|
Odoslaný - 09 február 2008 : 16:16:02
|
citácia: Presne tak Tomáš , nakrm dav ! Pôvodne zaslal amerika1 - 09 február 2008 : 10:07:43 Neviem presne o co sa snazi amerika1, ale nieco podbne som videl aj v spominanej diskusii s OO. Pan rarach bol najprv oznaceni za akehosi pana Juracka, potom Palla, teraz zasa Tomasa. V kazdom pripade mam pocit, ze tato hra s identitami ma iba jediny ciel - vyhnut sa odpovedi na jasne a konkretne argumenty pana Raracha.
Je to skoda, lebo aj amerika1 svojho casu sluboval, ako dokaze, ze sa pan Rarach myli, zatial tu vsak zaznelo iba emocne, nicim nepodlozene obvinovania. Je toto ten slubovany dokaz? |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Krajina: Slovakia ~
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 09 február 2008 : 21:06:08
|
citácia: O vnutornych rozporoch a inych nezmysloch oravecizmu sa da a moze (ba musi, ak...) pisat, lebo su verejne, existujuce, dokazatelne, pristupne a rukolapne. Lepra oravecizmu je mozno infekcnejsia, nez sa zda: maniere s narabanim s menami inych ste prevzali aj Vy. Nie som ziadny Tomas . Trent. Oravec v argumentacnej uzkosti siahol po identitach a pospominal viacerych nevinnych. Pôvodne zaslal Rarach - 09 február 2008 : 11:06:09
Som rad, ze niekto skalpelom logiky odhaluje Oravcove omyly je len chvalihodne a neviem co by malo byt na tom pohorsenia hodne. Ved kto co seje to bude aj zat. A pan Oravec na svojich strankach sa obuva do kdekoho... Tak preco si trochu neposvietit na neho. Myslim si, ze keby pred par rokmi sa niekto nasiel podobny Rarachovi (hoci o niektorych metodach, hlavne na inom fore by sa dalo diskutovat) tak by pan biskup podtatransky nenarobil tolko skody na Slovensku. |
Počet príspevkov: 26 ~
Člen od: 09 február 2008 ~
Posledná návšteva: 09 júl 2010
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 február 2008 : 01:20:39
|
|
|
Odoslaný - 10 február 2008 : 11:29:51
|
Konecne som sa prekusal na koniec tej diskusie v tom dalsom fore a musim so zarmutkom konstatovat, ze tamojsi moderator bud na svoje forum kasle, alebo nepochopil potencial, ktory dana tema ponukala a nechal ju zakapat na blaboleni o Slobode zvierat.
Dufal som, ze na tomto fore by to mohlo byt ine, avsak oponentura, ktora slubovala dokazy sa stiahla |
Non nobis Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
|
Počet príspevkov: 12062 ~
Člen od: 29 september 2003 ~
Posledná návšteva: 11 november 2023
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 10 február 2008 : 16:38:43
|
citácia: Myslim si, ze keby pred par rokmi sa niekto nasiel podobny Rarachovi (hoci o niektorych metodach, hlavne na inom fore by sa dalo diskutovat) tak by pan biskup podtatransky nenarobil tolko skody na Slovensku. Pôvodne zaslal Apolo - 09 február 2008 : 21:06:08
Pan Apolo,
diskutovat netreba. Ja vopred uznavam, ze moj prejav je hrozne nedokonaly, ked sa sam seba citam, najma po nejakom case, prskam a nadavam si. Vo vedeni diskusie som samouk a tak to aj vyzera, moje poznanie nevznikalo v diskusiach. Jedine, co mi zostava, su argumenty. Na tych trvam az kym nie su patricne vyvratene. Ini by ich vedeli podat stravitelnejsie. Na Slovensku su ludia, ktori vedia diskutovat, rozumeju problematike, viac nez si mozno niekto mysli, su mudrejsi - a vlastne preto nezabijaju cas na forach.
Spojte moju cholericku povahu, amatersku zrucnost vedenia diskusie, oponenta O.O. (ktoreho argumentacna natvrdlost zvysuje hladinu adrenalinu nad unosne hodnoty) a vznikne Vam rarachovcina - hotove nestastie pre kazdeho, kto ma opravnene predstavy o inom sposobe prejavu.
|
Počet príspevkov: 3722 ~
Člen od: 18 január 2008 ~
Posledná návšteva: 10 jún 2024
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2008 : 01:21:55
|
citácia: citácia:
Myslim si, ze keby pred par rokmi sa niekto nasiel podobny Rarachovi (hoci o niektorych metodach, hlavne na inom fore by sa dalo diskutovat) tak by pan biskup podtatransky nenarobil tolko skody na Slovensku.
Pôvodne zaslal Apolo - 09 február 2008 : 21:06:08
Pan Apolo,
diskutovat netreba. Ja vopred uznavam, ze moj prejav je hrozne nedokonaly, ked sa sam seba citam, najma po nejakom case, prskam a nadavam si. Vo vedeni diskusie som samouk a tak to aj vyzera, moje poznanie nevznikalo v diskusiach. Jedine, co mi zostava, su argumenty. Na tych trvam az kym nie su patricne vyvratene. Ini by ich vedeli podat stravitelnejsie. Na Slovensku su ludia, ktori vedia diskutovat, rozumeju problematike, viac nez si mozno niekto mysli, su mudrejsi - a vlastne preto nezabijaju cas na forach.
Spojte moju cholericku povahu, amatersku zrucnost vedenia diskusie, oponenta O.O. (ktoreho argumentacna natvrdlost zvysuje hladinu adrenalinu nad unosne hodnoty) a vznikne Vam rarachovcina - hotove nestastie pre kazdeho, kto ma opravnene predstavy o inom sposobe prejavu.
Excelentné! Nádhera! Potesenie je na mojej strane. Dakujem Vám OBOM. |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 61 ~
Člen od: 05 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 13 január 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2008 : 11:10:34
|
Pan methodius,
ak toto je excelentne a nadherne a inde spominate kohutov, ktori by zasluzili,
tak co logicky vychadza?
(Anticipujem tzv. kritiku tzv. kritikov netzv. logikou) |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2008 : 11:25:12
|
Hodnota efektivnosti polovacky? |
Krajina: Hungary ~
Počet príspevkov: 61 ~
Člen od: 05 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 13 január 2009
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2008 : 11:28:05
|
Presne tak. |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 11 február 2008 : 11:34:09
|
Trochu off topic. Ten nick - Rarach, čokoľvek to znamená, podľa mňa nie je najšťastnejší. Veď aj automobily Jaguar /myslím/ sa pred vojnou volali SS. Po vojne sa už tak volať nemohli /vieme prečo/, preto sa premenovali.
Ale ak je to Vaše osobné priezvisko, alebo niečo, čo je Vám vlastné, tak - nič proti samozrejme. |
Počet príspevkov: 514 ~
Člen od: 31 júl 2007 ~
Posledná návšteva: 25 november 2019
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
Odoslaný - 18 február 2008 : 11:27:45
|
Mam otazocku: preco na toto forum idu tradijci, ktori sa pohorsuju nad kritikou tzv. tradicionalizmu? Co je zle na kritike niecoho, co je zle? |
|
Upozorniť moderátora
|
|
|
|
|
|