Všetky fóra
O fóre
Voľná diskusia
5 ročný chlapček obeťou autohavárie moderátora |
|
V tomto fóre môžu všetci užívatelia otvárať NOVÉ témy V tomto fóre môžu všetci užívatelia odpovedať na témy
|
|
|
|
Odoslaný - 30 jún 2008 : 21:27:01
|
Určite už viete o tejto tragédií, ktorá sa stala. Ako už aj na iných fórach, aj tu vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine malého chlapčeka.
Chcel som napísať aj otázky, ale rozmyslel som si to a preto venujem túto tému jeho pamiatke.
Nech už je kdekoľvek, nech sa tam má dobre a už mu nikto nemôže ublížiť.
|
Boh existuje pre toho, kto v neho verí.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
Albert Einstein ______ Na každého rovným metrom. |
Krajina: Denmark ~
Počet príspevkov: 296 ~
Člen od: 24 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 04 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 jún 2008 : 23:00:32
|
Neviem. Co sa stalo? |
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 445 ~
Člen od: 06 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 03 júl 2013
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 jún 2008 : 23:26:38
|
|
|
Odoslaný - 30 jún 2008 : 23:33:45
|
Ako suvisi tato tema so zameranim fora?
Je to tragedia, ale toto forum nesluzi na bulvarne pretriasanie nestastia druhych, ani ako spravodajska agentura a la Markiza. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 30 jún 2008 : 23:48:01
|
citácia: Ako suvisi tato tema so zameranim fora? Je to tragedia, ale toto forum nesluzi na bulvarne pretriasanie nestastia druhych, ani ako spravodajska agentura a la Markiza. Pôvodne zaslal Mato - 30 jún 2008 : 23:33:45
Prepáč Maťo, ale myslel som si, že keď sa tu teší značnej oblube téma "Jazykové okienko" a téma o pomoc so stránkou referátov (prepáč Slayer) tak by nemal byť problém s ďaľšou témou, ktorá nemá, tak isto ako predošlé témy NIČ spoločné so zameraním fóra, tak že to nebude problém.
Takže keď Ťa to tak obťažuje a asi som veľa miesta touto témou na pamiatku chlapčeka zabral (myslel som si naivne, aj keď som neveriaci, že sa niekto zaňho pomodlí (to je prekvápko) a nebude mať problém to napísať, ale asi som sa zmýlil), tak kľudne ju môžeš zmazať a mňa ako bonus s ňou. To bude konečná "bodka" môjho pôsobenia a "odídem" aj s témou, ktorú som si myslel, že má jednoznačne na tomto fóre svoje miesto (tak ako jazykové okienko) hlavne z toho dôvodu, že sa jedná o tragédiu. A preto som nenapísal ani otázky, takže len tak som si to dovolil len pripomenúť.
P.S. Ak to ale chceš nechať a mňa tiež (100% rozhodnutie je na Tebe, rešpektujem obe rozh.) tak proti tomu nebudem namietať (a ani rýpať). |
Boh existuje pre toho, kto v neho verí.
Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
Albert Einstein ______ Na každého rovným metrom. |
Krajina: Denmark ~
Počet príspevkov: 296 ~
Člen od: 24 jún 2008 ~
Posledná návšteva: 04 február 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 01 júl 2008 : 16:20:48
|
Chocholoušek: ale myslel som si, že keď sa tu teší značnej oblube téma "Jazykové okienko" a téma o pomoc so stránkou referátov...
- Sem tam sa to tu toleruje. Lenze najroznejsich tragedii sa vo svete stava vela, co je samozrejme kazdemu z nas luto, no nebolo by unosne ku kazdemu pripadu tu zakladat novu temu pre vyjadrovanie sustrasti. Snad len keby to malo nejaku suvislost s tymto forom, napr. ze zomrel clen tohto fora...
A mimochodom, nemam rad podobne bulvarne clanky, keby ho nezabil znamy moderator, v novinach a televiziach by pravdepodobne o tom skoro nic nebolo, to by ich uz jednoducho nezaujimalo a teba tym padom tiez nie, a tu by sa to teda tiez neobjavilo. Proste spinavy bulvar, no, vobec nejde o nejake zabite dieta, sa akurat nahanaju za nehodami znamejsich ludi.
|
|
|
|
Odoslaný - 01 júl 2008 : 18:34:23
|
citácia: A mimochodom, nemam rad podobne bulvarne clanky, keby ho nezabil znamy moderator, v novinach a televiziach by pravdepodobne o tom skoro nic nebolo, to by ich uz jednoducho nezaujimalo a teba tym padom tiez nie, a tu by sa to teda tiez neobjavilo. Proste spinavy bulvar, no, vobec nejde o nejake zabite dieta, sa akurat nahanaju za nehodami znamejsich ludi. Pôvodne zaslal Pierre - 01 júl 2008 : 16:20:48 Presne toto som mal na mysli. |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 04 júl 2008 : 00:10:01
|
- nemusim to video pozerat, je to tragedia ...
- ale Pierre i mato maju pravdu, keby nie moderatora Markizy mozno ani pes nestekne po tomto co sa stalo !
- na druhej strane, mozno to k niecomu bude a daco to vyburcuje ...
--------------
|
|
Počet príspevkov: 1632 ~
Člen od: 16 máj 2005 ~
Posledná návšteva: 04 september 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|