|
Odoslaný - 29 september 2008 : 12:35:44
|
Viete co vsetko patri do okultizmu?Co poviete na mystiku a telepatiu...je to okultizmus alebo nie...ako clovek moze vediet,ci su to dary od Boha alebo od satana.
|
miss |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 47 ~
Člen od: 10 september 2008 ~
Posledná návšteva: 06 október 2008
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 september 2008 : 12:46:21
|
To zistíš ľahko -- dokážeš pomocou nich robiť dobré skutky a pomáhať ľuďom? Alebo slúžia len Tebe a pomáhajú budovať tvoje ego a odvádzajú Ťa od Boha? Dar od Boha je skúška Tvojej viery a zodpovednosti -- darom Ťa Pán skúša. |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 september 2008 : 12:49:51
|
A ešte jedna vec: odkedy dáva satan nejaké dary? Ten len pokúša človeka na jeho slabostiach a prvá z nich je pýcha. Tá dáva pocit výnimočnosti a to vzďaľuje od Boha asi najviac zo všetkého. |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 29 september 2008 : 20:57:39
|
citácia: A ešte jedna vec: odkedy dáva satan nejaké dary? Ten len pokúša človeka na jeho slabostiach a prvá z nich je pýcha. Tá dáva pocit výnimočnosti a to vzďaľuje od Boha asi najviac zo všetkého. Pôvodne zaslal ferino - 29 september 2008 : 12:49:51 Nieco take ako magia skutocne funguje.Ti ludia maju skutocne schopnosti,ale nemaju ich od Boha, tak ich musia mat od satana. |
miss |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 06:30:15
|
A prečo Ťa tak veľmi trápi mystika a telepatia? Ak máš nejaký problém mala by si sa modliť a nie zaoberať sa takýmito nebezpečnými vecami. Ak je to teda "dar", tak si myslím, že cena zaň je tvoja duša, takže by som nad tým ani neuvažoval. Týmto pádom to už ale nemôžeš nazývať darom, lebo za dar sa nechce nič na oplátku... Ja som už videl veľa takýchto ľudí a keby si sa pomodlila k Duchu svätému, tak by Ti ukázal, či sa mýliš alebo nie. Ja aspoň vždy keď cítim niečo Zlé alebo Zlého, tak pocítim taký hnus, že mi je skoro na zvracanie. Takže viem, že tieto veci nie sú od Boha. Viem, že to znie čudne, ale v tomto mi môžeš veriť. Ak sa skutočne úprimne pomodlíš, tak Boh Ti dá odpoveď, a takú jasnú, že by si bola prekvapená. Budem sa za Teba dnes modliť a neber moju reakciu ako útok na Teba, len by som nechcel, aby si si ublížila -- už som videl veľa zla spôsobeného zvedavosťou. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 10:06:51
|
veite mi niekto povedat co to je, ked nieco poviem a vtedy sa stane presny opak...napr. dieta mi v noci dobre spava a nasledujucu noc zacne zle spavat a podobne...nieco ako, ked ludia cosi povedia a potom zaklopkaju aby to neporiekli...ja to nerobim, ale vzdy to "porieknem" ked to poviem...normalne mam uz strach cosi povedat, len aby som to nepokazila slovami... |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 5687 ~
Člen od: 27 január 2004 ~
Posledná návšteva: 07 január 2016
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 10:29:29
|
janka: kresťan neverí na povery, neklepe na drevo, nemodlí sa, aby sa dieťaťu niečo nestalo, ale sa modlí zaň,aby bolo zravé. Možno je to spôsobené nejakým tvojím zlým prístupom k veci. Lebo keby si sledovala úplne všetko vo svojom živote, čo povieš, či sa to stane, alebo sa stane pravý opak, tak to by bolo asi dosť "čudné". Možno to dieťa nespí práve preto, že máš obavy a ono ich cíti a preto je nepokojné. Modlidba poskytuje človeku pokoj a preto by si sa asi mala radšej modliť za dar viery a pokoja a nie sa stresovať, aby sa niečo nestalo. To zaháňa človeka do kúta a robí ho paranoidným -- tým som si už prešiel. Možné ale je aj to, že ťa Boh takto skúša vo viere. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 10:58:37
|
citácia: veite mi niekto povedat co to je, ked nieco poviem a vtedy sa stane presny opak...napr. dieta mi v noci dobre spava a nasledujucu noc zacne zle spavat a podobne...nieco ako, ked ludia cosi povedia a potom zaklopkaju aby to neporiekli...ja to nerobim, ale vzdy to "porieknem" ked to poviem...normalne mam uz strach cosi povedat, len aby som to nepokazila slovami... Pôvodne zaslal janka - 30 september 2008 : 10:06:51
Tak toto akurát prežívam. Vždy som hovoril, že zákon schválnosti, že krajec spadne vždy natretou časťou dolu, že keď niekto povie že sa niečo už je isté, tak sa potvrdí že to isté nebolo. Ale nedávno som si začal uvedomovať, že sú to povery a veď ja ako kresťan na povery neverím. Tak som prestal veriť, a už nič také neplatí. Akoby mi Boh ukazoval že to nebolo správne, a že neveriť na povery je správne a vyplatí sa to. Ale čisto modlitbu za zdravie blízkych nepovažujem za paranoju. Iba sa modlím, aby ich Boh ochraňoval tam kde sú. To je prirodzený strach o blízkeho, a modlitba za niekoho je vždy prospešná. Ale teda netreba veriť na povery, a naozaj prestanú fungovať. Mám to plne overené. |
Rímskokatolík |
Počet príspevkov: 4003 ~
Člen od: 15 máj 2007 ~
Posledná návšteva: 27 apríl 2022
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 12:53:25
|
citácia: veite mi niekto povedat co to je, ked nieco poviem a vtedy sa stane presny opak... Pôvodne zaslal janka - 30 september 2008 : 10:06:51 Murphyho zakony? |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 september 2008 : 16:43:46
|
citácia: A prečo Ťa tak veľmi trápi mystika a telepatia? Ak máš nejaký problém mala by si sa modliť a nie zaoberať sa takýmito nebezpečnými vecami. Ak je to teda "dar", tak si myslím, že cena zaň je tvoja duša, takže by som nad tým ani neuvažoval. Týmto pádom to už ale nemôžeš nazývať darom, lebo za dar sa nechce nič na oplátku... Ja som už videl veľa takýchto ľudí a keby si sa pomodlila k Duchu svätému, tak by Ti ukázal, či sa mýliš alebo nie. Ja aspoň vždy keď cítim niečo Zlé alebo Zlého, tak pocítim taký hnus, že mi je skoro na zvracanie. Takže viem, že tieto veci nie sú od Boha. Viem, že to znie čudne, ale v tomto mi môžeš veriť. Ak sa skutočne úprimne pomodlíš, tak Boh Ti dá odpoveď, a takú jasnú, že by si bola prekvapená. Budem sa za Teba dnes modliť a neber moju reakciu ako útok na Teba, len by som nechcel, aby si si ublížila -- už som videl veľa zla spôsobeného zvedavosťou. Pôvodne zaslal ferino - 30 september 2008 : 06:30:15 Ferino.Neboj sa ja sa ziadnou mystikou a telepatiou nezaoberam,len som chcela mat istotu, ze je to zla vec,pretoze poznam jednu zenu co sa tym zaobera. Chcela ma do toho zasvetit,ale ja som sa samozrejme nedala.Chcela som len vediet presne co to je,a uistit sa ze to nema nic s Bohom spolocne.Ta zena mi tvrdila ze ma dar od Boha a telepaticke schopnosti.Ja som si myslela ze to nie je od Boha,ale ona je o tom presvedcena.Takze nemusis mat obavy,ja s tym nic nemam... |
miss |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 21 október 2008 : 00:15:41
|
mno vidim ze vlastne nikto z vas nema sajn co to okultyzmus je hm a magia tiez a preto pre vas ako darcek odo mna mala zrychlen ahistoria toho vsetkeho magia je typ svetonazoru dnes pokladame jej prve prejavy niekedy do aleolitu su dochovane nastenne malby a par exemplarov parohoych sosiek s magickym a rytualnym vyznamom pomocou nej s aludia snazili pochopit a poznat svet tento ranny typ magia alebo iank povedane typ pohladu a vnimania sveta s apretransformoval dalej do tzv prirodzenych nabozenstiev su to nabozenstva kedy sa clovek snazy pochopit svet okolo seba jeho fungovanie ,javy ktore nechape zaradi k nadprirodzenym a priradi knim bozku bytost ktora ju zosobnuje ( slnkko burka ...ra,swarog,helios....)mnop takto s apozera na svet skrze tento pohlad ma vela moznosti ako riesit kazdodenne problemi neurodu neplodnost kryzi... ma moznost tieto problemi riesit za pomoci svojich bohou roznako ako vy za pomoci boha aj pred 3000 rokmi cel clovek riesit problemi za pomoci bohou . dlsia kapitola prichod krestanstva krestanstvo po pade zapadorymskej ryse sa rozsirilo pomerne rychlo do celej europi nekompromisne a zasto nasilne vytlacilo povodny typ nabozenstva ( mimochodom az tak rychlo to nebolo este v 12.storoci staly velke pohanske svatyne napr na ostrove ruh(rujana) v nemecku) mno a kedze krestanstvo je nekompromisne celo vyhubyt vsetky predkrestanske duchovne zvyky ale v mysliach ludi zostalo vela magickych (pohanskych)praktyk a tie krestanstvo oznacilo za carodejnictvo okultyzmus satanizmus avsak ani sami neviete kolko vasich krestanskych zvykov je vlastne ovela starsich a su to pohanske zvyky ak budete ciet mozem toi sem niekedy napisat cela pointa je ze okultyzmus je mix starych praktyk magickych s krestanstvom je to pohanstvo mixovane krestanskou tradiciou a magia je proste nieco ako viera je to energia rovnako ako ked s aniekdo modli niekto roby ritual btw vlastne aj omsa je rytual tolko fakt len v kratkosti strucnost mojho prejavu mozno priniesla mnohe nedostatky ale naozaj som sa snazil byt strucny |
http://www.bagras.sk/ |
Počet príspevkov: 1510 ~
Člen od: 21 október 2008 ~
Posledná návšteva: 18 august 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2008 : 11:14:51
|
Okultizmus a Mágia tj. niečo tajomné a záhadné čo nemá bežný človek poznať. Okultizmus a Mágia je od zlého (Diabla - Satana) už od pradávna. Veď Diabol kraľuje na Zemi už od Adama. Hlavným cieľom Okultizmu a Mágie je odviesť pozornosť človeka od Boha ukázať mu dočasné dobrá ako uzdravenie, úspech, sláva, moc a pod... Tieto dobrá ale trvajú len dočasne a neskôr sa už človek stáva otrokom Okultizmu a Mágie čiže Diabla, pričom si to sám nie je schopný uvedomiť. Kto raz prenikne do tajomstva Okultizmu a Mágie ten sa len ťažko vráti späť k Bohu bez cudzej pomoci (Exorcistu). Preto nepokúšajte Diabla a vôbec sa nezaoberajte okultizmom. Pred Diablom treba mať rešpekt lebo jeho moc na tejto Zemi je nesmierna. Ak nemáme pevnú Kresťanskú Vieru a dušu naplnenú Ježišom prenikne Diabol až do Nášho najhlbšieho vedomia a odstráni hlas Nášho svedomia. Aby sme viac už nepočuli hlas Ducha Svätého ktorý Nás volá k Spáse našej Duše.
Pochválený buď Ježiš Kristus. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2008 : 17:06:26
|
amen...
|
Počet príspevkov: 445 ~
Člen od: 06 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 03 júl 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 23 október 2008 : 21:36:20
|
nemozem uplne suhlasit ano okultizmus je silne ovplivneny krestansvom ale magia ako taka je sucastou starsych nabozenstiev nez judaizmus a osocovat ju je ako keby si vyhlasil ze alah a budha su diabli a sorry mam vela kamaratov ktory su vyznanim asatru kde je magia sucastou vierovky a krehlasovat to za slozbu diabla je silna urazka |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2008 : 21:08:17
|
Nech niet medzi vaminikoho, kto by kazal svojmu synovi alebo dcere prejst ohnom, aby sa ocistili, alebo kto by sa vypytoval hadacov, daval pozor na sny a na znamenia , nech niet carodejnikov , zaklinacov, nikoho kto by sa radil duchov alebo vestcov, alebo by sa pytal mrtvych na pravdu. Vsetky tieto veci sa OSKLIVIA PANOVI a pre tieto neslachetnosti ich vyhubi. Bud dokonaly a bezuhonny pred Panom svojim Bohom. Dt 18, 10-13
Budme jednoduchy v Panovi a nedrazdme ho okultizmom spiritizmom a magiou tieto veci vas chcu len odviest od Boha. Ved Pan Jezis je stredobodom nasho zivota a jemu sa venujme ved kto hlada svetlo hlada Boha a ten kto hlada tmu tak sa dostane k tymto veciam a bude si ich aj obhajovat lenzo takto sa otvarame diablovi a jeho anjelom. Nebojte sa tychto veci ale nevenujme sa im. Ja osobne musim ist do prace popri tom sa modlim, citam pismo , venujem sa rodine som rad ze niekedy stihnem aspon 2 omse tyzdenne a to su tu este nepredvidatelne udalosti(napr. navsteva zubara apod,) ktore ak pridu tak neviem co skor ved kdeze ja mam cas a ani ho nehladam aby som sa venoval okultizmu atd. Nevyhladavajte to ale sa zamerajme na Pana a celym svojim srdcom sa mu venujme ved on je jediny BOH |
Počet príspevkov: 156 ~
Člen od: 24 júl 2008 ~
Posledná návšteva: 20 február 2018
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2008 : 21:51:14
|
citácia: mno vidim ze vlastne nikto z vas nema sajn co to okultyzmus je hm a magia tiez a preto pre vas ako darcek odo mna mala zrychlen ahistoria toho vsetkeho mily volsung a odkial mas tieto poznatky o okultizme ? Asi sa mu prilis venujes ale takyto darcek nechseme... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 24 október 2008 : 22:41:52
|
citácia: volsung Zaslaný - 23 október 2008 : 21:36:20 nemozem uplne suhlasit ano okultizmus je silne ovplivneny krestansvom ale magia ako taka je sucastou starsych nabozenstiev nez judaizmus a osocovat ju je ako keby si vyhlasil ze alah a budha su diabli a sorry mam vela kamaratov ktory su vyznanim asatru kde je magia sucastou vierovky a krehlasovat to za slozbu diabla je silna urazka Volsung pripada mi to ako ked zlodej krici chytte zlodeja takze diabol posobi zahaleny pod ruskom okultizmu a magie , moze aj docasne uzdravit a robit hociake divy a bude aj kricat aby mu nenadavali do diablov a to pre to ze on chce byt ako BOH a mysli si ze je ale on nie je a nikdy nebude ani len v jeho pritomnosti. magia okultizmus vestci ci spiritizmus atd. za tym vsetkym je sluzba diablovi a to je urazka ale nasho Boha. Diabol takto uraza Boha aj ludia ktori sa tomu venuju...
Citajme Svate Pismo tam je Svata Pravda |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 01:15:30
|
citácia: a sorry mam vela kamaratov ktory su vyznanim asatru kde je magia sucastou vierovky a krehlasovat to za slozbu diabla je silna urazka tak volsung prave som si pretukol to vyznanie asatru a ako uvadzaju knazi napr. v katolickych novinach je to sekta vychadzajuca priamo z okultizmu takze necudo ze sucastou ich vierouky je magia |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 15:01:52
|
fu tak tu si uplne mimo asatru je je nabozenstvo starych germanov ,vyznavac uctieva asov (z toho nazov) nema nic s okultizmom neni to ani sekta je to nabozenstvo severanou a je silne ovplivnene tazkymi zivotnymi podmienkami neviem kde si dosla k takemu bludu ze je to sekta a este ktomu okultna ale v kazdom pripade dany clovek o tom asi moc nevedel ja asatru pomerne dost poznam nakolko mam rad kulturu severu maju krasnu mytologiu (ako napriklad aj greci) a v mnohom z toho co vravia je aj akasi ludova mudrost pitas sa preco o tom tolko viem tak asi preto pretoze sa vzdelavam v historii zaujima ma ako som uz niekde napisal vse europske je mi luto ze mnohy sa pozerajus obdivom na kulturu stareho grecka a rima a zabuduja na kulturny odkaz germanov slovanov keltov sarmatov...pritom rovnako dolezity |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 15:03:19
|
pokial viem tak na islande je to stale aj statne nabozenstvo maju tam dve statne nabozenstva krestanstvo a asatru (pohanstvo) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 16:02:32
|
http://www.sekty.sk/c_rubriky.stm?cmd%5B83%5D=i-84-5ec6da8760d08b40997c2e498aa802fb&cmd%5B77%5D=c-1-2006/3&cmd%5B80%5D=c-2-2006/3&cmd%5B81%5D=c-1-2006/3
Ahoj volsung tak kto su ti bohovia ako Thor, Odin, TY, Frigg kto su tie bozske rodiny Vanov, Odinov alebo ako tu prehlasujes asatru kde musime uctievat vraj "bozsku" rodinu asov ? Vsetko su to len SEKTY a BLUDARI MY KRESTANIA SA KLANIAME LEN NASMU JEDINEMU A PRAVEMU BOHU A PREHLASUJEME AJ VERIME ZE INEHO NIET. MY SI UCTIEVAME SVATU NAZARETSKU RODINU A NASHO SPASITELA JEZISA KRISTA
tak prosim ta tu nepresadzuj a neobhajuj hocake sekarstvo a bludarstvo pretoze takychto je na svete vela a su to pomylene skupiny ludi ved ihned v okamihu svojej smrti sa stretnes s Jezisom Kristom a nie s nejakym asom krisnom ci budhom...chran si svoju dusu kym je cas |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 16:57:08
|
ano mas pravdu nabozenstiev je na svete dost mne len ide o to ze nemozes prehlasit za sektu co sa ti zachce, na tej stranke je pomerne dost toho popisaneho ale nachapem ako tak mozes osocovat ine vyznanie mislel som ze neaka tolerancia by sa zde mohla najst ked tvoje poznatky o inom nabozenstve su len suhrnom textu co si najdes na internete tak by som sa len zamyslel ci takto ho osocovat je spravne chapem ze si veriaci krestan ale na svete niesu len krestania a ja som tym co som napisal len cel obiasnit otazku tam vysie a spomenut ze to neni vzdy len sekta dnes je totiz oblubene vse nekrestanske pokladat za sektu a pritom kolkoo sme prebrali od starsich civilizaciii .. pride mi dost nepekne vsetky ine vyznania hned prehlasovat za bludarske a od diabla sekty ...ect .povedala si ze obhajujem ano musel som na chvilu obhajit pretoze tu nikto nedisponoval faktami ci akymi kolvek relevantnymi informaciami o danej veci a na zaver citujem ta:MY KRESTANIA SA KLANIAME LEN NASMU JEDINEMU A PRAVEMU BOHU A PREHLASUJEME AJ VERIME ZE INEHO NIET. nikto ti to nebere uz sa v historii vela ludi postavilo proti krestanstvu a nepokladam to za spravne ale na oplatku respektuj aj ty druhych bo doteraz sa spominaju prenasledovania krestanov v rime ,ale ked sa vratime k asatru tak vies kolko asatru povrazdili krestania len preto ze neceli prist o vieru svojich otcov karol velky zajal 4000 sasov a dla im moznost krst alebo smrt a 2000 si radsej nechalo stat hlavu to len mala his .ukazka vse o co mi slo bolo vysvetlit ze magia je sucastou niektorych nabozenstiev a pretonemusi byt prijmana ako vec od diabla necem tym nahovarat niekoho aby tancoval v kruhu a pod len som cel dat vadiet o niecom co mozno niekto tu nepozna a potom som spomenul par inych nabozenstiev naco som bol napadnuty nepodlozenymi obvyneniami |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 25 október 2008 : 18:31:36
|
citácia: vse o co mi slo bolo vysvetlit ze magia je sucastou niektorych nabozenstiev a pretonemusi byt prijmana ako vec od diabla volsung Zaslaný - 25 október 2008 : 16:57:08 magia je vzdy od diabla je to to co on vyuziva na vzbudenie nadsenia o dane akoze "nabozenstvo" a vyvolania senzacie a pocitu ze on je silnejsi ako nas Boh. Toleranciu k nabozenstvam mame mat a aj mame ale nie preto ze oni veria v nieco co neexistuje, ale pretoze nasledujeme Jezisa Krista a chceme ich priviest k tej pravej viere. Ako povedal Jan Pavol 2 : Spolu s Petrom prehlasujem ze niet ineho mena ako Jezis ktore by viedlo k spase...
Diabol sa vzdy plazi ako had a podsuva nam rozne sekty a sekticky ci modlarstva ved sa mozme klanat cloveku zvieratam prirode ci soskam len nie a nie Bohu vsak volsung ale my mame 1 prikazanie: Ja som Pan tvoj Boh nebudes mat inych bohov aby si sa im klanal...
P.S: Volsung ja som toho uz o sektach naozaj presiel dost a precital som knihy a nauky od cirkevnych duchovnych otcov a exorcistov plus ine svedectva ludi a mna nezvedies na inu bludnu cestu ale niekto tu nemusi mat prehlad a preto tu pridavam svoje poznatky a postoje cirkvi
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 00:41:28
|
Trošku som pozrel na stránku Asatru a hned na úvod som s údivom zistil koľko majú bohov je ich najmenej 20. Najvýší je Ódin ktorý chodí v plášti zahalený kapucov aby zakryl svoju totožnosť. S toho jasne vyplíva, že sa jedná o náboženstvo Diabla! Lebo len Diabol neustále skrýva svoju totožnosť aby ho nikto nespoznal. Prečítal si niekedy 9 Cností Asatru to je presný opak Ježišovho učenia. Ďalej sú tam výroky "Vysokého" ktosi hovorí Vysoký ak nie sám Diabol. Takže Vážený "volsung" no ďakujem pekne za takých kamarátov. Od takých ľudí čo najďalej. Ešte jedna poznámočka. V okamihu smrti sa stretneš z Ježišom ale nezabúdaj, že v tom okamihu sa aj Diabol bude snažiť zýskať Tvoju dušu! Preto sa modli a pros o mylosť Pána Ježiša, Panu Máriu a Anielov strážnych aby v okamihu smrti hlas Diabla nebol silnejší a neodviedol Ťa do pekla. Nech Ježiš Kristus si na Teba spomenie v hodine Tvojej smrti Vážený "volsung" aj na Tvojich kamarátov. Obetujem za Vás jednu motlitbu "Božieho milosrdenstva"!
Pochválený buď Ježiš Kristus.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 02:55:25
|
PRE VOLSUNGA: V prvom rade ta chcem povzbudit pretoze mozno tato chvila a tieto dni su rozhodujuce a smerodajne v tvojom zivote. My to mame lahsie myslim tych ludi ktori sa narodili v krestanskych rodinach a dostali nauku o Jezisovi este v plienkach ako dar a boli sme pokrsteny a vychovavany podla ucenia Cirkvi. Ale o to mame vacsiu zodpovednost aby sme hlasali evanjelium a preukazovali lasku k bliznemu. Som zodpovedny , ti oznamit tu radostnu zvest ze JEZIS TA MILUJE A CHCE ABY SI BOL SPASENY!
Toto je to najdolezitejsie co ti mam v tejto chvili povedat a odovzdat ako posolstvo a verim ze sa Boh dotkne tvojho srdiecka a da ti plno milosti. Viem ze ho hladas a mozno si ho hladal aj v mnohych inych nabozenstvach alebo mozno aj sektach ale ver ze jediny pravy pokoj svetlo a lasku najdes len ak prijmes Jezisa Krista za svojho osobneho spasitela. Lenze Musis sa mu sam otvorit a prijat ho ked pocujes ako klope na dvere tvojho srdca. On Ta stvoril celeho takeho aky si aj s tvojimi problemami aj s tvojou povahou aj s tvojimi hriechmi a chce ta prijat a caka len a len na ten moment kedy mu to dovolis lebo respektuje tvoju osobnu volu a On je Boh pokoja a lasky...
A ver ze v nebi u Pana bude vacsia radost nad tebou ak sa obratis a prijmes Jezisa ako nad 99-timi spravodlivymi.
Este je cas zacat novy zivot s novou nadejou staci ak sa pokrstis a postupne ti bude davat vsetky dary a obklopi Ta laskou a nehou.
Tu bojujes o svoju dusu a o vecny zivot...
P.S: uz som ti poslal a odporucil link na 1 clanok je to svedectvo muza ktory bol v klinickej smrti 15 minut po tom co ho pobodalo zopar meduz a stretol sa s Jezisom...je to velmi zaujimavy pribeh vzalo mi to asi 2hod. precitat ho http://www.modlitba.sk/ ale musis sa tam preklikat tak otvor si tu stranku modlitba.sk potom klikni na SVEDECTVA potom KLINICKA SMRT a tak das POHLAD DO VECNOSTI
ZOSTAVAM V MODLITBACH A VYPROSUJEM TI VELA MILOSTI POKOJ A RADOST V TVOJOM SRDIECKU... |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 26 október 2008 : 12:23:55
|
milý volsung treba si uvedomiť jedno Počas celej histórie zeme sme tu mali niekoľko veľmi vyspelých civilizácií (iste, nemali počítače a atomovú energiu, ale oni ju ani nepotrebovali). Prečo zanikli? Lebo sa oddali praktikám mágie. Babylončania, mikéni, rimania, majovia, aztékovia, čínania, všetci nechali praktizovanie mágie a pohanských rituálov prerásť nad svoju hlavu, a táto spoločnosť potom zanikla. Spoločnosť na Islande? Veď to je totálna bieda (duchovná). To sú tam najväčší sebci, chamtivci, škrupulanti a mudrlanti. Je tam len pod 10% kresťanov (ej, ako sa prebrali k životu tí, ktorí majú radi moje čísla), ostatný sú konzumenti. A slávna EU? Nebude to tak, ako píše Palodana o jednote náboženstva, nebude zánik kresťanskej cirkvi, nebude ani jeden štát a jedna vláda. Či už nebolo v histórií zmätenie jazykov (prečo? pre ľudskú pýchu a vystatovačnosť)? Ak bude na svete čo i len desať spravodlivých, Boh nedovolí, aby zahynuli. |
Počet príspevkov: 157 ~
Člen od: 20 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 05 október 2014
|
Upozorniť moderátora
|
|
|