Fórum pre katolíkov
Vitajte na fóre.
Meno:
Heslo:
Ostať prihlásený

Registrovať sa
Zabudli ste heslo?
  Portál   Fórum   Zodpovední ľudia   FAQ     Registrovať sa
Aktívne témy | Aktívne ankety | Ďaľšie informácie | Reg. členovia | Prihlásení užívatelia | Zoznam avatarov | Hľadať
Zvoľte si vzhľad: 
 Všetky fóra
 O fóre
 Voľná diskusia
 Politika je svinstvo...
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy
   V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
 Verzia pre tlač
Autor Previous Topic: Film Bathory Téma Next Topic: Kto je na avatare?  

Milan

Stav: offline

Odoslaný - 27 júl 2008 :  16:23:08  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: Milan  Pridať Milan do zoznamu priateľov
... to vie kazdy... ak je zaujem, precitajte si ...

Spojené štáty neistoty ...

.... len tak na okraj

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 1632  ~  Člen od: 16 máj 2005  ~  Posledná návšteva: 04 september 2009 Upozorniť moderátora 

Mato

Odoslaný - 27 júl 2008 :  16:39:08  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
Na okraj coho?

Mimochodom, mne ta linka nic nezobrazuje.

Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

zmurka

Odoslaný - 27 júl 2008 :  16:48:37  Zobraziť profil  Odoslať ICQ správu pre: zmurka  Pridať zmurka do zoznamu priateľov
Mne sa zobrazuje - je to dlhší rozhovor s jedným hosťom v týždenníku Slovo...

Život je veľký dar - nepremrhajme ho

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 890  ~  Člen od: 28 október 2006  ~  Posledná návšteva: 23 október 2017 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 27 júl 2008 :  20:10:17  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Sam Noam Chomsky?...ved on je medzi linguistami nieco ako papez medzi katolikmi.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Mato

Odoslaný - 27 júl 2008 :  23:15:08  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Sam Noam Chomsky?...ved on je medzi linguistami nieco ako papez medzi katolikmi.

Pôvodne zaslal Slayer - 27 júl 2008 :  20:10:17

O tomto tvrdeni si dovolim dost silne pochybovat. Bud nevies, kto je to papez, alebo sa snazis byt vtipny. Oba priapdy vsak vrhaju na Teba zle svetlo, lebo aj humor musi mat hlavu a patu a treba zvazit, kde co mozem tresnut.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 12062  ~  Člen od: 29 september 2003  ~  Posledná návšteva: 11 november 2023 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 28 júl 2008 :  09:42:04  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Ach prosim ta Mato teraz si trapny. Nesnazil som sa byt vtipny len som bol prekvapeny. Skratka som tym chcel povedat ze kazdy jazykovedec o nom pocul a aj ho urcite cital...to je vsetko. Co si si uz ty zle asocioval je len tvoj problem, vzdy si vysvetlis moje tvrdenia v tom najhorsiom, ale vsak budis.

Ako ked John Lennon povedal ze Beatles uz pozna asi viac ludi ako Jezisa. A hned vsetci blbci sa chytali za hlavy, palili dosky a brusili noze. Pritom len chcel povedat ze mu pripada neuveritelne ako rychlo sa stali slavni a mozno mu to aj tak trochu uz lezie na nervy (a vieme ze liezlo, lebo preto aj prestali tourovat). Alebo taka 'Sabbath Bloody Sabbath' ktora pojednava tak akurat o tom ako clenom skupiny uz lezie slava na nervy...ale blbi ludia si tam hned vybavia nieco s krvou (ktora sa tam nespomina) a robia z toho satanisticke dielo...je to trapne a na zaplakanie. Oni nemozu za to ze niekto ma problemy s anglictinou.

Skratka len nebud taky paranoidny...NIC zle som tym nemyslel. Ja som casto obrazny...nemusis ma brat uplne doslova!!

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 445  ~  Člen od: 06 júl 2007  ~  Posledná návšteva: 03 júl 2013 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Ales

Odoslaný - 28 júl 2008 :  11:35:46  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:

Ako ked John Lennon povedal ze Beatles uz pozna asi viac ludi ako Jezisa. A hned vsetci blbci sa chytali za hlavy, palili dosky a brusili noze.
Pôvodne zaslal Slayer - 28 júl 2008 :  09:42:04

no neviem, ale nepletieš si kresťanov s moslimami?

Dostal som ban, nereagujte na moje prispevky prosim.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 28 júl 2008 :  11:59:22  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
citácia:
citácia:

Ako ked John Lennon povedal ze Beatles uz pozna asi viac ludi ako Jezisa. A hned vsetci blbci sa chytali za hlavy, palili dosky a brusili noze.

no neviem, ale nepletieš si kresťanov s moslimami?

Pôvodne zaslal alesko - 28 júl 2008 :  11:35:46

Nie. Myslim ze v UK, USA a Europe az tak vela moslimov nebolo. Neviem ci na toto by bola az taka reakcia u moslimov. Iste, Jezis je velmi vyznamny prorok pre moslimov, ale zeby az toto? Nie to bolo predovsetkym v USA a UK.

Ales

Odoslaný - 28 júl 2008 :  12:41:07  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
nepochopil si ma.

moslimovia su ti ktori reaguju agresivne na urážky svatych veci, zatial čo my krestania zostavame ticho ked nam urážaju svate veci. takže to som mal na mysli že si pletieš moslimov a krestanov.

Krajina: Slovakia  ~  Počet príspevkov: 10389  ~  Člen od: 09 december 2004  ~  Posledná návšteva: 11 november 2011 Upozorniť moderátora  Na začiatok stránky

Slayer

Odoslaný - 28 júl 2008 :  13:47:06  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Jaj no tak ja som nevravel ze to robia len krestania. Iste, robia to aj moslimovia...ale nesuhlasim s tym ze krestania su ticho, to vobec nie...takto: niektori moslimovia vystrajaju a takisto niektori krestania vystrajaju - a kedze tych co vystrajaju je viac vidiet tak to cloveku 'zvonku' pripada akoby to robili vsetci a nic ine.

To nema imho nic s nabozenstvom, je to skor individualne. Pozri, Matovi sa hned nepacilo moje prirovnanie s papezom a nasiel v nom nieco co tam nebolo/nemalo byt. Niekto iny zas si z toho nic nerobil. Neda sa povedat ze by to akokolvek zaviselo od nabozenstva. Dobrych aj zlych, tucnych aj chudych, bohatych aj chudobnych ludi najdes vsade.

Mato

Odoslaný - 28 júl 2008 :  13:54:21  Zobraziť profil  Pridať Mato do zoznamu priateľov
citácia:
Ach prosim ta Mato teraz si trapny. Nesnazil som sa byt vtipny len som bol prekvapeny. Skratka som tym chcel povedat ze kazdy jazykovedec o nom pocul a aj ho urcite cital...to je vsetko.

V tom pripade si pouzil velmi trapne a nevhodne prirovnanie. Nabuduce, ked budes chciet byt obrazny, najpr ten obraz dva krat zvaz, nez ho napises. A obhajoba podobneho duchu je mimochodom tiez trapna. Z miestnych vyryvacov a provokaterov nikdy nikto nic nemyslel zle.

Ales

Odoslaný - 28 júl 2008 :  13:59:30  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
citácia:
takisto niektori krestania vystrajaju - a kedze tych co vystrajaju
Pôvodne zaslal Slayer - 28 júl 2008 :  13:47:06

ja zas nesuhlasim s tymto.

Slayer

Odoslaný - 28 júl 2008 :  14:19:09  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
http://www.youtube.com/watch?v=vh1oWnazll8

Pozri aj tie dalsie.

Ales

Odoslaný - 28 júl 2008 :  14:35:37  Zobraziť profil  Pridať Ales do zoznamu priateľov
no na zaklade jedneho dvoch hovoriť o všetkých....

Slayer

Odoslaný - 28 júl 2008 :  15:46:58  Zobraziť profil  Pridať Slayer do zoznamu priateľov
Dobre no asponze som to nepovedal priamo. Ale povedal som to nepriamo - NIEKTORI! Chcel som napisat este vetu ze by som nesuhlasil s tym keby niekto nieco take tvrdil ze vsetci moslimovia/krestania/odinisti/etc robia to a to...mozno som mal.

Tieto pripady sa deju, este vacsie kauzy (aj sudne procesy) boli v 80tych. Preto hovorim, s nabozenstvom to nema co robit.

Previous Topic: Film Bathory Téma Next Topic: Kto je na avatare?  
 Verzia pre tlač
Choď na:
 Image Forums 2001 Powered By: Snitz Forums 2000 Version 3.4.06