|
Odoslaný - 01 október 2008 : 21:12:29
|
Je to jav, ktory sa u niektorych ludi vyskytuje. Je to poci, kedy si myslime ze sme prave tuto situaciu, tento moment niekde zazili. Lenze moj zaujem spociva v tom, ze som prisla na to, ze mne sa niektore veci snivali a potom sa diali. Snivalo sa mi o divnom motiliku s bodkami a o pol roka sa objavil pri ocnom vysetreni(nikdy som ziadne nepodstupila predtym). Snivalo sa mi aj, ze som isla zo sestrou dost neskoro medzi panelakom a jednou skolou a bolo sero a na som mala taky zaujimavy detsky rolak. O asi rok som isla s tym rolakom so sestrou neskoro v sere na skauting. Preslo to do takej miery, ze som uz vopred vedela, co sa stane. Napriklad, kde bola ucitelka na dovolenke...toto mi vyvracia teoriu, ze mozog si dvakrat prehodnoti veci a tak si mysli, ze to uz zazil. Som si vedoma, ze som uz mesiac predtym si spomenula na ten sen. Jediny rozdiel medzi tym snom a realitou bol, ze v sne som si sadla do prvej lavice, aby z tej hodiny nic neuniklo a v reale som uprednostnila sedenie vzadu, ale s kamaratkou. Neviem si to vysvetlit a tak ma to tyralo, ze som si doslova ,,vymodlila", aby sa mi uz taketo veci nediali. Uz ma to netrapi, len je to pre mna nieco zvlastne a chcela by som na to poznat aj vas nazor. Teraz ma este napadlo, ze by to mohlo byt precitlivelostou duse. Ale to je asi vsetko. Dakujem pekne :)
|
Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2) |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 78 ~
Člen od: 25 december 2007 ~
Posledná návšteva: 15 november 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 október 2008 : 21:21:17
|
Tvoje skúsenosti sú dosť zaujímavé, len nechápem čo si myslela tou "precitlivelosťou duše" a zdá sa mi dosť čudné, že si si vymodlila, aby sa ti takéto "veci" už nestávali. Ale možné to asi je. Ja som zopár krát takéto niečo tiež prežil, ale uvedomil som si to až potom, čo sa to "opäť" stalo, ale nerobil som si z toho ťažkú hlavu -- možno ti len tvoj anjel strážny chce niečo naznačiť. Nepremýšlala si o tom aj z tejto stránky? |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 október 2008 : 21:46:05
|
moj anjel strazny je skvely.....on mi velmi radi pri pisomkach aj s duchom svatym a vzdy ked sa k nemu modlim, aby ma ucka nevyvolala aj napriek velkemu nedostatku znamok ma nevyvolala.......:) nie nadarmo som si ako birmovnu patronku vybrala Sv. Frantisku Rimsku, ktora mala kontakt s anjelom taky, ze ho videla. Vyzaroval take svetlo, ze mohla v noci citat knihy(vtedy este nebola elektrina :)). Moja mama by vedela o mojom nocnom citani rozpravat :P |
Ako nasýtené dieťa v matkinom náručí, ako nasýtené dieťa, tak je moja duša vo mne. (Žalm 131;2) |
Počet príspevkov: 78 ~
Člen od: 25 december 2007 ~
Posledná návšteva: 15 november 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2008 : 00:18:38
|
Tieto sny to je zaujmavá vec. Mne sa tiež pár krát stalo, že sa mi snívalo to čo sa potom aj stalo. Ale myslým že to bolo tak 2 až tri krát. A dosť často uvažujem nad tým, či mi vo sne nechce niečo Boh povedať, lebo často Boh vstupoval do snou ľudí čo je známe z biblie. A tiež sa snívali aj podobenstvá, ktoré niečo znamenali. Každopádne je to minimálne zaujmavé |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 02 október 2008 : 11:52:41