sa tem pekne porovnat co hovorili kandidati na rozne temy. Ako prolife ma samo prve zaujimalo ake su ich postoje k potratom. Ale zrejme nie kazdy si da tu pracu a klikne si parkrat na nete aby sa dozvedel.

Inak, k tomu babkarstvu a vobec, nasla som taky krasny clanocek:

http://bitterscroll.blogspot.com/2008/04/youll-think-what-i-want-you-to-think.html

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 6  ~  Člen od: 04 december 2008  ~  Posledná návšteva: 10 december 2008 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

palodana

Odoslaný - 06 december 2008 :  23:00:24  Zobraziť profil  Pridať palodana do zoznamu priateľov
foxgirl
ale boli krestania v Usa naozaj dobre informovani o potratovych praktikach Obamu a povedali im biskupi aby nevolili jeho ale McCaina? A aky mal program McCain? A nemozu byt volby v USA zmanipulovane ved tam sa da volit aj cez internet tak kto mi zaruci ze vsetko je ok?

foxgirl

Odoslaný - 07 december 2008 :  01:17:14  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: foxgirl  Pridať foxgirl do zoznamu priateľov
uprimne, netusim. skor vyzera ze nie. Ale myslim, ze ani na Slovensku by nepovedali ze "nevolte toho a toho" ale skor "riadte sa svojim svedomim a dokladne si prestudujte programy stran, ci su zhodne s vasim presvedcenim...a mali by ste ist volit"(parafrazujem ale to je dufam jasne) aspon tolko si pamatam spred poslednych volieb u nas.

juja

Odoslaný - 07 december 2008 :  09:43:26  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
http://www.modlitba.sk/htm/zaujem/news/news.htm myslím, tu sa dá čo to vyčítať o postoji Vatikánu k Obamovým plánom do budúcnosti. A je tam toho dosť čo čítať...

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zrno

Odoslaný - 11 december 2008 :  22:07:10  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: zrno  Pridať zrno do zoznamu priateľov
citácia:
http://www.modlitba.sk/htm/zaujem/news/news.htm myslím, tu sa dá čo to vyčítať o postoji Vatikánu k Obamovým plánom do budúcnosti. A je tam toho dosť čo čítať...

Pôvodne zaslal juja - 07 december 2008 :  09:43:26

Po prečítaní týchto článkov začínam ľutovať americký ľud.
Ale kto si čo uvaril, to si musí aj zjesť.

Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.

"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1221  ~  Člen od: 26 september 2008  ~  Posledná návšteva: 09 január 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
Strana: z 3 Previous Topic: Viera je pre mna luxus Téma Next Topic: Halloween.  
 Verzia pre tlač
Predchádzajúca strana
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06