Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Mimo pôvodnú myšlienku fóra
 Polemiky, filozofovanie
 mysticke vone
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Divné veci Téma Next Topic: jlihocky o celibate  

morla

Stav: offline

Odoslaný - 03 október 2008 :  14:47:57  Zobraziť profil  Pridať morla do zoznamu priateľov
dufam, ze som vybrala spravnu sekciu.
Ide o to, ze pocas mojej navstevy Medzugoria som spoznala jednu slecnu. Pri jednom z rozhovorov zacala rozpravat o ´mystickych vonach´. Rozpravala, ze ked obcestovala viacere miesta, na niektorych ucitila zvlastne a nevysvetlitelne vone. Najcastejsie to bola vona ruze, ci nejake vone vzacnych rastlin, ktore sa v okoli nevyskytovali. Tieto vone citila v Medzugoriu(a nielen ona, ale aj dalsi ludia v okoli), v Asissi, myslim ze aj v Lurdoch. Nejako aj s dalsimi diskutujucimi sme prisli k zaveru, ze sa asi vyskytuju tieto vone pri ludoch, co su v niecom ako modlitebnom stave(ze je nezvycajna intenzita vnutornej alebo spolocnej modlitby).
A co si o tom myslite?
Mala som podobny zazitok ako uz spomenuta slecna. Bol den pred birmovkou, boli sme vsetci birmovanci na spovedi. Po tom, ako sme sa viacere dievcata na seba pockali a rozpravali sme sa, zrazu jedno dievca trosku dalej od nas zakricalo, ze citi rozkvitnute kvetiny. Prisli sme k nej(bolo to asi v okoli 3 metre ped kostolom-5 metrov je od kostola travnik ale ziadne kvetiny, iba ihlicnate stromy, pod nohami iba beton) a vsetky sme to citili. Aj ja cez nadchu. Specifikovat neviem presne vonu, no mam ju zafixovanu a ked ju znova ucitm spomeniem si.
:)

Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 78  ~  Člen od: 25 december 2007  ~  Posledná návšteva: 15 november 2009 Upozorniť moderátora 

ferino

Stav: offline

Odoslaný - 03 október 2008 :  22:57:38  Zobraziť profil  Pridať ferino do zoznamu priateľov
Takúto vôňu som cítil aj v San Giovanni Rotondo, kde pôsobil páter Pio. Ja som však podobnú vôňu nikde a zo žiadnych existujúcich kvetov necítil, takže neviem, či môže mať nejaký pozemský základ. Ale bol to úžasný zážitok a veľmi ma to zmenilo.

Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 141  ~  Člen od: 26 august 2008  ~  Posledná návšteva: 01 október 2009 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Divné veci Téma Next Topic: jlihocky o celibate  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06