|
Odoslaný - 06 november 2008 : 10:50:29
|
Mira: mne vtedy veľmi pomáha, keď sa pred ružencom pomodlím novénu k duchu svätému alebo ho aspoň požiadam o "pomoc". Alebo sa začnem v takých chvíľach modliť radšej vlastnými slovami--to mi pomáha prekonať tú stagnáciu v modlitbe. |
Blázon je, kto čaká od Boha odpoveď. Ak Ťa Boh prijme, ak Ťa uzdraví, potom jedine tak, že zmaže svojou rukou Tvoje otázky. |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 141 ~
Člen od: 26 august 2008 ~
Posledná návšteva: 01 október 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 20:34:48
|
Vážený Alesko nemodlím sa preto aby som bol členom nejakého spolku. Modlím sa preto aby som zachránil svoju dušu a duše ostatných ľudí. V našej rodine Nepoškvrnenej sa denne modlíme 5 desiatkov po celý svoj život. Samozrejme ak sa nám niekedy z vážnych dôvodov nedá pomodliť všetkých päť desiatkov nemáme zato hriech. Ja predsa nikoho nenútim stať sa členom nejakého ružencového spoločenstva. Chcel som len povedať to ak sa modlím sám mám zásluhy len za svoju modlitbu ale ak sa modlím v spoločenstve získam zásluhy nielen za svoju modlitbu ale získam aj podiel z druhých modlitieb všetkých členov. Náš Pán predsa chcel aby sme vytvárali spoločenstvá motliacich. Človek je predsa tvor spoločenský a nie samotársky.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej.
|
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
Počet príspevkov: 1221 ~
Člen od: 26 september 2008 ~
Posledná návšteva: 09 január 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 20:50:19
|
ahoj prepač, nemyslel som to zle, a vobec nechapem čo sa ti nepači. ja nie som proti spoločenstvu ani proti modleniu ani proti ružencom len som chcel naznačiť že hlavnym dôvodom modlitby by mal byť Boh nie niečo ine. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 21:08:44
|
Prepáč ak som sa ťa dotkol Alesko. Mal som asi svoje výhrady adresovať len Tebe osobne. Ešte raz sa ospravedlňujem. Práve mažem posledné vety ktoré sa dotýkaju Tvojej osoby.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
"Lebo im odpustím vinu a na ich hriech si viac nespomeniem." (Jer 31,34) Boh odpúšťa a zabúda! A to my musíme tiež!!!
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 21:22:59
|
nič sa nestalo. Boh ta žehnaj a ochranuj.
p.s. mam blizko k bratom milujucim otca fRANTIšKA a u nich je ucta k Nepoškvrnenej velka, a hlavne k nej ako našej Matke. len sa zvyknem modliť nie 5 *10kovy ruženec ale iba 7*10tkovy ak sa da. aj ked niekedy je to len v autobuse či vo vlaku. |
Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim. |
Počet príspevkov: 10389 ~
Člen od: 09 december 2004 ~
Posledná návšteva: 11 november 2011
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 21:36:28
|
Ja viem, že modlitba svätého ruženca je dosť dlhá a nie každý má toľko času alebo sústredenosti aby sa pomodlil celý svätý ruženec. Chcel som len aby Mira nad tým pouvažovala nič viac. Pre mňa osobne je to česť a radosť pomodliť sa celý svätý ruženec. Ale čo je dobré mne nemusí byť dobré druhému. Preto sa všetkým ospravedlňujem a nikoho do ničoho nenútim.
Sláva Bohu a Nepoškvrnenej. |
|
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 06 november 2008 : 21:38:42