Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 Duchovná časť
 Duchovný život
 Hmm... trochu som tu zmätok...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Splocenstva a hnutia Téma Next Topic: Zodpovednost rodicov  

kubko346

Stav: offline

Odoslaný - 21 september 2008 :  19:34:53  Zobraziť profil  Navštíviť domácu stránku užívateľa: kubko346  Odoslať ICQ správu pre: kubko346  Pridať kubko346 do zoznamu priateľov
Nj, tak v téme "Charizmatici a krst v Duchu svatom" som bol svedkom takého hmm... hádania sa o charizmatikoch... Na birmovku som dostal jednu úžasnú knihu. Volá sa: Keď Duch Svätý píše môj život od p. Eliasa Vellu. On to tam veľmi dobre rozoberá, celú problematiku krstu i krstu v Duchu Svätom. Ta nemohol som nezareagovať na to, keďže sa táto téma týka aj mňa.
Buďte všetci požehnaním tam kde ste, v svojich životných situáciách a buďte v nich aj požehnaním pre ostatných.

Som chalan ktorého sa živý Boh dotkol. Vyznaním mi je pieseň: Nehanbím sa nehanbím od R. Čanakyho...
"Nehanbím sa nehanbím, za tvoj kríž. Nehanbím sa nehanbím, že si ma spasil JEŽIŠ. Nehanbím sa že som TVOJ, o môj Pane. Na kríži získal si ma. Je dokonané!"
a chcem svojím životom chváliť Pána za milosti, ktoré mi dáva... a nie je ich málo
Znamenie vo zverokruhu: som v znamení kríža... (1.1. - 31.12.) a keby sa dakto zaujímal tak narodky mám 8.8. :o)

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1  ~  Člen od: 21 september 2008  ~  Posledná návšteva: 25 september 2008 Upozorniť moderátora 

juja

Stav: offline

Odoslaný - 21 september 2008 :  20:33:04  Zobraziť profil  Pridať juja do zoznamu priateľov
uhm, mám tu knihu, aj som bola tentkrát na jeo prednáškach v Blave koncom tuším mája, či júna?, neviem už presne.

Judith

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 3217  ~  Člen od: 30 október 2005  ~  Posledná návšteva: 30 máj 2020 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky
  Previous Topic: Splocenstva a hnutia Téma Next Topic: Zodpovednost rodicov  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06